Tv-Tablå för C More Series lördag

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
06:20

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture Sventon flyger till Paris där Ville Vessla tänker använda sina nyvunna krafter för att stjäla Eiffeltornet. Vessla ser ut att lyckas när en gammal familjefejd plötsligt blossar upp. Nu är det upp till Ture att rädda världen!

07:05

Håll andan!

Ruben, Lo och Wilma ska strax börja gymnasiet men först väntar några veckor på ett händelserikt sommarläger, fyllt av konflikter och romantik. De tre tonåringarna kommer från vitt skilda världar och konflikten är oundviklig när de hamnar i samma lag, men snart är det något som förändras. De tre börjar falla för varandra.

07:25

Håll andan!

Splittringen verkar total. Wilma, Lo och Ruben sitter i varsitt hörn av lägret när ledarna annonserar Hunger Games. Kommer gamla vänskapsband att överleva och kommer Wilma slutligen att lyckas rymma?

07:40

Håll andan!

Lo har lämnats skadad i skogen och Ruben leder sökandet efter henne. Samtidigt slits Wilma mellan sin vilja att rymma och de lojaliteter som håller henne kvar. Inre demoner måste bekämpas denna dag och hjältedåd måste utföras.

08:00

H2O: Just Add Water

Cleo tråkas av Charlotte och tar sin tillflykt till havet. Lewis upptäcker vad Charlotte hållit på med och gör slut.

08:25

H2O: Just Add Water

Nu när sjöjungfrurnas identiteter avslöjats måste Cleo, Emma och Rikki undvika en fälla som gillrats av den försåtliga dr. Denman.

08:50

Enkelstöten

Jenny och Cecilia förbereder inbrottet. De utnyttjar Gunnar, drönare och Jennys auktoritet som lärare för att försöka ta sig in i Patriks hus och stjäla konstverket. Samtidigt befinner sig Bengt på ett ställe där han inte borde vara.

09:40

Solsidan

Fredde är en sann vän och ifrågasätter Alex privatliv vilket får stora konsekvenser för Alex och Annas äktenskap. Mickan får en, i hennes ögon, förfärande nyhet gällande dottern Chloes skolstart och återupplever ett gammalt barndomstrauma.

10:00

Solsidan

Alex får hjälp av en fotbollspappa att ge sig ut på Tinder, vilket leder till en oväntad dejt. Fredde inser att han inte valt några egna kläder på flera år och börjar söka efter sitt sanna modemässiga jag.

10:25

Solsidan

När Fredde ska intervjuas av Dagens Industri triggas Mickan till att göra avtryck på eget håll, på nätet. Samtidigt tar Fredde med sig barnen för att äta kebab i Fisksätra. Wilma krisar eftersom hon inte tycker att hon har något att klä på sig.

10:50

Solsidan

Fredde och Mickan har blivit persona non grata i Solsidan, något som de desperat försöker att hantera. Annas föräldrar Eva och Rune bjuder in sig själva på middag hos Alex och gamla hemligheter kommer upp till ytan.

11:15

LIKEA

Rut deltar i en antimobbning-reklamkampanj. Hon ser en chans att berätta sin historia, och verkligheten om jobbet hon gör, men stöter på motstånd. Cajsa får ett frestande erbjudande som inte gynnar Rut.

11:35

LIKEA

Cajsas sanning om Ruts influencerbyrå och hennes chefer skapar rubriker på sociala medier och all personal kallas in på förhör, kommer Cajsa att bli påkommen? Rut ser en chans i kaoset att göra sig av med en rival.

11:55

Downton Abbey

I huset råder full bröllopsfeber, men kommer Bransons planer sätta käppar i hjulet? Ethel ställs inför ett svårt dilemma efter ett hjärtlöst erbjudande från familjen Bryant.

13:05

American Auto

Gruppen reser till Iowa för att medverka vid öppningen av en helt ny fabrik.

13:30

American Auto

Katherine och teamet gör om en reklamfilm för att göra den mer inkluderande för HBTQ+-gemenskapen.

13:50

American Auto

Cheferna inser att ett Payne-fordon kan ha en defekt del och diskuterar om de ska återkalla den.

14:15

American Auto

Katherine och teamet försöker öka de anställdas moral efter att en direktör tillkännager sin avgång.

14:40

Handen på hjärtat

Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.

15:00

Handen på hjärtat

John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.

15:25

Padeldrömmar

Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra på allt. Padel.

15:50

Padeldrömmar

Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland. Den hotfulle Padelkungen kommer på oannonserat besök och Fabian försöker att para ihop Hasse och Agneta.

16:10

Ronja Rövardotter

Ronja blir sjuk och måste tillbringa flera dagar till sängs. Men hon kan inte låta bli att oroa sig för Birk.

16:35

Ronja Rövardotter

Ronja är nu 10 år gammal och får lov att lämna borgen och gå in i skogen för första gången.

17:05

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

17:30

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

18:00

Korridoren

Saga fyller år och det firas i studentföreningen, men då dyker Jennys före detta pojkvän Sebbe upp och väcker uppmärksamhet.

18:20

Korridoren

Oliver tar Jenny till Jörgen och tvingar henne att städa sin lägenhet, annars kommer han att berätta för Jennys hemlighet till Saga. Saga bjuder in Jenny till en picknick. De blir vänner igen, men Saga känner att något är fel.

18:40

Kampen om tungvattnet

Om de motståndsmän som planerade och genomförde sabotaget mot tungvatten-fabriken i norska Rjukan 1943, för att förhindra tyskarnas framställning av en atombomb.

19:30

Bomb Girls

Journalisten Dottie Shannon beger sig till fabriken för att skriva en artikel om kvinnor och mäns olika lönenivåer. Artikeln får stort genomslag vilket försätter Lorna i en problematiskt sits. Samtidigt ställs Kate inför en tufft ultimatum.

20:10

Yellowstone

Jimmy och Emily kommer närmare varandra. Monica och Kayce delar ett speciellt ögonblick.

21:00

BMF

Bröderna Flenory reser till Atlanta för att styra upp ett nytt distributionssystem för BMF och stärka banden med sina affärskontakter, Ty Washington och Goldie. Dock är det inte alla som överlever bilresan.

21:55

BMF

Meech och Terry hittar slutligen ett sätt att hantera Bryant, Lamar och B-Mickie. Brödernas relation tar en ny riktning när de lanserar nästa steg i BMF:s expansion.

22:55

Mystery Road

Mary befinner sig i fara och söker beskydd av Jay. Han tar sig an uppgiften samtidigt som hot och faror kryper allt närmare. Fran känner sig förrådd och sviken när hon gräver djupare i Zoes försvinnande.

23:50

Mystery Road

Jay blir lurad in i en fälla när han försöker rädda Mary och skottlossning utbryter. Fran får slutligen svar gällande Zoes försvinnande och hon känner att hon har kommit till ett avslut, men inte i den form hon hade förväntat sig.

00:45

The Lost Symbol

Den unge Harvard-symbologen Robert Langdon måste lösa en rad dödliga pussel i ett försök att finna en hemlig, gammal portal och rädda sin kidnappade mentor.

01:30

The Lost Symbol

Den unge Harvard-symbologen Robert Langdon måste lösa en rad dödliga pussel i ett försök att finna en hemlig, gammal portal och rädda sin kidnappade mentor.

03:20

The Lost Symbol

Med CIA på spåren vänder sig Robert och Katherine till Nuñez för att få hjälp; Sato förhör Bellamy och pressas av sina överordnade att ge svar på det växande antalet frågor angående fallet.

04:00

The Lost Symbol

Langdon följer nästa ledtråd medan Katherine slår sig ihop med Sato för att hitta hans far på ett annat sätt.

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag