Dagens tv-tablå för Viasat Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.Välj ett annat datum
Tid Program
19.00
Lånarna

Amerikanskt familjedrama från 1997. ”Lånarna” är ett småfolk som bor under golvbrädorna. Men när ägarna till huset där de bor tvingas flytta, eftersom man vill bygga lyxbostäder och ett köpcentrum på platsen, tar de små lånarna hjälp av barnen i familjen för att rädda situationen. Skådespelare: Celia Imrie, Hugh Laurie, Ruby Wax, Mark Williams, John Goodman, Jim Broadbent.

Medverkande: Celia Imrie, Hugh Laurie, Ruby Wax, Mark Williams, John Goodman, Jim Broadbent
Regi: Peter Hewitt,

Mer omLånarna
20.25
Dudley Do Right

Amerikansk komedi från 1999. Dudley är en plikttrogen, men klantig, beriden polis. Den onde Snidely Whiplash har fått århundradets lömskaste idé, vilket har skapat den största guldfebern sedan Klondikes tid. Det är upp till Dudley att stoppa honom innan det är försent. Skådespelare: Alfred Molina, Eric Idle, Robert Prosky, Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker.

Medverkande: Alfred Molina, Eric Idle, Robert Prosky, Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker
Regi: Hugh Wilson,

Mer omDudley Do Right
21.45
Asfaltenglene

Norsk familjefilm från 2010. Det är sommarlov. 12-åriga Maja, Rikke och Ohna har som ambition att inte lyfta ett finger under hela ledigheten. Men så hittar polisen droger gömda i Ohnas föräldrars restaurang Saigon House. Ohnas bror arresteras snart därefter och flickorna vet att han är oskyldig, men han kommer inte att släppas fri förrän drogligan har avslöjats. Detta är ett fall för Asfaltsänglarna. Skådespelare: Emma Høgh Åslein, Edward Schultheiss, Helene Nybråten, Nini Bakke Kristiansen.

Medverkande: Emma Høgh Åslein, Edward Schultheiss, Helene Nybråten, Nini Bakke Kristiansen
Regi: Lars Berg,

Mer omAsfaltenglene
23.05
Familjen Jetson

Amerikansk tecknad film från 1990. Familjen Jetsons överhuvud blir befordrad av sin chef. Han får ansvaret för att ta hand om en mycket sällsynt växt. Skådespelare: Tiffany, Patrick Zimmerman, Penny Singleton, George O'Hanlon, Mel Blanc.

Medverkande: Tiffany, Patrick Zimmerman, Penny Singleton, George O'Hanlon, Mel Blanc

02.55
Uppdrag: Rädda jultomten

Brittisk animerad barnfilm från 2015. Bernard, en av tomtens mer udda nissar, drömmer ständigt om att bli uppfinnare, utan att någonsin lyckas nå sitt mål. Den usle Neville Baddington kidnappar tomten för att ta reda på hur han gör för att leverera julklappar till alla barn på en enda natt. Nu är det upp till den djärve Bernard att hitta ett sätt att resa bakåt i tiden för att rädda tomten och hela julen.


Regi: Leon Joosen Aaron Seelman Röst: Tim Curry Joan Collins Tim Conway Martin Freeman

Mer omUppdrag: Rädda jultomten
04.20
Den magiska leksaksaffären

Amerikansk familjekomedi från 2007. Välkommen till herr Magoriums magiska gamla leksaksaffär där allt har ett eget liv. För att kunna uppskatta butikens förtrollande egenskaper måste man dock ha barnasinnet kvar och ha en vild fantasi. Då herr Magorium bestämmer sig för att gå i pension och lämna över affären till det fantasilösa butiksbiträdet Molly gör leksakerna därför uppror. Skådespelare: Zach Mills, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Ted Ludzik, Natalie Portman.

Medverkande: Zach Mills, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Ted Ludzik, Natalie Portman
Regi: Zach Helm,

Mer omDen magiska leksaksaffären