Tv-Tablå för C More Series torsdag

C More Series, de senaste komediefilmerna

TidProgram
05:55

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Den legendariske detektiven Ture Sventon har inte löst ett fall på tjugo år när hans gamla ärkefiende Vessla plötsligt flyr från fängelset. Ture misstänker att Vessla har en hemlig plan, med koppling till den mystiska Bermudatriangeln.

06:40

LasseMajas Detektivbyrå

Pjäsen spelas i fängelset, men när ridån går upp är scenen tom. LasseMaija jagar fångarna och krockar med de lösa djuren.

07:25

Hank Zipzer

Första april närmar sig, så Hank brassar på för fullt för att spela ett spratt på miss Adolf.

07:50

Hank Zipzer

Ett läskföretag öppnar ett splitternytt sportcenter vid Westbrook. Hank och hans vänner måste slå sig samman med McKelty och hans gäng för att få tillgång till det. Samtidigt tycker Emily att läskföretaget tar oroväckande mycket plats på skolan.

08:15

Lill-Zlatan och morbror raring

Steve får all Tommys uppmärksamhet och Ella känner sig utanför. Tillsammans med sin klasskamrat Otto smider hon planer för hur hon ska bli av med Steve. Kanske kan hon mobba iväg honom? Eller kanske skrämma iväg honom med hjälp av Ottos älsklingar, de stora tamråttorna Eva och Kerstin?

08:50

Korridoren

På vägen till professor Paulas kontor träffar Saga och Jenny Kočí, som frågar om Saga kommer att följa med till Paris. Jenny argumenterar med sin mamma och ljuger om vad hon verkligen gör i Uppsala.

09:10

Korridoren

Flora och Larsson försöker muntra upp Jenny genom att ta henne på en baklängesmiddag. Jenny får mansgrisen Rickard som partner vid bordet och Oliver säljer knark. Jenny förlorar kontrollen efter ett nedslående meddelande från professor Paula.

09:30

Kampen om tungvattnet

Tyskarna arbetar för fullt med att bygga upp tungvattenanläggningen efter sabotaget. Direktör Henriksen på Norsk Hydro inser att han är farligt nära att bli stämplad som krigskollaboratör och försöker förhandla sig ur knipan.

10:15

Kampen om tungvattnet

Tyskarna bestämmer sig för att flytta hela tungvattenanläggningen till Tyskland och de allierade bestämmer sig ytterligare en gång för att sabotera tyskarnas planer. Leif Tronstad åker tillbaka till Norge för att genomföra aktionen Sunshine.

11:05

Sisi

Bröllopsnatten slutade i misslyckande, men Franz bestämde sig för att upprätthålla Sisis ära genom att förklara motsatsen till sin mor, ärkehertiginnan Sophie av Bayern.

11:55

The Baker and the Beauty

Noa och Daniels förhållande blir offentligt, men stämningen är spänd när människors intresse är större än de väntat sig. Rafael försöker bli mer involverad i Mateos drömmar, Mari är orolig för Natalie och Vanessa får ett frestande erbjudande.

12:40

The Baker and the Beauty

En skandal som Vanessa ligger bakom vänder upp och ner på allt. Noa måste arbeta övertid för att rädda sitt företag, och Daniel försöker reda ut saker med sin familj. Samtidigt inser Piper att Lewis bär på en hemsk hemlighet.

13:20

Schitt's Creek

Johnny vill visa upp sin business-sida och pitchar en idé för Bob, som går igång lite för mycket på den. David har en jobbintervju på en affär för damkläder. Moira tar motvilligt hand om Alexis när hon är sjuk.

13:45

Schitt's Creek

Moira vill fräscha upp stan, som hon tycker ser för risig ut, och pratar med kommunfullmäktige. David använder företagskortet lite för mycket. Alexis förhållande med Mutt får sig en törn när han uppdaterar sin look.

14:05

Schitt's Creek

Johnny får reda på att det finns en plats i kommunfullmäktige och överväger att ställa upp som kandidat. Alexis försöker vänja sig vid singellivet, medan David och Stevie testar sin nya vänskap genom att ragga upp främlingar på en sjaskig bar.

14:30

Schitt's Creek

Johnny ger sig in i affärer med opastöriserad mjölk och ger Alexis en uppgift i orderkedjan. Moira försöker lära känna några i lokalbefolkningen. David ger stilråd till Moiras motståndare.

15:00

Yellowstone

John ger Tate råd om vilka fallgropar en modern ranchägare kan stöta på. Nyutnämnde delstatsåklagaren Jamie hittar på ett alibi till en åtalad och försöker påverka vittnen. Jimmy hittar ett otippat kärleksintresse.

15:40

Yellowstone

Ett motorcykelgäng provocerar familjen Dutton. Beth trappar upp sin kamp mot den nya motståndaren som vill ta över marken, och John tar hjälp av guvernör Perry.

16:25

Solsidan

Anna försöker få Alex att aktivera sig. Oves svartsjuka över Anettes samåkning med Fredde till jobbet blir allt påtagligare. Lussan har träffat en ny man och alla undrar vad hon ser hos honom eftersom han varken är snygg eller rik.

16:50

Lill-Zlatan och morbror raring

Steve får all Tommys uppmärksamhet och Ella känner sig utanför. Tillsammans med sin klasskamrat Otto smider hon planer för hur hon ska bli av med Steve. Kanske kan hon mobba iväg honom? Eller kanske skrämma iväg honom med hjälp av Ottos älsklingar, de stora tamråttorna Eva och Kerstin?

17:15

H2O: Just Add Water

Zane får reda på att det finns en skatt i havet och ger tjejerna i uppdrag att hitta den. Rikki skadas under sökandet och Zane ger henne belöningen.

17:40

H2O: Just Add Water

Emma börjar bete sig konstigt efter att ha stuckit fingret på en korall. Emma blir alltmer som en fisk och Lewis måste hitta ett sätt bota henne.

18:05

Ronja Rövardotter

De båda rövarbanden bestämmer sig för att slå sig ihop.

18:30

Vuxna människor

Mathilda har inlett en affär med Nathan och råkar skicka en intim bild till Boråskontoret samtidigt som hon letar lägenhet med Johannes. Martha hittar en ventil för att uttrycka sina äkta känslor och Nora vägrar ta skit från 20-åringar.

19:20

Downton Abbey

Violet och Isobel hamnar i konflikt över den sjukdom som påverkar Molesley. Samtidigt är Carson orolig att det finns en tjuv bland dem.

20:10

Downton Abbey

Mary presenteras för en potentiell friare, men tycker att han är för gammal och trist. Samtidigt är fru Patmore orolig att hon håller på att tappa synen. Isobel och Violet bråkar om den årliga trädgårdsutställningen i byn.

21:00

Du skall icke dräpa

Efter ett datum vaknar en man efter att ha följt en kvinna hem och upptäcker att hon är död. Förvirrad och rädd, flyr han.

22:05

Du skall icke dräpa

Medan Valeria jagar efter Lombardi efter att ha undkommit hans oönskade närmanden, ingås en hemlig dödspakt.

23:10

Agatha Christie's Hjerson

Ett mord på en restaurang visar sig vara kopierat ur en bok som ännu inte är utgiven. Författaren söker upp Hjerson och Klara med en önskan om att lösa fallet. Bara fem personer har haft tillgång bokmanuset, någon av dem måste vara mördaren.

23:55

Agatha Christie's Hjerson

Antalet misstänkta begränsas ytterligare när det visar sig att det andra mordet också har kopplingar till boken. Dolda motiv kommer upp till ytan och snaran dras åt, men mördaren tycks alltid ligga ett steg före.

00:40

Otrohet

Huub och Elsie blir medvetna om Iris identitet, vilket är av stor oro för dem. Pepijn och Elsie försöker manipulera sina makar att återvända hem och arbeta på sina äktenskap för barnens skull.

01:30

Otrohet

Willem bestämmer sig för att sluta arbeta för Huub, men Huub kommer inte att släppa honom så lätt. Iris anlitar en advokat för att få vårdnaden om Menno, men fruktar att Willem håller hemligheter för henne. Beppie får ett erbjudande.

02:20

The Spanish Princess

En ny religion är på uppgång, liksom spänningarna inom hovet. Katarina måste sätta stopp för Harrys farliga paranoia innan deras vänner förvandlas till fiender.

03:20

The Spanish Princess

Allt sätts på spel för Katarina när Harry ger efter för galenskapen och börjar utgöra ett hot mot hennes liv.

Här hittar du vad som sänds på C More Series idag