Dagens tv-tablå för Viasat Film

Viasat film visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
Min Iilla syster

Svenskt drama från 2015. Mulliga Stella ser upp till sin syster och hjälte Katja, som är söt, smal och en duktig konståkare. Men så upptäcker Stella till sin förskräckelse att Katja lider av bulimi, en ätstörning som hon har åtdragit sig som följd av sin strävan efter att bli bäst på sin idrott. Stella försöker hjälpa sin syster, men då hotar Katja att avslöja att Stella är förälskad i Katjas tränare. Det här är en stark berättelse som inte lämnar någon oberörd. Skådespelare: Amy Diamond, Henrik Norlén, Rebecka Josephson.

Medverkande: Amy Diamond, Henrik Norlén, Rebecka Josephson
Regi: Sanna Lenken,

Mer omMin Iilla syster
09.00
Tsatsiki, farsan och olivkriget

Svensk barnfilm från 2015. Tsatsiki längtar efter sommarlovet då han ska åka till Grekland och bo hos sin pappa Yanis. När han kommer fram till byn är saker och ting inte som han minns det. Gästhem och restauranger står tomma och en kris är faktum i Grekland och hans kära by. Han får höra de dåliga nyheterna av sin pappa, som blir tvungen att sälja både hotellet och olivlunden, vilket gör Tsatsiki ledsen. Men Tsatsikis mamma har lärt honom att aldrig ge upp, och han inser att han måste rädda hotellet för att inte förlora sin älsklingsplats i Grekland. Ihop med äventyrslystna Alva, en orädd flicka på tolv år som är full av skratt och gillar att upptäcka nya saker, försöker han rädda hotellet. Tsatsikis sommar blir ett lov med äventyr, vänskap och kärlek. Skådespelare: Emrik Ekholm, Adam Gutniak, Hans Olav Brenner.

Medverkande: Emrik Ekholm, Adam Gutniak, Hans Olav Brenner
Regi: Lisa James Larsson,

Mer omTsatsiki, farsan och olivkriget
11.00
Djungelboken

Amerikanskt äventyr från 2016. Mowgli är ett föräldralöst barn som omhändertas av en vargflock. Ihop med den förnäma pantern Bagheera och den avslappnade björnen Baloo försöker de uppfostra vilden och ge honom värdefulla insikter om livet, men djungeln kryllar av hot. Mowgli riskerar att drabbas av den charmerande ormen Kaa och kung Louies önskan att lära sig göra upp eld. De är dock ingenting i jämförelse med rovdjuret Shere Khan och hans törst efter Mowgli. Skådespelare: Neel Sethi.

Medverkande: Neel Sethi
Regi: Jon Favreau Röst: Idris Elba Lupita Nyong'o Scarlett Johansson Ben Kingsley Bill Murray,

Mer omDjungelboken
13.00
Iqbal Farooq

Dansk familjekomedi från 2015. Iqbal Farooq är en pojke med vild fantasi. På en kemilektion blandar han kemikalier och råkar orsaka en explosion i klassrummet. Det drar till sig två skurkars uppmärksamhet eftersom de vill ha receptet på bomben för att lyckas med en lömsk plan. Iqbal och hans kompisar blir snart jagade av paret i en lustig och kaotisk jakt. Skådespelare: Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Hircano Soares.

15.00
Sisters

Amerikansk komedi från 2015. Systrarna Kate och Maura Ellis åker hem till sina föräldrar för att städa ut rummet de bodde i som barn innan deras föräldrar ska sälja familjehemmet. I ett försök att uppleva den gamla goda tiden igen anordnar de en sista hemmafest för sina tidigare klasskamrater. Festen visar sig bli en förlösning som en grupp vuxna verkligen behöver. Skådespelare: Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, Amy Poehler, Tina Fey.

Medverkande: Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, Amy Poehler, Tina Fey
Regi: Jason Moore,

Mer omSisters
17.00
Prästen i paradiset

Svensk komedi från 2015. Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon till sin förskräckelse att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning. Hon försöker få Hellstrand att nyktra till och göra något åt den arga lokalbefolkningen när hon får veta att en annan präst har en magnifik bambukyrka. När hon ber att få låna den vägrar han, eftersom Hellstrand är hans värsta rival. Caroline måste hitta på något för att rädda Hellstrand och hans församling. Skådespelare: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist.

Medverkande: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist
Regi: Kjell Sundvall,

Mer omPrästen i paradiset
19.00
Hotell Transylvanien 2

Amerikansk animerad familjefilm från 2015. Allt verkar gå Hotell Transylvaniens väg. Dracula välkomnar nu även människor. Men bakom de lyckta kistorna oroar sig Dracula över att hans bedårande barnbarn Dennis, till hälften människa och till hälften vampyr, inte visar några tecken på att vara vampyr. När Mavis besöker sina mänskliga svärföräldrar med Johnny, en kulturchock för henne själv, får Dracula sina vänner Frank, Murray, Wayne och Griffin att utsätta Dennis för ett monsterläger. Föga anar de att Draculas vresiga och mycket, mycket gammalmodiga pappa Vlad är på väg för att besöka familjen. När Vlad får reda på att hans barnbarnsbarn inte är renblodig, och dessutom att människor nu är välkomna till Hotell Transylvanien, går allt åt pipsvängen!. Skådespelare: Selena Gomez, Andy Samberg, Adam Sandler.

Medverkande: Selena Gomez, Andy Samberg, Adam Sandler
Regi: Gennady Tartakovsky,

Mer omHotell Transylvanien 2
21.00
Alice i spegellandet

Brittisk fantasy från 2016. Alice återvänder till underlandet och får en chock när hon får reda på att hattmakaren har blivit deprimerad efter hans familjs möte med Jabberwocky. Angelägen om att hjälpa honom reser hon till det förflutna för att rädda hans släktingar. När hon stjäl en mystisk medaljong drabbas hon av urmanikern Tidens vrede. Den störtade drottningen Hjärter dam försöker återta sin tron och läka gamla sår. Skådespelare: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska.

Medverkande: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska
Regi: James Bobin,

Mer omAlice i spegellandet
23.00
The forest

Amerikansk skräckfilm från 2016. Sara Price får veta att hennes tvillingsyster har setts gå in i Aokighara-skogen, där många beger sig i syfte att begå självmord. Med hjälp av en amerikansk guide inleder de en sökning, men övernaturliga element börjar hemsöka dem. Kommer de att överleva sin jakt genom skogen?. Skådespelare: Eoin Macken, Stephanie Vogt, Natalie Dormer.

Medverkande: Eoin Macken, Stephanie Vogt, Natalie Dormer
Regi: Jason Zada,

Mer omThe forest
01.00
Suite Francaise

Brittiskt krigsdrama från 2014. Året är 1940 och nazisterna har påbörjat sin ockupation av Frankrike. Den vackra Lucille väntar på besked om sin tillfångatagne make tillsammans med sin svärmor, som hon har en ansträngd relation till. Snart får en stilig tysk officer upp ögonen för Lucille som försöker avvisa hans närmanden. Men snart inleds en förrädisk kärleksaffär. Skådespelare: Matthias Schoenaerts, Margot Robbie, Kristin Scott Thomas, Michelle Williams.

Medverkande: Matthias Schoenaerts, Margot Robbie, Kristin Scott Thomas, Michelle Williams
Regi: Saul Dibb,

Mer omSuite Francaise
03.00
Crimson peak

Amerikansk skräckfilm från 2015. Vid det förra sekelskiftet träffar författarinnan Edith Cushing den gåtfulla och förföriska Thomas Sharpe. Han uppvaktar henne och senare gifter sig de två. De flyttar in i hans herrgård och där får Edith träffa hans egendomliga och mystiska syster Lucille Sharpe. Edith inser snart att allt inte står rätt till när gengångare hemsöker henne och hennes nya hem. Skådespelare: Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Mia Wasikowska, Jessica Chastain.

Medverkande: Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Mia Wasikowska, Jessica Chastain
Regi: Guillermo del Toro,

Mer omCrimson peak
05.00
Alice i spegellandet

Brittisk fantasy från 2016. Alice återvänder till underlandet och får en chock när hon får reda på att hattmakaren har blivit deprimerad efter hans familjs möte med Jabberwocky. Angelägen om att hjälpa honom reser hon till det förflutna för att rädda hans släktingar. När hon stjäl en mystisk medaljong drabbas hon av urmanikern Tidens vrede. Den störtade drottningen Hjärter dam försöker återta sin tron och läka gamla sår. Skådespelare: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska.

Medverkande: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska
Regi: James Bobin,

Mer omAlice i spegellandet