Dagens tv-tablå för SVT 24

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.Välj ett annat datum
Tid Program
21.00
Det stora fågeläventyret - syntolkat

Svensk tv-lek från 2017. Deltagarna utmanas av det mäktiga Fulufjället och Sveriges högsta vattenfall Njupeskär i sin jakt på fåglar. I Base Camp blir det mycket skratt och härliga historier. Men i slutet av programmet väntar den obarmhärtiga Duellen, när ett par kommer att tvingas lämna Det stora fågeläventyret. De sju tävlande som kämpar om en plats i finalen i Peru är Anders Bagge, Martina Haag, Daniel Norberg, Armand Krajnc, Bathina Philipson, Henrik Kruusval och Vanessa Falk.

22.00
Bates Motel

Amerikansk thrillerserie från 2015. The deal. Norma vänder sig till Romero för råd då hon finner honom i en oväntad maktposition.

22.40
Hotell Halcyon

Brittisk dramaserie från 2017. Toby befinner sig i tjänst på krigsministeriet när han får höra oroande nyheter om Freddies stridsenhet. Joe får sitt livs erbjudande, men drabbas av motstridiga känslor. Betseys mor kommer på oväntat besök.

23.25
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2015. James är känd för sitt smeknamn Captain Slow. Därför är han minst sagt utanför sin bekvämlighetszon när han utforskar den allt mer populära motorsporten rallycross. Jeremy håller sig till testbanan och testar två Jaguarer från olika generationer. Gäst: Skådespelaren Nicholas Hoult. SVT2 tidigare i dag.

00.15
Husdrömmar

Svensk realityserie från 2017. De flesta husdrömmar handlar om ett hus. Men Johan och Bettan i Skurup är inte som alla andra. De har en väldigt annorlunda dröm. De bygger nämligen två hus – och det ena är inuti det andra?.

01.15
Innan vi dör - syntolkat

Svensk thrillerserie från 2017. Kriminella ledaren Davor får information från sin poliskälla om att det kan finnas en infiltratör i familjen Mimica. Christians vän Stefan har börjat förfölja Christian sedan han förstått att Christian har en affär med hans flickvän Blanka. Vad han upptäcker är något mycket större: Christians möten med Hanna, som Stefan ser försvinna in i polishuset. Christian och Hanna blir plötsligt inbjudna till familjemiddag i Mimicas villa.

02.15
Bonusfamiljen - syntolkat

Svensk dramakomediserie från 2016. Martin lyckas till slut tjata till sig en magnetröntgen. Han är fortfarande helt säker på att han allvarligt sjuk. Lisa och Patrik får en inbjudan till grannens halloweenfest, men är inte helt sugna på att gå. Värdparet är ju också vänner till Martin... Gamla och nya känslor blossar upp och Katja måste motvilligt be Henrik om hjälp.