Dagens tv-tablå för Viasat Film

Viasat film visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
Carol

Brittisk-amerikanskt romantiskt drama från 2015. Therese Belivet är en ung kontorist på ett varuhus i New York när hon träffar Carol Aird, en äldre kvinna låst i ett kärlekslöst skenäktenskap. Deras relation fördjupas allt mer, vilket får Carol att lämna sin make Harge, vilket i sin tur föranleder en hemlig granskning av hennes kompetens som mor. Skådespelare: Rooney Mara, Sarah Paulson, Cate Blanchett.

09.00
The huntsman: Winter's war

Amerikansk fantasy från 2016. Den ondskefulla Ravenna upptäcker att hennes syster, drottning Freya, är gravid och förälskad i en adelsman. Freya föder en flicka, men när hennes älskare mördar barnet använder hon sig av sina iskrafter för att förgöra honom. Hon beger sig norrut för att bygga ett palats och skapa en armé som kidnappar barn och uppfostrar dem till skoningslösa soldater. Åren går och Eric och Sara växer upp och blir förälskade i varann. De planerar att fly från slottet, men Freya skiljer dem åt genom en vägg av is. En dag blir Snövit sjuk och hennes man söker upp Eric för att berätta att den magiska spegeln har tagits till en fredad plats. Eric slår sig samman med två dvärgar för att hitta spegeln, men deras uppdrag kantas av fara. Skådespelare: Jessica Chastain, Emily Blunt, Nick Frost, Chris Hemsworth, Charlize Theron.

Medverkande: Jessica Chastain, Emily Blunt, Nick Frost, Chris Hemsworth, Charlize Theron
Regi: Cedric Nicolas-Troyan,

Mer omThe huntsman: Winter's war
11.00
Now you see me: The second act

Amerikansk thriller från 2016. Efter att ha besegrat FBI för ett år sedan väntar The Four Horsemen på att bli kontaktade av The Eye, en grupp magiker som rekryterat dem. J Daniel Atlas börjar själv leta efter dem, men de ställs istället inför teknikexperten Walter Mabry som ger dem i uppdrag att stjäla en enhet för att utvinna data. Det som följer är en rad intriger som påverkar karaktärer från det förflutna, nutiden och framtiden. Skådespelare: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg.

Medverkande: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Regi: Jon M Chu,

Mer omNow you see me: The second act
13.10
Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Amerikansk familjekomedi från 2016. Toula och hennes dotter Paris jobbar på hennes grekiska restaurang i väntan på att hon ska sluta high school. Toula blir sårad över att Paris vill studera långt hemifrån, och Paris tar illa vid sig av att familjen ständigt ska lägga sig i. Familjen får en chock när de får reda på att Toulas föräldrar aldrig har gift sig. Det leder till ett ännu större grekiskt bröllop!. Skådespelare: John Corbett, Michael Constantine, Elena Kampouris, Nia Vardalos.

Medverkande: John Corbett, Michael Constantine, Elena Kampouris, Nia Vardalos
Regi: Kirk Jones,

Mer omMitt stora feta grekiska bröllop 2
14.45
Truth

Amerikanskt drama från 2015. Strax innan presidentvalet 2004 sände CBS-programmet 60 Minutes ett avsnitt som anklagade president George W. Bush för att ha särbehandlats. Deta i syfte att undvika uttagning till att tjänstgöra under Vietnamkriget. Det berömda nyhetsankaret Dan Rather och chefen för CBS News, Mary Mapes, drabbas av ett bakslag då de blir tvungna att kämpa för sin journalistiska integritet när de granskas in på huden. Skådespelare: Robert Redford, Dennis Quaid, Cate Blanchett.

Medverkande: Robert Redford, Dennis Quaid, Cate Blanchett
Regi: James Vanderbilt,

Mer omTruth
16.50
Spotlight

Amerikanskt drama från 2015. Redaktören Marty Baron ger några journalister i uppgift att granska en ärkebiskop som inte ska ha stoppat en präst som begått sexuella övergrepp. Journalisterna Mike Rezendes, Walter ”Robby” Robinson och Sacha Pfeiffer möter motstånd från advokater, myndigheter och kyrkan själv i jakten på sanningen. Skådespelare: Liev Schreiber, Michael Keaton, Billy Crudup, Mark Ruffalo, Rachel McAdams.

Medverkande: Liev Schreiber, Michael Keaton, Billy Crudup, Mark Ruffalo, Rachel McAdams
Regi: Tom McCarthy,

Mer omSpotlight
19.00
5 to 7

Amerikansk komedi från 2014. Författaren Brian faller för en fransk diplomatfru, Arielle. Han inleder ett förhållande med henne där de bara kan träffas mellan klockan 5 och 19. Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin.

Medverkande: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin
Regi: Victor Levin,

Mer om5 to 7
21.00
Solace

Amerikanskt kriminaldrama från 2015. Den synska läkaren John Clancy har självmant isolerat sig från omvärlden, men det ändrar FBI-agenten Joe Merriweather på. Han ber Clancy om hjälp att spåra upp en smart seriemördare som är expert på att hålla sig undan. Mördaren sitter på en dold förmåga som leder till en rad oväntade vändningar och tragedier. Kan de stoppa honom innan han slår till igen?. Skådespelare: Abbie Cornish, Colin Farrell, Matt Gerald, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan.

Medverkande: Abbie Cornish, Colin Farrell, Matt Gerald, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan
Regi: Afonso Poyart,

Mer omSolace
23.00
Trigger point

Kanadensisk thriller från 2015. Callie Banner intresserar sig för politik och engagerar sig i en aktivistgrupp vid sitt universitet för att försöka påverka samhället i rätt riktning. Men hennes engagemang leder snart till oanade konsekvenser, och Callie dras in i en dödlig intrig. Skådespelare: Yani Gellman, Allie MacDonald, Jordan Hinson.

Medverkande: Yani Gellman, Allie MacDonald, Jordan Hinson
Regi: Philippe Gagnon,

Mer omTrigger point
01.00
Central intelligence

Amerikansk actionkomedi från 2016. Calvin Joyner var den ballaste killen i skolan. Tjugo år senare är han en framgångsrik revisor och blir en dag överraskande kontaktad av Bob Stone. Mannen visar sig i själva verket vara Robbie Wheirdicht som blev starkt mobbad under skoltiden. Sedan dess har Bob tränat, och nu är han en framstående CIA-agent. Han anlitar Calvin för att spåra upp en enhet som skulle kunna innebära stora problem för spioneriet i USA. Den osannolika duon är underlägsen vad gäller både antal och utrustning, men på något sätt lyckas de ändå. Skådespelare: Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet, Kevin Hart, Dwayne Johnson.

Medverkande: Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet, Kevin Hart, Dwayne Johnson
Regi: Rawson Marshall Thurber,

Mer omCentral intelligence
03.00
The driftless area

Kanadensiskt romantiskt kriminaldrama från 2016. Pierre återvänder hem efter hans föräldrars död. Det dröjer inte länge förrän han faller för den förföriska men gåtfulla Stella. Hennes kryptiska förflutna kommer snart ifatt henne, och Pierre blir indragen i en intensiv katt- och råttalek med en våldsbenägen brottsling. Kommer deras romans att överleva denna hotfulla och mystiska värld?. Skådespelare: Zooey Deschanel, John Hawkes, Anton Yelchin.

Medverkande: Zooey Deschanel, John Hawkes, Anton Yelchin
Regi: Zachary Sluser,

Mer omThe driftless area
05.00
Solace

Amerikanskt kriminaldrama från 2015. Den synska läkaren John Clancy har självmant isolerat sig från omvärlden, men det ändrar FBI-agenten Joe Merriweather på. Han ber Clancy om hjälp att spåra upp en smart seriemördare som är expert på att hålla sig undan. Mördaren sitter på en dold förmåga som leder till en rad oväntade vändningar och tragedier. Kan de stoppa honom innan han slår till igen?. Skådespelare: Abbie Cornish, Colin Farrell, Matt Gerald, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan.

Medverkande: Abbie Cornish, Colin Farrell, Matt Gerald, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan
Regi: Afonso Poyart,

Mer omSolace