Dagens tv-tablå för National Geographic

Fantastiska naturprogram, fascinerande dokumentärer och inträngande vetenskapsprogram. Fältexpeditioner, forskningsprojekt, djur och natur, arkeologi m m. (06.00-12.00 visas program från systerkanalen CNBC). Sändningstid: Ca 12.00-03.00 Språk: Engelska Sv. undertexter: Nej Text-TV: NejVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Närbild - Colombias flygplats

Del 3. En man grips efter att kokain har hittats i hans resväska. Tre passagerare stoppas från att stiga ombord på ett flygplan med falska pass. Säsong 1. Del 3.

06.45
Enfaldiga experiment

Väggkrascher och rullskridskor. Se hur folk skämmer ut sig och skadar sig när de roterar på en bygelhäst, springer genom väggar och hoppar med rullskridskor.

07.10
Wicked Tuna

Fiskekrig. När de bästa platserna för att fånga tonfisk upptäcks en bit in på säsongen hårdnar kampen om att kapa sig en del av havet.

08.05
Wicked Tuna

Fiskekrig. Det är turneringsdags när Massachusetts tonfiskfiskare tävlar om att fånga den största tonfisken.

09.00
Guldjakt i Yukon

Desperata tider. Grävmaskinen går sönder för Nika och Chris. Guillaume arbetar på egen hand. Jarret återvänder för att leda vaskningen i rätt riktning.

09.55
Helvetets motorväg

Herre på täppan eller ensamvarg?. För första gången den här säsongen utför Howie och Adam ett bärgningsarbete ihop. Veteranen på Coq ogillar hur den nye killen sköter jobbet.

10.50
Haverikommissionen

Grym attityd. När Northwest Airlinks flight 5719 kraschar upptäcker utredarna ett oroväckande mönster som orsakats av människorna ombord.

11.45
Alaskas delstatspolis

Vapengömma. Ett avfyrat skott leder till en vapengömma på en båt och en nattlig jakt efter en farlig och beväpnad man.

12.40
Big Fix Alaska

Borrning. Jim och Austin försöker få igång elen i en avlägsen by medan Aven lagar en Nodwell som används för att borra seismiska testhål.

13.35
Antarktis

Vad krävs för att överleva?. Mount Erebus-teamet kämpar för att komma åt data från vulkanen. Craig leder en expedition för att hämta fler prover innan de beger sig hemåt.

14.30
Fången på främmande mark

Farliga förbindelser. Historien om hur en manlig brittisk sjuksköterska fick oönskad uppmärksamhet från Saudiarabiens religiösa polis efter en rad gayaffärer.

15.25
Fången på främmande mark

Hotfullt uppdrag. Företagsdirektören Robert Pringle dömdes till sju år i ett hårt sydamerikanskt fängelse efter att ha tvingats smuggla droger av sin langare.

16.20
Det laglösa folket

Slut på tur. Befolkningen i Port Protection kämpar mot vädrets makter medan Curly Leach hjälper samhället genom att ge sig an några jobbiga bävrar.

17.15
Det laglösa folket

Första jakten. Amanda upplever ett sanningens ögonblick under sin första rådjursjakt, medan Gary ger sig ut på jakt själv för första gången i Alaskas vildmark.

18.10
Ice Road Rescue

Fara på dödens berg. Bjørn hjälper en ovan utländsk förare. Med svåra förhållanden undsätter Kristoffer och Erik en lastbil under rusningstrafik.

19.05
Ice Road Rescue

Man tar vad man har. Thord Paulsen och Bjørn Lægreid bärgar ett båtvrak i en fjord, medan Frank Sebulonsen hjälper en tysk chaufför som transporterar nio bilar.

20.00
Wicked Tuna: Nord vs syd

Tonfisk var det här. De oberäkneliga vattnen fortsätter att orsaka problem för båtarna i deras jakt på tonfisk i Outer Banks.

21.00
Guldjakt i Yukon

Skattjakt. Bernie kämpar med vaskningen. Karl använder gamla kartor för att hitta guld i Last Chance. Byråkrati sinkar Ken och Guillaumes nya gruvsatsning.

22.00
Under Bermudatriangelns yta

Ta reda på exakt vad som döljer sig under Bermudatriangelns yta med hjälp av information som en sonar har samlat in.

23.00
Helvetets motorväg

Semesterns helvetesväg. Två dagar före jul åker en trailerdragare av en bro och lämnar semitrailern och tre husvagnar hängandes över en kraftig flod.

00.00
Fången på främmande mark

Bakom lås och bom i Tokyo. Efter att amerikanska Jackie Nichols blev ovän med sin smugglarkollega ertappades hon med haschisch i Japan och fick ett långt fängelsestraff.

00.55
Andra världskriget: Dränera haven

Med hjälp av vetenskapliga data och modern datorgrafik dränerar vi haven för att utforska väldiga berg, raviner, slätter och vulkaner därunder.

01.50
Helvetets motorväg

Nervvrak. Al och Gord blir tvungna att ta en risk vid säsongens svåraste jobb. Vägen har stängts av och de nya vrakbärgarna når sin bristningsgräns.

02.40
Drugs Inc.

Kokain i New York. Smugglingen av narkotika via Karibien börjar konkurrera ut den över Mexikos gräns, och dominikanska gäng har därför fått en nyckelroll.

03.35
Lev fritt eller dö: Colbert

Nybyggaren Colbert lever ett simpelt liv i Georgias sumpmarker. När en förödande brand ödelägger hans hem måste han bygga upp det igen.

04.25
Years Of Living Dangerously

Bränsle till elden. Arnold Schwarzenegger försöker ta reda på varför USA:s militär fortfarande är världens största konsument av fossila bränslen.

05.10
Närbild - Dubais flygplats

Del 7. Mel tar hand om en arg familj som har missat ett anslutande flyg. Leigh tar itu med ett viktigt reparationsjobb - stopp i toaletten på en Boeing. Säsong 3. Del 7.