Dagens tv-tablå för C More First

Med C More First får du de största Hollywood-filmerna och de hetaste tv-serierna helt utan reklamavbrott i tre filmkanaler.Välj ett annat datum
Tid Program
06.15
Dirk Ohm - illusionisten som försvann

Norskt drama från 2013. Den tyske illusionisten Dirk Ohm anländer till småstaden Grong på den norska landsbygden och blir indragen i sökandet efter en kvinna som försvunnit. Ohm blir snart besatt av fallet, och förälskar sig i den försvunna kvinnan. Inspirerad av verkliga händelser. Skådespelare: Sara Hjort Ditlevsen, Jo Adrian Haavind, August Diehl.

Medverkande: Sara Hjort Ditlevsen, Jo Adrian Haavind, August Diehl
Regi: Bobbie Peers,

Mer omDirk Ohm - illusionisten som försvann
07.45
Över gatan, under vattnet

Danskt drama från 2009. Skådespelerskan Anne och hemmapappan Ask har levt ihop hela livet, men nu vill Ask skiljas. Terapeuten Charlotte gör sitt bästa för att rädda deras äktenskap men själv har hon ett förhållande med en obotlig kvinnokarl. Deras liv berörs också av Bente och Bjørn som gått igenom en svår skilsmässa. Skådespelare: Nicolas Bro, Anders W Bertelsen, Sidse Babett Knudsen.

Medverkande: Nicolas Bro, Anders W Bertelsen, Sidse Babett Knudsen
Regi: Charlotte Sieling,

Mer omÖver gatan, under vattnet
09.15
When the game stands tall

Amerikanskt sportdrama från 2014. De la Salle high school var länge okänt. Likaså deras fotbolls-lag, Spartans. Tills tränaren Bob Ladouceur anlände. 151 raka segrar i följd – och Spartans är legendariska. Skådespelare: Alexander Ludwig, Clancy Brown, Laura Dern, Jim Caviezel, Michael Chiklis.

11.10
Bad neighbours

Amerikansk komedi från 2014. När nyblivna föräldrarna Mac och Kelly till sin fasa upptäcker att deras nya grannar är en studentkår försöker de göra det bästa av situationen. Men till slut får de nog av studenternas dygnet runt-fester och kontaktar polisen, vilket blir början på en helt galen grannfejd. Skådespelare: Zac Efron, Rose Byrne, Seth Rogen.

Medverkande: Zac Efron, Rose Byrne, Seth Rogen
Regi: Nicholas Stoller,

Mer omBad neighbours
12.45
Unga Sophie Bell

Svenskt drama från 2014. De två bästa vännerna Sophie och Alice har precis tagit studenten och livet leker. Tjejerna planerar att flytta till Berlin och utforska världen, men planerna går i kras när Alice plötsligt försvinner under oklara omständigheter. Sophie bestämmer sig för att gå till botten med vad som hänt. Skådespelare: Hedda Stiernstedt, Pheline Roggan, Felice Jankell.

Medverkande: Hedda Stiernstedt, Pheline Roggan, Felice Jankell
Regi: Amanda Adolfsson,

Mer omUnga Sophie Bell
14.10
Samba

Franskt drama från 2014. Samba är en fattig immigrant som flyttat till Frankrike från Senegal för att få ett bättre liv, men trösklarna för att komma in i samhället är höga. Alice är en högt uppsatt företagschef som blivit utbränd och kämpar för att samla ihop sitt liv igen. Detta omaka par möts under märkliga omständigheter som vänder upp och ner på tillvaron. Skådespelare: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy.

Medverkande: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy
Regi: Olivier Nakache Eric Toledano,

Mer omSamba
16.05
She's wild again tonight

Svenskt drama från 2015. En nytolkning av August Strindbergs klassiska pjäs ”Fröken Julie” ska sättas upp av två svenska skådespelare i New York. Men när pjäsens regissör aldrig dyker upp till repetitionerna börjar de två skådisarna själva pröva sig fram i dramatiken. Det leder till en alltmer intensiv situation. Skådespelare: Gustaf Norén, Jon Coombs, Shima Niavarani.

Medverkande: Gustaf Norén, Jon Coombs, Shima Niavarani
Regi: Fia-Stina Sandlund,

Mer omShe's wild again tonight
17.45
Chic!

Fransk romantisk komedi från 2015. Alicia jobbar som kläddesigner för ett välkänt modehus i Paris. Men efter en bitter och utdragen separation är hon deprimerad och saknar inspiration till sina nya kreationer. Då får hon hjälp från ett oväntat håll - hennes sura chef hittar en okonventionell lösning på problemen. Skådespelare: Marina Hands, Éric Elmosnino, Fanny Ardant.

Medverkande: Marina Hands, Éric Elmosnino, Fanny Ardant
Regi: Jérôme Cornuau,

Mer omChic!
19.25
The bridge

Amerikanskt romantiskt drama från 2015. Molly och Ryan är två nya studenter på det lilla lärosätet Belmont University. De möts första dagen på skolan och bestämmer sig för att plugga tillsammans. En lokal bokaffär, The Bridge, blir deras mötesplats, men snart är de unga tu mer intresserade av varandra än sina böcker. Skådespelare: Andrea Brooks, Matt Hamilton, Wyatt Nash, Katie Findlay.

Medverkande: Andrea Brooks, Matt Hamilton, Wyatt Nash, Katie Findlay
Regi: Mike Rohl,

Mer omThe bridge
21.00
A quiet passion

Brittiskt drama från 2016. Emily Dickinson växer upp i 1800-talets puritanska New England som en frispråkig skolflicka. Senare i livet blir hon en tillbakadragen excentriker och kommer att räknas till en av den amerikanska litteraturens allra viktigaste poeter. Skådespelare: Jennifer Ehle, Keith Carradine, Cynthia Nixon.

Medverkande: Jennifer Ehle, Keith Carradine, Cynthia Nixon
Regi: Terence Davies,

Mer omA quiet passion
23.05
Ex machina

Brittisk science fiction från 2015. Caleb, en ung internetkodare, väljs ut för att delta i ett experiment som kommer förändra världens syn på artificiell intelligens. En företagsledare ger honom i uppdrag att utföra ett test på Ava, en robot som innehåller den mest sofistikerade artificiella intelligens som någonsin har skapats. Men ingen av männen inser att denna intelligens kan ha en egen agenda. Skådespelare: Oscar Isaac, Alicia Vikander, Domhnall Gleeson.

Medverkande: Oscar Isaac, Alicia Vikander, Domhnall Gleeson
Regi: Alex Garland,

Mer omEx machina
01.00
Northmen - a viking saga

Schweiziskt actiondrama från 2014. Ett vikingaskepp förliser i en svår storm och besättningen spolas i land på okänt territorium. Så småningom inser vikingarna att de befinner sig på fientlig mark, och börjar röra sig tillbaka mot sin by. Men vägen dit är lång och kantad av faror. Skådespelare: James Norton, Ryan Kwanten, Charlie Murphy, Ed Skrein.

Medverkande: James Norton, Ryan Kwanten, Charlie Murphy, Ed Skrein
Regi: Claudio Fäh,

Mer omNorthmen - a viking saga
02.35
This is England

Brittiskt drama från 2006. Shaun är 12 år och lite av en ensamvarg. Han är utstött i skolan och lever ensam med sin mamma sedan pappan dött i Falklandskriget. Det är 1983 och sommarlovet har precis börjat i den lilla engelska kuststaden. Shaun är på väg hem när han möter en grupp skinheads som tar honom under sina vingar. Snart börjar Shaun festa, upptäcka tjejer och klä sig som sina förebilder Woody, Milky och resten av skinheadsgruppen. När en äldre och uppenbart rasistisk skinhead kommer tillbaka efter en fängelsevistelse förändras den lättsamma och vänskapliga stämningen i gruppen och Shaun hamnar i komplicerade situationer. Skådespelare: Andrew Shim, Vicky McClure, Joseph Gilgun, Jo Hartley, Thomas Turgoose, Stephen Graham.

Medverkande: Andrew Shim, Vicky McClure, Joseph Gilgun, Jo Hartley, Thomas Turgoose, Stephen Graham
Regi: Shane Meadows,

Mer omThis is England
04.15
Close up

Amerikanskt porträtt från 2014. Samuel L Jackson. Tom Hanks, Jennifer Lopez och Denzel Washington är några av de Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

04.50
A merry Christmas miracle

Kanadensisk komedi från 2014. Boyd och hans fru Luann tvingas tillbringa julen med Boys knasiga far Mitch och hela märkliga familjen. Inte nog med det. Väl där inser han att han glömt sonens julklappar hemma. Med bara natten på sig drar han iväg med sin far och yngre bror för att hämta paketen. Med Robin Williams, Lauren Graham och Joel McHale. Skådespelare: Robin Williams, Wendi McLendon-Covey, Tim Heidecker, Joel McHale, Lauren Graham.

Medverkande: Robin Williams, Wendi McLendon-Covey, Tim Heidecker, Joel McHale, Lauren Graham
Regi: Tristram Shapeero,

Mer omA merry Christmas miracle