Tv-Tablå för C More Series söndag

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
05:05

Håll andan!

Flera konflikter härjar på kollot när det är dags för det årliga slutdiskot. Det blir en arena för både dans och känslomässiga uppgörelser. Det är dags för Lo att på riktigt stå upp mot Liam och visa vad hon verkligen vill.

05:25

Håll andan!

Det är sista dagen på ön och dags att åka hem. Avskedet är en svår sak och Ruben funderar mycket på hur han ska uttrycka sig. Samtidigt oroar sig Wilma för föräldrarnas skilsmässa. Finns en framtid för vår trio bortom sommarens ö?

05:40

Hank Zipzer

Hank träffar den coola bruden Zoe i herr Rocks grupp för kompletteringsläsning och blir störtkär.

06:05

Hank Zipzer

Varje år blir Hanks skolfotot lika bra som hans betyg: urusla. Men i år ska Hank se till att få till den perfekta bilden - till McKelty förstör allt med en läskfontän.

06:35

Hank Zipzer

Det är fredagseftermiddag och imorgon ska Hank sköta det coolaste ståndet på skolmarknaden. Det kommer bli en riktig kanonhelg! Bara det att... Emilys rum håller på att dekoreras om, så hon sover hos Hank tills det är klart.

07:00

Hank Zipzer

När Hank inte får hänga med Frankie och Ashley på shoppingcentret bestämmer han sig för att visa Stan och Rosa hur kompetent han är genom att bli den första som klarar sig igenom fröken Adolfs helgöverlevnadsläger.

07:25

Lill-Zlatan och morbror raring

När Ellas föräldrar åker på semester får hon bo en vecka hos sin favoritmorbror Tommy. Han är Ellas bästa och enda vän i hela världen men ingenting blir riktigt som Ella tänkt sig.

07:50

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture är på rymmen från fängelset. Med polisen hack i häl får han upp ett nytt spår som leder till ett mentalsjukhus i London. Där möter Ture en pilot som kan återskapa värdefulla minnesbilder från när hans plan kraschade i Bermudatriangeln.

08:35

Bert

Det är Halloween, och gänget ska göra nånting de aldrig gjort förr. De ska på fest, och inte nog med det, de ska bli fulla! Väl på festen stöter Bert in i Jenny igen medan Åke och Thora dras med i en omgång sanning eller konka.

09:00

Nancy Drew

Gil insisterar på att hjälpa Nancy att undersöka ett ärende på Moonstone Island, medan Nick börjar tvivla på Nancys lojalitet.

09:40

Nancy Drew

Nancys födelsedagsmiddag med Carson slutar tidigt när detektiv Tamura dyker upp för att gripa henne. George, Bess och Ace arbetar tillsammans för att tillkalla en gammal släkting.

10:25

The Baker and the Beauty

Noa ska äntligen få träffa Daniels familj, men kaos uppstår när Noa berättar en stor hemlighet. Samtidigt dyker Vanessa upp utan att vara inbjuden och möter sin stora rival.

11:05

Downton Abbey

Coras mamma kommer till Downton inför Matthews och Marias bröllop, men kommer paret ens att klara sig fram till altaret? Robert avslöjar chockerande nyheter som hotar hela staden.

12:15

Downton Abbey

Stadens framtid är oviss och Violet konspirerar med Mary för att visa Downtons bästa sida och vinna ekonomisk fördel från Martha. Samtidigt får Fru Hughes oroväckande nyheter.

13:05

Vuxna människor

Johannes har fått reda på Mathildas hemlighet och vägrar nu att prata med henne. Emil och Yolanda genomför en skilsmässoceremoni, och Emil känner sig redo att ta förhållandet med Laura till nästa nivå. Noras tankar på flytt skapar upprörda känslor.

13:50

Vuxna människor

Mathilda och Johannes måste bestämma sig för om de ska gifta sig eller inte och Mathilda får relationsråd från Nora. Martha är överlycklig över att ha Sigge hemma igen. Emil grubblar över hur hans framtid med Yolanda ska se ut.

14:35

Sjölyckan

Klara får panik över att semestern snart är över och vill hetsa fram fina sommarminnen med familjen. Tomas får oväntad pappakonkurrens av Mats vilket leder till något av en identitetskris. Är han verkligen så modern och jämställd som han vill tro?

15:00

Sjölyckan

Tomas och Klara utmanar Berndt om makten under nedstängningen. Rille deppar över sin praktiska uselhet, men visar sig återigen vara kungen av bekvämlighet. Söderberg är servicekrävande och Lily oroar sig över Zions intelligensnivå.

15:20

Handen på hjärtat

Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.

15:45

Handen på hjärtat

John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.

16:10

Lill-Zlatan och morbror raring

Steve får all Tommys uppmärksamhet och Ella känner sig utanför. Tillsammans med sin klasskamrat Otto smider hon planer för hur hon ska bli av med Steve. Kanske kan hon mobba iväg honom? Eller kanske skrämma iväg honom med hjälp av Ottos älsklingar, de stora tamråttorna Eva och Kerstin?

16:40

LasseMajas Detektivbyrå

Barbro planerar att gifta sig med Muhammed, men planerna går fel och förlovningsringarna försvinner. Dessutom bryter någon sig in i källaren och kassaskåpet.

17:25

Wild Kids

Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag, Lejonen och Björnarna, utmanas i hårda prövningar och tuffa tävlingar med målet att vinna en resa.

18:10

Bomb Girls

För att komma på bättre humör ger sig kvinnorna iväg för en kväll på stan. Men kvällen går inte som planerat och de tvingas inse att fienden är närmre än de tidigare anat. Lorna har problem på familjefronten och Betty utvecklar relationen med Teresa.

18:55

Run the World

Ella, Renee, Sondi och Hope blir alldeles vilda och galna på Whitneys möhippa. Men ingen verkar veta vars själva bruden befinner sig.

19:25

Astrid & Lilly Save the World

Ett monster som manifesterar allas värsta rädsla terroriserar Pine Academy, inklusive Astrid och Lilly.

20:10

Handen på hjärtat

Ava följer med John och träffar hans familj. Under hela vistelsen brottas hon dock med visionen hon just sett, en vision som har gjort henne osäker på hennes och Johns framtid.

20:35

Handen på hjärtat

Ava börjar tvivla på om hon kan lita på sin kraft. Kan hon få tillbaka John eller har han gått vidare?

21:00

Ice Cold Murders - Rocco Schiavone

Om den lynnige polisen Rocco Schiavone som löser brott i Alperna efter en motvillig flytt från hemstaden Rom. Rocco fullständigt avskyr kylan och de reserverade lokalborna i norr, men inget kan hindra honom från att göra sitt jobb.

21:50

Ice Cold Murders - Rocco Schiavone

Om den lynnige polisen Rocco Schiavone som löser brott i Alperna efter en motvillig flytt från hemstaden Rom. Rocco fullständigt avskyr kylan och de reserverade lokalborna i norr, men inget kan hindra honom från att göra sitt jobb.

22:40

Chucky

Den utstötte tonåringen Jake hittar en gammal docka på en loppmarknad och kort därefter börjar stadens medborgare falla offer för en seriemördare. Samtidigt återvänder bekanta ansikten från Chuckys förflutna för att söka svar om dockans ursprung.

23:25

Dr. Death: The Undoctored Story

Dr Henderson och dr Kirby inser att samtliga av Duntschs patienter svävar i stor fara. När systemet som är utformat för att skydda patienterna visar sig vara otillräckligt måste de se sig om efter andra sätt att komma åt dr Duntsch.

00:10

The Nest

Dan har fått veta sanningen om Kaya och brottas mellan att ljuga för sin fru eller att krossa hennes lycka. Han anförtror sig till Hilary samtidigt som den lokala journalisten Eleanor får en intervju med en viktig person från Kayas förflutna.

01:10

The Nest

Händelserna på balen har satt djupa spår. James och Janis är bekymrade över Kaya medan kommissarie McClelland återupptar en nyligen avslutad utredning. Emily försöker att bearbeta månader av svek och lögner när hon gör en chockerande upptäckt.

02:10

The Nest

Kayas beroende av Siobhan ökar i takt med att hennes ensamhet växer. Dan kastar sig in i en aggressiv juridisk vårdnadstvist med Kaya och Eleanor söker envist vidare efter en ny möjlighet att få honom på fall.

03:05

Riviera

Kaos råder på festplatsen och alla undrar vem som ligger bakom den dödliga attacken. Daphne blir avfärdad när hon söker försoning med Georgina och Georgina får annat att tänka på när hon plötsligt får nya insikter om vem Ellen egentligen är.

03:50

Riviera

Georgina och Gabriel kämpar för att stoppa Ellens vansinniga plan, men Ellen ligger hela tiden ett steg före. Samtidigt brottas Ellen med sina egna moraliska tvivel. Kan hon verkligen låta oskyldiga människor dö?

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag