Tv-Tablå för C More Series måndag

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
05:15

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:45

Bert

Bert faller pladask för Elin som står bakom kassan på stans nya café, Cup & Joe. Tyvärr måste han gå dit med sin lögnaktiga kusin Lydia eftersom hans vänner hellre hänger på det gamla fiket Bikupan. Där får man ju gratis saft om man känner Birgit.

06:10

Bert

Bert får veta att Lill-Erik mailväxlar med en finsk tjej som heter Minna. Bert vill hjälpa Lill-Erik att snärja Minna, men när Lill-Erik verkar motvillig tar Bert saken i egna händer. Samtidigt hamnar Åke och Thora i en vadslagning med höga insatser.

06:30

LasseMajas Detektivbyrå

Valleby drabbas av flera mystiska inbrott och plötsligt dyker stjärndetektiven Torkel Nööt upp från ingenstans och säger sig kunna lösa fallen. Polismästaren förblindas av Nööts detektivarbete, men LasseMajas Detektivbyrå är inte lika lättimponerade.

07:20

Hank Zipzer

En ny bok är en rasande succé i hela landet, och när mr Joy berättar att författaren ska besöka Westbrook kämpar alla desperat för att hinna läsa den. Och det är förstås en riktig mardröm för Hank - kommer han kunna läsa klart boken i tid?

07:45

Hank Zipzer

Ett filmteam är på Westbrook för att spela in en dokumentär om skolan, och deras intresse för Hank skapar svårigheter för Frankie och Ashley.

08:10

Håll andan!

Flera konflikter härjar på kollot när det är dags för det årliga slutdiskot. Det blir en arena för både dans och känslomässiga uppgörelser. Det är dags för Lo att på riktigt stå upp mot Liam och visa vad hon verkligen vill.

08:30

LIKEA

Årets influencergala är i full gång, men Rut känner snabbt att något är fel. Medan Cajsa försöker orientera sig bland dyra drinkar och stränga väktare inser Rut att Cajsas artikel har gjort henne till en socialpiraya.

08:50

LIKEA

Cajsa får ett jobberbjudande - är gräset grönare på andra sidan? Samtidigt har Ruts värld brakat samman. Hur ska hon möta stormen utan sin bästa vän? Och kommer hon att bli av med alla sina följare?

09:10

Vad hände med Michael Jacksons vilda djur?

Programledaren Ross Kemp sätter ljuset på handeln med exotiska djur och försöker ta reda på hur Michael Jacksons djur behandlades och vad som hände med dem efter hans död.

10:05

Star File

Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

10:15

Bomb Girls

Framtiden ser mörk ut för soldaterna ute på uppdrag. Deras sista hopp ligger hos kvinnorna i fabriken, men då krävs det att de lyckas tillverka en helt ny utrustning. Samtidigt visar det sig att någon i fabriken kör dubbelspel.

11:45

Enkelstöten

En ny plan för att sälja konstverket tar form. Jenny och Cecilias vänskap sätts på prov och Bengt ställer Jenny till svars angående Flerohopp. Jörgen börjar komma farligt nära Jenny och Cecilia, samtidigt som han har polisens ögon på sig.

12:35

Enkelstöten

Jenny, Cecilia och Julia ska sälja tillbaka installationen till Patrik men har både polisen, Sverker från MC-klubben och Bengt efter sig. En vild jakt utbryter som får oanade konsekvenser för alla inblandade.

13:20

Schitt's Creek

För att visa sig manlig följer David med Stevie och några andra i lokalbefolkningen på kalkonjakt. Jocelyn tar med Moira på ett avslappnande spa, medan Alexis träffar sitt livs nya kärlek, veterinären Ted, som kan vara stans enda normala man.

13:45

Schitt's Creek

Moira och David försöker tjäna pengar genom att sälja smink. Johnny måste ta sig till Elmdale för att få ut pengar på sin arbetslöshetsförsäkring. Alexis tycker att Ted är för snäll och försöker förvandla honom till någon som familjen kan respektera.

14:05

Schitt's Creek

Johnny går motvilligt med på att tala vid begravningen för en man som han inte ens känner. Teds kärlek till alla djur börjar bli ett hinder för Alexis. David och Stevie går från att vara vänner till nästa steg i sin relation.

14:30

Downton Abbey

Familjen chockeras av händelser vid ett motorrace och Violet smider överraskande planer. Moleseley och Daisy ställs inför ett svårt prov.

15:20

Downton Abbey

Osämjan eskalerar mellan systrarna och det är upp till Mary att bestämma om hon någonsin kan sluta fred med Edith - eller sig själv. Spratt visar sig vara en man med dolda talanger och Molesley inleder en karriär som lärare.

16:35

Solsidan

När Alex och Anna ska flytta in sitt nya hus upptäcker de att det återstår en hel del renoveringar. När Fredde får veta att Victors kunskaper i kärnämnen som matematik inte är så bra bestämmer sig för att ta tag i saken. Mickan flyttar in på Grand hotell när det visar sig att löss härjar i Victors skola.

16:55

Solsidan

Alex börjar oroa sig för längden på sin pung efter att Fredde berättat om ett manligt fenomen. Samtidigt är det dags att välja dagis till Vilma, ett val som visar sig vara mycket svårare än vad Anna och Alex kunnat föreställa sig. Mickan får ångest när en bekant berättar om sina barns alla aktiviteter och bestämmer sig för att få Victor att bli lite mer aktiv. Men att få ihop livspusslet med aktiviteter för barnen och shopping är inte lätt.

17:20

H2O: Just Add Water

Lewis hittar en gammal bok om sjöjungfrur och prövar en brygd. Cleo försöker para ihop Don med sin mamma genom att använda sina krafter och ge honom en önskning.

17:45

H2O: Just Add Water

Don har tydligen en flickvän och Cleo förfäras när det visar sig vara Charlottes mamma. Lewis blir medveten om Charlottes känslor för honom.

18:10

Ronja Rövardotter

Ronja och Birk blir överraskade av att någon väntar på dem.

18:40

Korridoren

Det finns ett utegångsförbud i Uppsala på grund av en gasläcka. För att få tiden att gå spelar gänget spel. Men alla samtal slutar i gräl. Kaoset eskalerar, gamla konflikter blossar upp och allt toppar sig själv.

19:00

Korridoren

Saga frågar om Jenny vill följa med till Berlin nästa vår. Jenny levererar en ny version av sin skuggexamen och berättar sanningen om studierna för sin mamma. Hela studenthemmet firar jul, och Jenny får ett meddelande som ändrar allt.

19:25

Yellowstone

John sätter sig ned vid förhandlingsbordet med gamla vänner och fiender, och när striden om Yellowstones framtid hettar till står det klart att inget någonsin kommer att bli sig likt.

20:15

Bomb Girls

Veras vänskap med Marco sätts på prov när männen i Blue shift hamnar i hetluften. Glada nyheter från kriget levereras samtidigt som problemen fortsätter att växa för Gladys. För Betty blir det en minst sagt oväntad återförening med en soldat.

21:00

Chucky

Den utstötte tonåringen Jake hittar en gammal docka på en loppmarknad och kort därefter börjar stadens medborgare falla offer för en seriemördare. Samtidigt återvänder bekanta ansikten från Chuckys förflutna för att söka svar om dockans ursprung.

21:45

Bloodlands

Tom måste lägga sin vrede åt sidan för att hjälpa Olivia. Han kämpar för att finna guldet, och för att röja undan farliga bevis, när ett avslöjande från Izzy vänder upp och ner på allt. Ryan Savage närmar sig det han önskar sig allra mest.

22:45

Bloodlands

Polisutredningen riskerar att kollidera med Toms jakt på Olivia, mordvapnet och guldet. Under stor press kämpar Tom för att rädda sig själv, men riskerna är stora och samtidigt tvingas han att avslöja sitt sanna jag.

23:45

Blood

Efter att ha samtalat med Jim känner Dez att han börjar närma sig sanningen om vad som hände med Paul. En tillbakablick visar hur Paul oroar sig för att Fiona ska lämna honom, ett scenario som skulle kunna vara för mycket för honom att hantera.

00:30

Blood

Fiona förhörs återigen av Dez och hon berättar för polisen hur hon strax innan Pauls död fick ett dåligt besked kring sin hälsa, och hur den informationen i kombination med Kians påtryckningar blev för mycket för Paul att hantera.

01:20

Otrohet

När Iris och Willem möts på en vernissage är passionen ett faktum. Men hon är gift med åklagaren Pepijn. Och Willem är gift med Elsie, dotter till den ljusskygge magnaten Huub. Willem är också sin svärfars advokat och möter snart Pepijn i rätten.

02:10

Otrohet

Efter det som hände Louis finns det många misstänkta, inklusive hans svåger Huub. Iris försöker undertrycka sina känslor för Willem och koncentrera sig på sitt äktenskap.

03:00

The Spanish Princess

Allt ser ut att gå bra för det glamorösa kungaparet Katarina och Harry. Alliansen med Spanien är stark och med en nyfödd tronarvinge i familjen, vad kan möjligtvis gå snett?

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag