Dagens tv-tablå för Viasat Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.Välj ett annat datum
Tid Program
19.00
Asfaltenglene

Norsk familjefilm från 2010. Det är sommarlov. 12-åriga Maja, Rikke och Ohna har som ambition att inte lyfta ett finger under hela ledigheten. Men så hittar polisen droger gömda i Ohnas föräldrars restaurang Saigon House. Ohnas bror arresteras snart därefter och flickorna vet att han är oskyldig, men han kommer inte att släppas fri förrän drogligan har avslöjats. Detta är ett fall för Asfaltsänglarna. Skådespelare: Emma Høgh Åslein, Edward Schultheiss, Helene Nybråten, Nini Bakke Kristiansen.

Medverkande: Emma Høgh Åslein, Edward Schultheiss, Helene Nybråten, Nini Bakke Kristiansen
Regi: Lars Berg,

Mer omAsfaltenglene
20.20
Balto

Amerikansk animerad familjefilm från 1995. Baserad på en sann historia. En livshotande epidemi bryter ut i Alaska år 1925 samtidigt som ett snöoväder drar in över landet och stoppar alla transportmöjligheter. Nu är det upp till Balto, en till hälften eskimåhund och till hälften varg, att ge sig ut på jakt efter medicin till barnen i den lilla staden Nome, tillsammans med några andra slädhundar.


Regi: Simon Wells

Mer omBalto
21.35
Olsenbanden jr sølvgruvens hemmelighet

Norsk familjefilm från 2007. Jakten på de försvunna kronjuvelerna leder Egon och hans kompisar till staden Kongsberg och dess kungliva gruvor. I Kongsberg ökar intrigen för både Egon och hans vänner både polis och skurkar anländer. Skådespelare: Maren Eikli Hjorth, Daniel Damvall, Robert Opsahl, Ola Isaac Høgåsen Mæhlen, Ole Martin Wølner.

Medverkande: Maren Eikli Hjorth, Daniel Damvall, Robert Opsahl, Ola Isaac Høgåsen Mæhlen, Ole Martin Wølner

23.10
Ratchet & Clank

Amerikansk animerad barnfilm från 2016. Den excentriska utomjordingen Ratchet träffar av en slump den smarta roboten Clank. De två osannolika hjältarna slår sina påsar ihop med Qwark från de galaktiska väktarna. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att sätta stopp för ordförande Dreks nedriga planer och för att rädda Solana-galaxen.


Regi: Jericca Cleland Kevin Munroe

Mer omRatchet & Clank
03.05
Krummerne

Dansk familjekomedi från 1991. Krummes stolliga familj består av hans föräldrar, en rebellisk tonårssyster, en bebis, och han själv, elvaårige Mathias, som kallas för Krumme. Nu har familjen bestämt sig för att köpa ett gammalt hus där två klumpiga bankrånare har gömt sitt byte. Krumme själv är hopplöst förälskad utan att familjen märker någonting. Skådespelare: Karen-Lise Mynster, Line Kruse, Peter Schrøder, Laus Høybye, Dick Kaysø.

Medverkande: Karen-Lise Mynster, Line Kruse, Peter Schrøder, Laus Høybye, Dick Kaysø
Regi: Sven Methling,

Mer omKrummerne
04.35
Far til fire's vilde ferie

Dansk familjekomedi från 2015. Familjen ska åka på semester till havet där de har fått låna mrs Sejersens sommarhus. Förväntningarna är höga, men plötsligt känner sig familjen illa till mods när de inser att deras boende egentligen är ett gammalt cirkustält och att de till toa har ett dass. Det är inte konstigt att det pråliga grannhuset fascinerar dem, men när pappan i familjen på felaktiga grunder anklagas för att ha gjort inbrott i lyxhuset får familjen komma till undsättning. Med all sin kraft försöker de hitta de verkliga tjuvarna, men förgäves. Samtidigt framstår pappan mer och mer skyldig och det dröjer inte länge förrän alla gäster är övertygade om att han är skyldig till brottet och vill att familjen lämnar ön. Skådespelare: Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Sigurd Philip Dalgas, Allan Hyde.

Medverkande: Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Sigurd Philip Dalgas, Allan Hyde
Regi: Giacomo Campeotto,

Mer omFar til fire's vilde ferie