Dagens tv-tablå för C More Series

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
05:55

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture inser att den enda som kan berätta om pyramidens ursprung är hans gamla vän, professor Omar. Ture och barnen flyger till Egypten där Omar jobbar med en utgrävning i en mystisk gravkammare, men när de väl kommer fram är Omar försvunnen.

06:40

Wild Kids

Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag, Lejonen och Björnarna, utmanas i hårda prövningar och tuffa tävlingar med målet att vinna en resa.

07:25

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

07:55

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

08:20

Bert

Bert vaknar upp med en stor finne på näsan och gömmer sig i sin hoodie hela dagen. På väg hem från skolan stöter Bert in i en ny tjej, Shirin, som genast börjar skriva till honom på Instagram. Samtidigt får Åke för sig att han lider av elallergi.

08:45

Bert

När Bert roastar franskaläraren väcker han nyfikenhet hos den coola ledartypen Alicia. Efter skolan följer han med hennes tuffa tjejgäng till gallerian där de snackar skit om allt och alla. Bert är nöjd, men Thora oroar sig över hans nya umgänge.

09:10

Downton Abbey

Mary presenteras för en potentiell friare, men tycker att han är för gammal och trist. Samtidigt är fru Patmore orolig att hon håller på att tappa synen. Isobel och Violet bråkar om den årliga trädgårdsutställningen i byn.

10:00

Downton Abbey

Sybils politiska intresse leder till problem, medan Matthews och Marys relation tar en oväntad vändning. Samtidigt upptäcker Bates någonting chockerande.

10:50

Sisi

Efter deras dotters död återvänder Sisi och Franz till Österrike, där Sisis familj väntar på att hjälpa dem under denna svåra tid. Sorgen över förlusten av Sophie är stor.

11:40

Nancy Drew

Nancy och gänget fortsätter att leta efter ledtrådar om hur de kan bekämpa Aglaeca. Carson och Ace öppnar upp sig för varandra och George har ett olyckligt första möte med Nicks mamma som har kommit på besök.

12:25

Nancy Drew

Tiden håller på att rinna ut när Nancy och de andra slutligen enas om en plan. Om allt går som de föreställer sig kanske de kan lyckas häva Aglaecas förbannelse.

13:05

Schitt's Creek

Johnny hyr ut motellrum till aktiviteter som visar sig vara till något helt annat än han trott. David hjälper Moira att filma en audition för en skräckfilm, medan Alexis övertalar Ted om att en livesänd kaninkamera vore bra reklam för verksamheten.

13:30

Schitt's Creek

Johnny och Stevie besöker en närbelägen golfklubb för att pitcha ett samarbete. Moira försöker undvika att gå på Twylas mysteriefest. Alexis funderar på ett erbjudande från Ted om att återvända till skolbänken.

13:55

Schitt's Creek

David kommer på en affärsidé och smider planer som Moira stödjer på sin plats i kommunfullmäktige. Alexis upptäcker att skolan inte är lika lätt som förr. Johnny ger motvilligt kärleksråd till bagaren Ivan i utbyte mot hjälp med motellets frukost.

14:15

Schitt's Creek

Johnny kallas till ett möte med Alexis lärare men har svårt att komma på något försvarsargument. David gör en ny bekantskap när han håller på med sin nya affärsplan. Moira får något att bita i på motellet när en besvärlig gäst har höga krav.

14:40

Schitt's Creek

Moira och Roland åker på konferens och hamnar i en prekär situation. Samtidigt oroas Johnny och Jocelyn över att deras äkta hälfter har hemligheter. David blir svartsjuk när Alexis flirtar med Patrick.

15:05

Yellowstone

Jamie konfronterar sitt förflutna och Rip vänder sig till Kayce med ett gammalt problem. Ranchens cowboys försvarar en av sina egna.

15:45

Yellowstone

John sätter sig ned vid förhandlingsbordet med gamla vänner och fiender, och när striden om Yellowstones framtid hettar till står det klart att inget någonsin kommer att bli sig likt.

16:35

Solsidan

Alex mamma Margereta har gått bort och han måste ta beslut om begravningen. Annas familj försöker hjälpa till men det blir bara ännu rörigare. Alex får veta att Margareta dokumenterat hur hon vill ha begravningen.

17:00

Solsidan

Fredde tar motvilligt jägarexamen för att kunna följa med på jakt med näringslivets höjdare. Men när Mickan vill att han ska skjuta ett råddjur i trädgården vägrar han och hon tvingas be Ove om hjälp. Alex blir inspirerad av sin mamma.

17:25

H2O: Just Add Water

Cleo och Rikki övertalar Ash att bjuda ut Emma igen. Rikki och Cleo blir mångalna och Ash ser ut att upptäcka Emmas hemlighet.

17:50

H2O: Just Add Water

När Zane och Ash hamnar i luven på varandra på juicebaren tar Rikki och Emma dem i försvar. Cleo blir ensam kvar att fira årsdagen av förvandlingen till sjöjungfrur.

18:15

Lill-Zlatan och morbror raring

Steve får all Tommys uppmärksamhet och Ella känner sig utanför. Tillsammans med sin klasskamrat Otto smider hon planer för hur hon ska bli av med Steve. Kanske kan hon mobba iväg honom? Eller kanske skrämma iväg honom med hjälp av Ottos älsklingar, de stora tamråttorna Eva och Kerstin?

18:45

Vuxna människor

Mathilda och Johannes har tagit en paus och Mathilda försöker förstå vad hon verkligen vill göra. Emil börjar dejta akademikern Laura, men har svårt att förklara sin relation till Yolanda. Martha satsar all sin energi på att hjälpa sin skadade mamma.

19:30

LIKEA

Årets influencergala är i full gång, men Rut känner snabbt att något är fel. Medan Cajsa försöker orientera sig bland dyra drinkar och stränga väktare inser Rut att Cajsas artikel har gjort henne till en socialpiraya.

19:50

LIKEA

Cajsa får ett jobberbjudande - är gräset grönare på andra sidan? Samtidigt har Ruts värld brakat samman. Hur ska hon möta stormen utan sin bästa vän? Och kommer hon att bli av med alla sina följare?

20:10

Schitt's Creek

Johnny har möjligen hittat en köpare som är intresserad av stan. Samtidigt upptäcker både David och Alexis att de kanske blivit mer fästa vid Schitt's Creek än vad de trodde var möjligt.

20:35

Schitt's Creek

Moira oroar sig över att hon är ansvarig för att en motellgäst har dött. David och Patrick gör sin romans offentlig. Alexis hjälper Ted att intervjua kandidater till veterinärkliniken, med något okonventionella metoder.

21:00

Transplant

Bash liv granskas in i minsta detalj under hans intervju om medborgarskapet. Mags behandlar en tillfrisknande missbrukare som svalt sina nycklar. June och Bash tar hand om ett par tvillingbröder.

21:45

Transplant

Bash psykiater föreslår en ovanlig form av terapi för honom. Theo gör några tveksamma val med en patients mamma. Junes jobb och privatliv kolliderar.

22:30

Ramy

Farouk och Maysa brottas med sin hushållsekonomi och spänningarna i äktenskapet är påtagliga. För att få livet att gå ihop har de tagit sig an ett nytt, hemligt extrajobb, men det dröjer inte länge förrän de springer in i några gamla bekanta.

23:10

Ramy

Under ett möte med Salim får Ramy veta att han nu är en del av gänget. Sedan skyndar Ramy vidare till en middag med Steve och hans nya flickvän Lena, som hyser stor kärlek för tv-serien The Office. Steve är överlycklig och funderar på att fria.

23:40

Paradise Lost

Medan Yates försöker lappa ihop det med Frances, orsakar Niques artikel ett uppror i staden. Frances använder Janus band för att hitta gamla stadshemligheter.

00:20

Paradise Lost

Medan Yates försöker bränna gamla broar, gräver Nique djupare ner i sanningen om farbror Ronnys rättegång och Frances jakt på sanningen leder till oväntad fara.

01:00

Otrohet

Couwenberg är orolig och frågar Willem om han planerar att vittna emot honom. Trots att deras relation är stabil har Willem svårt att anförtro sig till Iris om sina juridiska problem. Elsie har det tufft i fängelset.

01:55

Otrohet

Iris och Marit anar att det ligger något mer bakom Willems försvinnande och trycker på för att polisen ska utreda fallet. Samtidigt leder ett brev från Willem till att Iris börjar ifrågasätta deras relation. Elsie får komma hem igen, iklädd fotboja.

02:45

Fartblinda

På Malta bestämmer sig Bea och Peder för att ge sin relation en ny chans, men kvällen slutar i tårar för alla inblandade. I Stockholm försöker Pierre Eckervik att undvika en katastrof. Med hjälp av Susanne iscensätter han en diabolisk plan.

03:30

Fartblinda

18 månader efter händelserna i säsong ett möts Peder och Bea igen, på Malta. Bea är nu en framgångsrik och lite mätt journalist.

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag