Dagens tv-tablå för TV4 Komedi

Svensk kanal som bjuder på komedier i alla former. Utländska och svenska serier, långfilmer, sketcher och stand up. Här visas t ex klassiska komediserier som Pang i bygget, Svarte Orm och Skål samt nyare som Peep och Mind of a Married Man.Välj ett annat datum
Tid Program
06.50
Scooby-Doo! Mystery incorporated

Amerikansk animerad serie från 2012. Dance Of The Undead. Scooby-Doo och hans vänner hamnar i många spännande mysterier.

07.15
Scooby-Doo! Mystery incorporated

Amerikansk barnserie från 2010. Dead Justice. Scooby-Doo och hans vänner hamnar i många spännande mysterier.

07.35
Gröna lyktan

Amerikansk animerad serie. Into the Abyss. Jordens Gröna lyktan, Hal Jordan, ger sig till universums utkant där han och vännerna ställs mot en invasion av ondskans Röda lyktan.

11.05
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. 27/3.

11.25
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Sista delen. 27/3.

11.50
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. John Stamos, Jaymes Vaughn. Gäster är skådespelaren John Stamos och tv-personligheten Jaymes Vaughan.

12.30
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1979. En gangsterboss försöker få McGarretts team att framstå som inkompetenta genom att förse dem med falsk information.

13.20
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1979. Någon gör sitt bästa för att övertyga Joan om att hon håller på att tappa förståndet och att de dödliga attacker hon utsatts för bara är inbillning. Samtidigt oroar sig hennes före detta make för att hon inte är i stånd att ta hand om deras dotter.


14.10
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Jai konfronterar Ali. Diane ger Val ett ultimatum. Peter överväger att ta till drastiska metoder för att rädda familjens ekonomi.

14.35
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Ali skakas av Jais beslutsamhet. Harriet gör ett försök att imponera på Dom.

14.55
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess råkar under en fotbollsmatch tackla Nick så illa att hon insisterar på att de ska uppsöka ett sjukhus. När det visar sig att Nick inte har någon försäkring ordnar hon en tid hos sin vän Sadie. Men hon berättar inte för honom att vännen är gynekolog. 23/4.

15.15
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess försöker inreda hemmet med lite egna saker vilket gör Schmidt upprörd. Men hon ger inte vika och börjar släpa hem saker hon hittar på gatan. Deras konflikt eskalerar men ett besök på stranden får Schmidt att helt ändra inställning när han träffar några hippies. 23/4.

15.40
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Sam tar hjälp av ”Harry the hat”, en välkänd baseballspelare, för att vinna det senaste upptåget mellan Cheers och en närliggande krog.

16.05
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Sam blir utelåst både från baren och hemifrån, så han påbörjar en jakt efter någonstans att sova, vilket visar sig vara svårare än han trott.

16.30
Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. Den nya chefen Joyce organiserar en danstävling för gästerna och repetitionerna övervakas av hennes flamma Cyril Babcock. Men han är inte alls nöjd med de talanglösa deltagarna. Kenneth anställer en ny assistent till salongen vilket leder till ett olyckligt missförstånd. 21/4.

17.20
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. My Hero is Me. När Justin berättar för Nicki att han är kär i henne blir hennes gensvar inte så entusiastiskt som han hade hoppats. Senare erkänner Nicki att hon var rädd för att svara eftersom hon måste lämna Detroit ett tag för att ta hand om sin sjuka mamma. Burski är väldigt kärvänlig gentemot Leslie. 21/4.

17.50
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Leader of the Pack. Danny uppmuntrar Brett att bjuda ut en snygg elektriker vid namn Steve men när Steve säger att han inte är intresserad tar Brett det hårt. När han dessutom upptäcker att Justin är glad över att Danny hade fel blir han ännu argare. Leslie och Sabrina ger Justin råd om långdistansförhållanden. 21/4.

18.15
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Khloe Kardashian, Nancy O'Dell. Gäster är tv-personligheten Khloé Kardashian och nöjesreportern Nancy O'Dell.

19.05
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Anna Faris, Lindsay Miller. Gäster är skådespelaren Anna Faris och nöjesreportern Lindsay Miller.

20.00
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess blir oense med en elevs pappa. Han visar sig vara en av skolans största donatorer och hon blir uppmanad av rektorn att be om ursäkt, men det hela slutar med att Jess faller för honom. Winston försöker imponera på Shelly under en frågesport men Schmidt förstör hans chanser.

20.30
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. När Jess dejt med Russell inte går som hon förväntat sig vänder hon sig till killarna för råd. Nick får besök av en gammal kompis som försöker hjälpa honom att komma över Julia. Schmidt och Cece försöker hålla sin relation hemlig men en av deras vänner kommer på dem.

21.00
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Sam tar hjälp av ”Harry the hat”, en välkänd baseballspelare, för att vinna det senaste upptåget mellan Cheers och en närliggande krog. 24/4.

21.30
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Sam blir utelåst både från baren och hemifrån, så han påbörjar en jakt efter någonstans att sova, vilket visar sig vara svårare än han trott. 24/4.

22.00
Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. Gavin tror att Troy har gjort slut med honom så han går på dejt med Emilio. Trudy hittar ett sätt att komma nära Mateo men hennes planer förstörs av Les/Lesley. Donald tar med sig Michael och Liam för att se Jacquelines erotiska striptease på den lokala klubben.

23.00
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. The Move. Nicki är tillbaka i stan och tillbringar all sin tid i sovrummet med Justin. Han oroar sig för att han inte kommer vara tillräckligt bra i sängen och Danny kommer med råd. Burski erkänner att han inte har gråtit sedan han var fem år gammal och Shelly gör det till sin uppgift att ändra på det.

23.30
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. The Julius Effect. Leslie är upprörd eftersom hennes före detta man Julius befinner sig i staden för att äntligen skriva på deras skilsmässopapper. Danny vågar inte berätta att han fortfarande umgås med Julius, vilket Justin tycker är dåligt. Shelly verkar ha en förmåga att kontrollera sina vänners drömmar.

00.00
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Khloe Kardashian, Nancy O'Dell. Gäster är tv-personligheten Khloé Kardashian och nöjesreportern Nancy O'Dell. 24/4.

00.40
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Anna Faris, Lindsay Miller. Gäster är skådespelaren Anna Faris och nöjesreportern Lindsay Miller. 24/4.

01.15
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Utomjordingen Roman börjar i samma skola som Emery. De träffades som barn, när ett rymdskepp från planeten Atria kraschlandade i Louisiana, men har inte setts på tio år. Både Emery och Roman förvånas över hur fördomsfulla deras vänner är.

01.55
Star-crossed

Three Violent Delights. Roman och Sophia förbereder en begravning. Emery försöker prata med Roman om det som hände deras fäder, men Roman vill inte ha med henne att göra. Roman blir misstänksam när Castor dyker upp och påstår att han vill hjälpa familjen.

02.40
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Our Toll Shall Strive to Mend. Gloria väljer ut en grupp människor i tonåren som ska få chansen att besöka sektorn över en dag och se hur det är att leva som en Atrian. Hon vill att Emery ska filma besöket men Roman fruktar för Emerys säkerhet och motsätter sig det.

03.20
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. And Left No Friendly Drop. Emery märker hur nära Roman och Julia kommit varandra och spänningen ökar mellan de tre. Sophia visar upp sin snabbhet när hon går med i ett simlag.

03.55
Familjen Macahan

Amerikansk västernserie från 1979. Om familjen Macahan och deras öden och äventyr på en gård i 1860-talets USA. Molly Culhane tar hand om sina syskonbarn efter att deras föräldrar dött. Farbror Zeb besöker gården med jämna mellanrum, oftast för att hjälpa eller beskydda familjen. 2/4.