Dagens tv-tablå för TV4 Komedi

Svensk kanal som bjuder på komedier i alla former. Utländska och svenska serier, långfilmer, sketcher och stand up. Här visas t ex klassiska komediserier som Pang i bygget, Svarte Orm och Skål samt nyare som Peep och Mind of a Married Man.Välj ett annat datum
Tid Program
06.30
The looney tunes show

Amerikansk barnserie från 2012. It's A Handbag!. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr. 31/5.

06.50
The looney tunes show

Amerikansk barnserie från 2012. A Christmas Carol. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr. 31/5.

07.10
Batman

Amerikansk animerad serie från 2004. The butler did it. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35
Scooby-Doo! Mystery incorporated

Amerikansk animerad serie från 2012. Aliens Among Us. Scooby-Doo och hans vänner hamnar i många spännande mysterier.

11.00
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. 30/5.

11.20
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. 30/5.

11.45
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2012. Hope blir svartsjuk när hon ser vilken bra personkemi Liam och Ivy har. Deacon upptäcker att det finns en del likheter mellan Quinn och Wyatt. Hope och Ivy tävlar med varandra under fotograferingen. Wyatts plan börjar ge effekt.

12.05
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2012. Liam och Ivy njuter av varandras sällskap medan de tar del av Amsterdams turistmål. Wyatts planer går i lås men Hope råkar höra en del av dem. Hon häpnar när hon inser vad de handlar om. Maya drar nytta av sin nya ställning. Pam ger Ridge relationsråd.

12.30
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2012. Hope fattar ett drastiskt beslut efter att hon bevittnat Ivys och Liams personkemi. Rick är i behov av tröst efter sin konfrontation med Ridge och Caroline, något Maya gör sitt bästa för att ge honom. Eric har ett förslag för Ridge och Caroline.

12.55
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2012. Rick har en obekväm intervju med Jarrett, Ridge och Caroline. En kommentar från Ridge får honom att tappa fattningen. Katie berättar för en upprörd Bill om vad som hänt mellan Caroline och Ridge. Maya försvarar Rick inför Eric.

13.15
Coronation street

Brittisk dramaserie från 2011. Chesney tar farväl av sin bäste vän. Tina får utstå en hel del förolämpningar under en middag med Matts vänner. Tommy och Tyrone förbredder sitt spratt. Ciaran och Michelle har olika planer för framtiden.

13.40
Coronation street

Brittisk dramaserie från 2011. Fiz återvänder hem men möts av vis fientlighet. Russ kämpar med att inte längre träffa Lloyd. Tyrone och Tommy ger Brian och Julie en minnesvärd kväll.

14.05
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Marlons inblandning gör det svårt för Donna att genomföra sin plan. Debbies onda aningar om Petes förflutna blir bekräftade.

14.30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Charity planerar att rensa luften med Moira. James bestämmer sig för att ta reda på sanningen om Adam. En onykter Debbie kommer med en inbjudan till Ross.

14.55
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Pilot. Jess bestämmer sig för att överraska sin pojkvän men det slutar med att det är hon som blir överraskad när hon upptäcker att han är otrogen. Nu måste hon hitta någonstans att bo och svarar på en annons där tre unga män har ett rum att hyra ut. 26/6.

15.15
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Kryptonite. Nick och Schmidt övertalar Jess att hämta sina saker från sin före detta pojkvän Spencers hus. Men det hela slutar med att Jess agerar chaufför åt Spencer och hans nya tjej. Winston återvänder från Lettland och är inte överförtjust i att det nu bor en tjej i lägenheten. 26/6.

15.40
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Frasier bestämmer sig för att utföra ett experiment om väljar-psykologi. Woody sätts därefter upp på valsedeln för kommunfullmäktige och resultatet är chockerande!.

16.05
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. En kväll i baren leder till överraskande avslöjanden när Carla berättar att hon har fått ihop det med en av barens stamgäster, men inte minns vem.

16.30
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the Zero Tolerance. I jakt på mer pengar bestämmer sig Max och Caroline för att arbeta extra på en trendig restaurang på Manhattan. Han kommer på ett ovanligt sätt att hålla ett öga på sina anställda på dinern. 26/6.

16.50
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the High Hook-Up. Max blir intresserad av en väldigt stilig kypare på The High, restaurangen där hon och Caroline jobbar extra. Det enda problemet är att deras chef inte tillåter att anställda har ihop det. 26/6.

17.20
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Go For Gary. Justin blir överlycklig när Nicki kommer hem till Detroit. Men glädjen blir kortvarig då Nicki har några nyheter att berätta. 26/6.

17.50
Undateable

Amerikansk komediserie från 2015. A Japanese Businessman Walks Into A Bar. Danny föreslår att Justin ska ha ett engångsligg. Han lyder hans råd men hamnar i problem när han får svårt att avsluta relationen. Gänget håller då ett råd för att avgöra om det är Danny eller Justin som behandlar kvinnor mest nedvärderande. 26/6.

18.15
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Matthew McConaughey. Gäst är skådespelaren Matthew McConaughey.

19.05
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Serayah McNeill Co-Hosts, Alyson Hannigan,. Gäster är skådespelaren Alyson Hannigan och sångaren Laura Marano.

20.00
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Wedding. Killarna ska gå på en gemensam väns bröllop och Winston ska vara marskalk. Nicks före detta flickvän, Caroline, ska också gå på bröllopet och Nick oroar sig för att han ska framstå som ledsen och ensam inför henne. De andra killarna övertalar honom att bjuda med Jess som sin dejt.

20.30
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Naked. Winston går på en anställningsintervju som slutar katastrofalt. Jess råkar gå in i Nicks rum när han är naken vilket knäcker hans självförtroende. Det får Jess att känna sig hemsk och hon vet inte hur hon ska kunna gottgöra honom.

21.00
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Frasier bestämmer sig för att utföra ett experiment om väljar-psykologi. Woody sätts därefter upp på valsedeln för kommunfullmäktige och resultatet är chockerande!. 27/6.


21.30
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. En kväll i baren leder till överraskande avslöjanden när Carla berättar att hon har fått ihop det med en av barens stamgäster, men inte minns vem. 27/6.

22.00
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the Taste Test. Sophie, Max och Caroline går ut för att shoppa tärnklänningar. När tjejerna får veta att bröllopet ska visas upp i en tidning ber de de andra från matstället att hjälpa till så att Sophie inte ska välja fula klänningar.

22.30
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the Look of the Irish. Max och Caroline försöker hjälpa Nash att slå sig fram i modellbranschen i hopp om att tjäna lite extra pengar som hans managers.

23.00
Undateable

Amerikansk komediserie från 2015. Candace's Boyfriend Walks into a Bar. Candace pojkvän Trent gör närmanden mot Leslie när Candace lämnar rummet. Justin känner sig manad att agera beskyddande och säger till Candace att Trent inte är god nog åt henne. Hon blir arg för att han lägger sig i och vänder sig i stället till Danny för råd.

23.30
Undateable

Amerikansk komediserie från 2015. An Imaginary Torch Walks into a Bar. Nicki kommer tillbaka till baren och är förlovad. Justin träffar hennes stenrika fästman som tackar honom för att han inte försökt få tillbaka Nicki. Hon ska nämligen ha sagt att hon gått med på det om han försökt.

00.00
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Matthew McConaughey. Gäst är skådespelaren Matthew McConaughey. 27/6.

00.40
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Serayah McNeill Co-Hosts, Alyson Hannigan,. Gäster är skådespelaren Alyson Hannigan och sångaren Laura Marano. 27/6.

01.15
Longmire

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Tell it slant. En spåkvinna hittas mördad och ledtrådarna pekar mot en saknad flicka och en hemlig begravningsplats. Walt måste delta i en offentlig debatt med Branch.

02.00
Familj sökes

Dansk dokumentärserie från 2013. Sabine. Sabine är 33 år och har aldrig träffat sin pappa. Det enda hon vet om honom är att han är från Kap Verde och att han har arbetat på samma danska fraktfartyg som hennes mamma. Sabine har sökt efter honom under en längre tid utan framgång men har nu bestämt sig för att försöka en sista gång.

02.45
Familj sökes

Dansk dokumentärserie från 2013. Niki. Niki övergavs av sin mamma när han var två år gammal. Den enda förklaring han fick var att hon inte var redo att ta hand om ett barn. Niki funderar nu på att starta en egen familj men innan dess vill han hitta sin mamma och få svar på frågorna som han alltid velat ställa henne.

03.25
Familj sökes

Dansk dokumentärserie från 2014. Cherie. Cherie har inte träffat sin pappa sen hon var ett år och vill desperat lära känna honom. Tillsammans med sin fostermamma åker hon till Chile för att hitta sin far. Den enda ledtråden hon har är en adress och ett inaktivt telefonnummer.

04.05
The block

Australisk realityserie från 2013. Deltagarna träffar Shelley som sätter deras kreativa förmåga på prov. Scotty har en överraskning i beredskap.

04.55
The block

Australisk realityserie från 2013. Deltagarna visar upp sina rum och berättar hur de tänkte kring varje moment.

05.15
The block

Australisk realityserie från 2013. Reveal #1 Bedroom 1 & Ensuite Reveal. Teamen färdigställer de första sovrummen med tillhörande badrum. Ett av teamen väcker uppståndelse då de visar upp ett av tv-seriens mest kontroversiella rum någonsin.