Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.30
Pettson och Findus: Katten och gubbens år

Svensk barnfilm från 1999. Gubben Pettson och katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år, eller när räven kom. Skådespelare: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson.

Medverkande: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson
Regi: Albert Hanan Kaminski,

Mer omPettson och Findus: Katten och gubbens år
07.40
Karlsson på Taket - Världens bästa Karlsson

Svensk barnfilm från 1974. Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt. En dag kommer Karlsson bara inflygande genom fönstret hos Lillebror och de blir lekkamrater. Skådespelare: Lars Söderdahl, Mats Wikström.

09.20
Se upp för dårarna

Svensk dramakomedi från 2007. Två tjejer i 20-årsåldern träffas när de söker till Polishögskolan. De har helt olika bakgrund men är samtidigt väldigt lika på många sätt. Tuffa intagningsprov, röriga kärleksrelationer och känsliga familjeförhållanden sätter deras vänskap på prov i väntan på intagningsresultatet. Skådespelare: Nina Zanjani, Dan Ekborg, Rakel Wärmländer.

Medverkande: Nina Zanjani, Dan Ekborg, Rakel Wärmländer
Regi: Helena Bergström,

Mer omSe upp för dårarna
11.00
Vita lögner

Svenskt drama från 1995. Palles dröm är att bli en stor stjärna på nöjeshimlen. När han får chansen att sätta upp en varieté tror han att vägen till framgång ligger öppen. Men Palle är en stor optimist och när motgångarna blir för många tvingas han ta till vita Lögner för att rädda sig själv och sin familj. Skådespelare: Jessica Zandén, Fredrik Ådén, Peter Haber.

Medverkande: Jessica Zandén, Fredrik Ådén, Peter Haber
Regi: Mats Arehn,

Mer omVita lögner
12.50
Populärmusik från Vittula

Svensk-finsk dramakomedi från 2004. Matti och Niila växer upp i mitten av 60-talet i den stränga och konservativa miljön i det finsktalande Tornedalen nära finska gränsen. Deras stora dröm är att bli rockstjärnor. Idag känner sig den nu vuxne Matti skyldig till att hans knarkande vän rockstjärnan Niila dog. Skådespelare: Tommy Vallikari, Andreas af Enehjelm, Björn Kjellman, Niklas Ulfvarson, Max Enderfors.

Medverkande: Tommy Vallikari, Andreas af Enehjelm, Björn Kjellman, Niklas Ulfvarson, Max Enderfors
Regi: Reza Bagher,

Mer omPopulärmusik från Vittula
14.35
Drömkåken

Svensk komedi från 1993. Göran är trött på att bo i en trång lägenhet och drömmer om ett lite friare liv. Således bestämmer han sig för att överraska sin familj med att köpa villa. Görans fru Tina blir helt salig och älskar huset från första stund trots att det är minst sagt ruckligt. Under renoveringen visar det sig dock att den gamla träkåken gömmer en livsfarlig hemlighet.... Skådespelare: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter.

Medverkande: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter

16.15
Vägen ut

Svensk komedi från 1999. När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé – han ska sätta upp en pjäs med fångarna!. Ingen av internerna är från början intresserad, tills fem av dem bestämmer sig för att försöka sig på att spela teater för ett högre mål – de ska rymma!. Skådespelare: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman.

Medverkande: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman
Regi: Daniel Lind Lagerlöf,

Mer omVägen ut
18.00
Peter och Petra

Svensk dramaserie från 1989. Gunnar tycker att skolan har blivit riktigt kul sedan Peter och Petra från småfolket börjat i klassen. Nu går allt mycket lättare, till och med högläsningen. Han har också hälsat på vid det lilla huset i parken nära skridskobanan.

18.25
Bert - den siste oskulden

Svensk komedi från 1995. Bert är en hårt prövad kille. Han har hunnit börja i nionde klass, och hela tiden tänker han på tjejer. Det verkar som om precis alla utom han har någon att vara ihop med och har gjort DET hundratals gånger. Den enda räddningen från en säker död som den siste oskulden i världen heter Victoria. Skådespelare: Cajsa-Lisa Ejemyr, Ing-Marie Carlsson, Martin Andersson.

Medverkande: Cajsa-Lisa Ejemyr, Ing-Marie Carlsson, Martin Andersson
Regi: Tomas Alfredson,

Mer omBert - den siste oskulden
20.00
Tre solar

Svenskt äventyr från 2004. Hanna lämnar sina barn och sin gård för att rida ut till kusten och möta sin man, korsfararen Ulf, som är på väg hem igen efter fyra år i Orienten. Halvvägs möter hon pesten som blixtsnabbt sprider sig in över land. Hon beslutar sig ändå för att fortsätta och det blir en våldsam och omtumlande färd. Skådespelare: Kjell Bergqvist, Mikael Persbrandt, Lena Endre.

Medverkande: Kjell Bergqvist, Mikael Persbrandt, Lena Endre
Regi: Richard Hobert,

Mer omTre solar
21.40
Jack

Svensk dramakomedi från 1976. Jack trivs med sitt bohemiska storstadsliv, att röka brass, dricka rödvin, gå på partyn och ragga tjejer. Men till skillnad från resten av gänget har han ett mål i livet , att bli författare. Skådespelare: Kjell Bergqvist, Örjan Ramberg, Göran Stangertz.

Medverkande: Kjell Bergqvist, Örjan Ramberg, Göran Stangertz
Regi: Jan Halldoff,

Mer omJack
23.35
Vargtimmen

Svenskt drama från 1968. En ung konstnär plågas av svåra mardrömmar som driver honom till vanvett. Konstnärens fru försöker desperat att hjälpa honom men faller då offer för sin mans demoner även hon. Skådespelare: Georg Rydeberg, Erland Josephson, Gertrud Fridh, Max von Sydow, Liv Ullmann.

Medverkande: Georg Rydeberg, Erland Josephson, Gertrud Fridh, Max von Sydow, Liv Ullmann

01.00
Pensionat Oskar

Svensk-danskt drama från 1995. Familjen Runeberg är en vanlig medelklassfamilj med förortshus, bil och tre barn. Genom att ta semester i ett hyrt hus vid havet, hoppas man på att spänningen mellan Rune och Gunnel ska släppa. Men istället för att tillbringa sin tid med familjen, upptäcker Rune att han dras till en ung man, Petrus. Skådespelare: Simon Norrthon, Sif Ruud, Ghita Nørby, Loa Falkman, Stina Ekblad.

Medverkande: Simon Norrthon, Sif Ruud, Ghita Nørby, Loa Falkman, Stina Ekblad
Regi: Susanne Bier,

Mer omPensionat Oskar
02.40
Kvarteret Korpen

Svenskt drama från 1963. Anders jobbar på en fabrik i Malmö, men drömmer om att bli en författare. Han bor tillsammans med sina föräldrar i en fattig del av staden. Hans far en alkoholist vars önskan att bli respekterad av överklassen hindrar honom från att ta en arbetarklass anställning. Hans mor sliter som en tvätterska för att de ska kunna överleva. När Anders skriver en roman som blir avvisad av ett förlag vänder han sig till grannflickan för tröst. Skådespelare: Keve Hjelm, Christina Frambäck, Ingvar Hirdwall, Thommy Berggren, Emy Storm.

Medverkande: Keve Hjelm, Christina Frambäck, Ingvar Hirdwall, Thommy Berggren, Emy Storm
Regi: Bo Widerberg,

Mer omKvarteret Korpen
04.20
Drömmen om Rita

Svensk komedi från 1993. Tvåbarnsmamman Rita placerar nyfödda Adam på maken Steffs skrivbord och rymmer. Hennes pappa Bob har fått för sig att söka upp sin gamla flamma Sabine i Danmark innan han dör. I Steffs bil kör hon ifatt honom. Steff tar upp jakten i Ritas Fiat. Det blir en resa som förändrar livet för dem alla. Skådespelare: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz.

Medverkande: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz
Regi: Jon Lindström,

Mer omDrömmen om Rita