Tv-Tablå för C More Series onsdag

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
05:05

Håll andan!

Wilmas plan att rymma fortsätter när hon och laget får vara ensamma på ön som straff. Efter att ha ringt efter en taxibåt hittar hon en flaska sprit. Snart har hon hamnat i en lek hon inte kan slita sig från.

05:25

Håll andan!

Efter förra kvällens fylla försöker laget samla sig. Lo, Ruben och Wilma kysste varandra och vet nu inte hur de ska hantera det. Lo försöker ta tag i saker, få upp laget på banan igen och riktar nu åter sitt fokus mot Liam.

05:40

Håll andan!

Känslostormarna härjar på ön. Wilma försöker utnyttja Rubens förvirring för att få hjälp med ännu en rymning, men han hamnar istället i klorna på Lo som försöker fånga Liams intresse genom att väcka hans svartsjuka...

06:00

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture och hans vänner smiter ombord på skurkarnas fartyg där Ville Vessla kämpar för att öppna pyramiden. När deras försök att rädda Omar går i stöpet flyr Ture in i en av sina rollmaskeringar. Hur ska barnen få Ture att bli sig själv igen?

06:45

Wild Kids

Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag, Lejonen och Björnarna, utmanas i hårda prövningar och tuffa tävlingar med målet att vinna en resa.

07:30

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

08:00

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen, till och med platsen bredvid piloten på flyguppvisningen.

08:25

Bert

Bert faller pladask för Elin som står bakom kassan på stans nya café, Cup & Joe. Tyvärr måste han gå dit med sin lögnaktiga kusin Lydia eftersom hans vänner hellre hänger på det gamla fiket Bikupan. Där får man ju gratis saft om man känner Birgit.

08:50

Bert

Bert får veta att Lill-Erik mailväxlar med en finsk tjej som heter Minna. Bert vill hjälpa Lill-Erik att snärja Minna, men när Lill-Erik verkar motvillig tar Bert saken i egna händer. Samtidigt hamnar Åke och Thora i en vadslagning med höga insatser.

09:15

Downton Abbey

Familjen blir alldeles förbluffad när Lady Cora Crawley får reda på att hon är gravid. Tillkännagivandet får Mary att undra hur hon ska besvara Matthews frieri.

10:20

Joe vs Carole

Djurrättsaktivisten Carole Baskin får reda på att djurparksägaren Joe Exotic har anlitat en torped för att mörda henne.

11:05

Joe vs Carole

Joe tar med John och Reinke på en roadtrip för ett överraskande besök på Big Cat Rescue. Carole arbetar aktivt med att försöka stänga ytterligare ett zoo.

12:00

Nancy Drew

Gänget kämpar mot klockan för att hitta ett sätt att göra slut på Aglaeca innan hon lyckas förgöra dem. Samtidigt vänder sig Ace till Carson i hopp om en tjänst.

12:40

Nancy Drew

Spänningarna växer mellan Nancy och hennes vänner när de fortsätter sin kamp mot Aglaeca. George upplever en fin stund med sina systrar, samtidigt som Bess begår ett misstag som skulle kunna kosta dem alla livet.

13:25

Schitt's Creek

Davids ex-pojkvän, fotografen Sebastien, kommer till stan för att ta en serie bilder på Moira. Alexis följer med Ted på dans. Johnny och Roland går på pokerkväll men misstänker snart att Bob och Gwen fuskar.

13:50

Schitt's Creek

Alexis får löss i skolan och det börjar sprida sig på motellet, vilket Johnny måste försöka få stopp på. Kommunfullmäktige vill döpa en offentlig blomrabatt efter Moira, som försöker avstyra det hela.

14:10

Schitt's Creek

Moira letar upp den gigantiska tavlan med familjens porträtt, som present till Johnny, men de har svårt att hitta någon plats för den. David ordnar smygöppning av sin butik men gästlistan går snart överstyr. Läget blir spänt mellan Alexis och Ted.

14:35

Schitt's Creek

Johnny har möjligen hittat en köpare som är intresserad av stan. Samtidigt upptäcker både David och Alexis att de kanske blivit mer fästa vid Schitt's Creek än vad de trodde var möjligt.

15:00

Yellowstone

John och Kayce diskuterar attacken, Jamie hittar sitt nya hem, och Beth och Rip får oväntat sällskap.

15:55

Yellowstone

John och Kayce diskuterar attacken, Jamie hittar sitt nya hem, och Beth och Rip får oväntat sällskap.

16:45

Solsidan

Fredde och Mickan får nya grannar som enligt Fredde är bra på att vara vänligt negativa, ett problem som måste lösas. Alex och Anna vet inte hur de ska kunna stoppa Anette och Ove som är på dem angående dopet.

17:10

H2O: Just Add Water

Lewis söker upp sjöjungfruforskaren Max Hamilton och upptäcker att Max vet mer om sjöjungfrur än Lewis trodde.

17:40

H2O: Just Add Water

Ash är nära att avslöja Emma. Charlotte hittar en gammal film med sin mormor ... som sjöjungfru.

18:05

Lill-Zlatan och morbror raring

Ellas försök att bli av med Steve får motsatt effekt, Tommy blir bara mer och mer kär i Steve. Snart är det dags för Tommys stora hårshow och Ella och Otto gör ett sista försök att få Steve att åka tillbaka hem till Nederländerna. Men var är Ottos råttor? Och varför känns det inte riktigt bra i magen när Steves väska plötsligt är borta?

18:35

Vuxna människor

Johannes har fått reda på Mathildas hemlighet och vägrar nu att prata med henne. Emil och Yolanda genomför en skilsmässoceremoni, och Emil känner sig redo att ta förhållandet med Laura till nästa nivå. Noras tankar på flytt skapar upprörda känslor.

19:20

Joe vs Carole

Joe blir utom sig av ilska när Carole försöker att vända hans närmaste emot honom. Rick filmar ett bröllop i djurparken och Carole söker efter en samarbetspartner i kongressen som vill stödja hennes lagförslag.

20:10

Joe vs Carole

Joe finner en ny affärskompanjon och tar tag i sina politiska ambitioner. John får oväntade nyheter och Travis söker efter en högre mening. Carole förbereder sig för att vittna inför kongressen.

21:00

Gangs of London

När den obestridda gängledaren Finn Wallace plötsligt hittas död uppstår ett maktvakuum. Wallaces anhängare startar en intensiv jakt på mördaren, samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den bräckliga freden.

21:50

Gangs of London

Med stridslinjer ritade, gör Asif ett hänsynslöst affärsavtal som för honom ansikte mot ansikte med sin nemesis Lale. Det startar en mörk katt och råtta lek.

22:35

Ramy

Maysa tycker att det är hög tid för Dena att gifta sig, och bestämmer sig för att hjälpa sin dotter på traven. Ramy löser ut sin ekonomiska skuld till Zainab, och Dena visar upp en helt ny sida efter ett jobbigt samtal med sin arbetsgivare.

23:05

Ramy

Dena, Maysa och Farouk konfronteras på olika sätt med sina inre konflikter. Dena lättar sitt hjärta hos en psykolog och drar med Maysa på gruppterapi. Farouk, som är i Egypten, presenteras för en kvinna med en oväntad begäran.

23:40

Paradise Lost

Trots att Yates diskret försöker blockera henne, kämpar Frances med att hitta motivet bakom Boyds självmordsförsök. Nique upptäcker ny information om natten då motellet brann.

00:20

Paradise Lost

Fast Nique gör ett genombrott i utredningen om farbror Ronny, orsakar hemligheter från det förflutna slitningar i familjen Forsythe och Yates hamnar på kant med de andra.

01:00

Otrohet

Iris gör allt hon kan för att bevisa att anteckningen hon fick inte var skriven av Willem. Elsie får ett störande meddelande på sin dator.

01:50

Otrohet

Med tvekan ringer Elsie Couwenberg som sedan kontaktar polisen. Polisen ökar takten och utredningen accelererar omedelbart.

02:40

Fartblinda

Bea jagar Thulin när hon nås av ett chockartat besked. Eckervik är fast besluten om att slutföra försäljningen av Easy enligt plan och gör allt för att sopa igen spåren efter sig. Bonnesen pressar Peder att sälja personuppgifter till Kina.

03:25

Fartblinda

Bea är desperat. Hon både hotar Ygren och bryter sig in hos Susanne i hopp om att kunna lista ut vart Thulin har tagit vägen. Peder plågas av dåligt samvete över sin del i kidnappningen och söker hjälp hos sin bror Carlos.

04:15

The Bite

Lily listar ut vad hon ska göra med sin farliga klient; Rachel försöker samla bevis från sina patienter för att presentera för sin man, som arbetar på CDC.

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag