Dagens tv-tablå för Viasat Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.Välj ett annat datum
Tid Program
19.00
Varning för vilda djur

Amerikansk familjekomedi från 2010. Mitt i vildmarken bygger ett stort företag upp en ny förort, men vad de inte vet är att hela skogen är full av vilda djur som inte alls är med på det. Djuren går till attack och gör allt för att planerna inte ska gå i lås. Skådespelare: Ricky Garcia, Jim Norton, Eugene Cordero, Brendan Fraser, Brooke Shields.

Medverkande: Ricky Garcia, Jim Norton, Eugene Cordero, Brendan Fraser, Brooke Shields
Regi: Roger Kumble,

Mer omVarning för vilda djur
20.30
Iqbal Farooq

Dansk familjekomedi från 2015. Iqbal Farooq är en pojke med vild fantasi. På en kemilektion blandar han kemikalier och råkar orsaka en explosion i klassrummet. Det drar till sig två skurkars uppmärksamhet eftersom de vill ha receptet på bomben för att lyckas med en lömsk plan. Iqbal och hans kompisar blir snart jagade av paret i en lustig och kaotisk jakt. Skådespelare: Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Hircano Soares.

22.00
Utbrytarkonungen

Finsk-svensk dramakomedi från 2002. Berättelsen om finske Esko och hans svenske vän Patrick som bor på var sin sida om gränsen högt uppe i norr. Det är tidigt 70-tal och uppe vid de två nordliga gränsstäderna mellan Sverige och Finland, leker de unga pojkgängen krig med varandra. Men den finske gängledaren Esko förråder de sina och plötsligt står han ensam kvar. När Eskos mamma dessutom lämnar familjen efter att hans far tagit till flaskan, får han en ny vän i svenske Patrick – en av Eskos tidigare beundrare.... Skådespelare: Maija Junno, Arttu Kapulainen, Lina Hofverberg, Miikka Enbuske, Emil Lundberg, Heikki Hela.

Medverkande: Maija Junno, Arttu Kapulainen, Lina Hofverberg, Miikka Enbuske, Emil Lundberg, Heikki Hela

23.30
Djungeldjuret Hugo - på villovägar

Dansk animerad komedi från 2007. Det busiga lilla djungeldjuret Hugo tvingas kämpa med näbbar och klor för att undkomma alla skumma typer som bara vill tjäna pengar på honom. Till sin hjälp har han den söta lilla räven Rita. Skådespelare: Claus Ryskjær, Jesper Klein, Kaya Brüel.

Medverkande: Claus Ryskjær, Jesper Klein, Kaya Brüel
Regi: Jørgen Lerdam Flemming Quist Møller,

Mer omDjungeldjuret Hugo - på villovägar
03.15
Far til fire's vilde ferie

Dansk familjekomedi från 2015. Familjen ska åka på semester till havet där de har fått låna mrs Sejersens sommarhus. Förväntningarna är höga, men plötsligt känner sig familjen illa till mods när de inser att deras boende egentligen är ett gammalt cirkustält och att de till toa har ett dass. Det är inte konstigt att det pråliga grannhuset fascinerar dem, men när pappan i familjen på felaktiga grunder anklagas för att ha gjort inbrott i lyxhuset får familjen komma till undsättning. Med all sin kraft försöker de hitta de verkliga tjuvarna, men förgäves. Samtidigt framstår pappan mer och mer skyldig och det dröjer inte länge förrän alla gäster är övertygade om att han är skyldig till brottet och vill att familjen lämnar ön. Skådespelare: Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Sigurd Philip Dalgas, Allan Hyde.

Medverkande: Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Sigurd Philip Dalgas, Allan Hyde
Regi: Giacomo Campeotto,

Mer omFar til fire's vilde ferie
04.35
Buddy

Amerikansk dramakomedi från 1997. Amerika på 1920-talet. Trudy Lintz och hennes man är ett annorlunda par. Trudy har en hel flock med husdjur – som hon uppfostrar som om de vore hennes små barn. När Trudy hittar en liten gorillaunge blir hon fullständigt rörd och tar hand om den lilla. Efter en tid blir Trudy erbjuden att ställa ut sina djur på Chicago World Fair. Hon tackar ja och förflyttar sina djur dit - men det borde hon kanske inte ha gjort. Skådespelare: Irma P.Hall, Lintz's Maid), Peter Elliott, Trudy's Assistant), Rene Russo, Robbie Coltrane, Alan Cumming.

Medverkande: Irma P