Tv-Tablå för Paramount+ Movies onsdag

Paramount+ Movies är TV-kanalen som visar gamla och nya filmer

TidProgram
05:05

Our Cartoon President

Vår tecknade president skaffar finansiering för muren på ett skamligt sätt medan Sarah Huckabee Sanders och Stephen Miller beger sig till gränsen för att ta historiens mest Trumpartade första spadtag.

05:35

The King of Queens

Doug blir svartsjuk på en av Carries kollegor trots att han är homosexuell. Arthur å sin sida blir svartsjuk på en ny hund som Holly införskaffat till sin dagliga runda.

06:00

The King of Queens

Doug och Carrie springer på Margy, en gammal flickvän till Doug, och får reda på att hon fortfarande har kontakt med Dougs mamma. När Dougs mamma ber Margy följa med henne och köpa möbler till sin nya lägenhet blir Carrie svartsjuk.

06:25

Kaos på kryssning

Efter att ha blivit hypnotiserade på en familjekryssning vaknar fyra syskon upp till ett totalt kaos, utan att ha något minne av vad som har hänt.

07:35

Den 7e dvärgen

När den yngste av de sju dvärgarna, Bobo, råkar sticka prinsessan Rose i fingret med ett farligt gift, faller hela riket i djup sömn. Bobo och de sex andra dvärgarna måste ge sig ut på en farlig resa in i framtiden för att rädda Rose och riket.

08:59

Monsterfamiljen

Familjen Wishbone är långt ifrån lyckliga. Emma kämpar på med sin bokhandel, överarbetade make och två missförstådda tonåringar, medan hon försöker vara den perfekta mamman. På en halloweenfest blir de förtrollade och förvandlade till en vampyr, en mumie, en varulv och Frankensteins monster. Nu måste Emma försöka hålla ihop sin monsterfamilj och lösa gåtan med förtrollningen.

Mer om filmen

10:29

Jakten På Julen

En pojke får världens bästa julklapp av sin farbror - tomtens egen pipa. Men när han försöker dela med sig av beviset till omvärlden, gör alla narr av honom. Han beslutar sig därför för att bevisa att jultomten finns på riktigt.

Mer om filmen

11:35

Zambezia

Djupt i Afrikas hjärta ligger Zambezia, fåglarnas stad. Där bor den unge falken Kai som drömmer om att få vara med i Zambezias tuffa försvarspatrull, en grupp med speciellt utvalda hjältar som ser till att hålla himlen fri från alla faror.

Mer om filmen

12:55

Lucky

Happy McSweeney, världens mest otursamme pyssling, får vara med om sitt livs äventyr när han och hans vänner ger sig ut på ett våghalsigt uppdrag för att ta tillbaka den guldbägare som en gång stals från hans familj.

13:35

Panda på villovägar

En stork levererar felaktigt en babypanda till fel dörr. Så då beger sig en björn, en älg, en tiger och en kanin sig ut på ett roligt äventyr för att återlämna pandan till sitt rättmätiga hem.

Mer om filmen

14:55

Ett Fall För Xander

Xander är bra på att lösa mysterier och när hans pappa försvinner står han inför sitt största fall dittills. Hans mamma skickar honom till hans farfar i Bixler Valley där han hittar en ledtråd i fallet och får en oväntad partner.

16:00

What's Eating Gilbert Grape

Gilbert Grape bor i Endora, där det vanligtvis inte händer någonting. Han har fullt upp med att ta hand om sin utvecklingstörda lillebror och sin monstruöst tjocka mor. En dag stannar Becky till i stan och Gilbert blir kär.

Mer om filmen

17:50

While We're Young

Josh och Cornelia är ett 40-årskrisande par i New York. När de lär känna det unga hipsterparet Jamie och Darby låter de sig fyllas av parets hämningslösa spontanitet och äventyrslust. Plötsligt har de hittat en väg tillbaka till ungdomen...

Mer om filmen

19:25

My Week With Marilyn

Den unga produktionsassistenten Colin Clark lär under en filminspelning känna Marilyn Monroe. När Monroes make Arthur Miller lämnar England under en vecka får Colin chansen att ta med Monroe på en idyllisk vecka utan Hollywoodpåhäng och jobbstress.

Mer om filmen

21:00

Infinite

Evan McCauley har kunskaper som han aldrig har lärt sig, och minnen från platser som han aldrig har besökt hemsöker honom. Han är självmedicinerad och på väg mot ett psykiskt sammanbrott, men en hemlig grupp som kallar sig Infinites räddar honom och avslöjar att hans minnen är verkliga - men de kommer från flera tidigare liv. Infinites tar med Evan till sin extraordinära värld, där några få har gåvan att återfödas med sina minnen och kunskaper som de har har inhämtat.

Mer om filmen

22:40

24 Hours to Live

En CIA-agent offrar allt för sin uppdragsgivare - inklusive sin familj och sitt eget liv. Men så blir han under mystiska omständigheter återupplivad för ett sista uppdrag som är tidsbestämt till exakt 24 timmar. När klockan tickat ner till noll kommer han åter att dö, om han inte lyckas slutföra sitt uppdrag innan dess.

Mer om filmen

00:10

Fire With Fire

Brandmannen Jeremy Coleman blir vittne till de brutala morden på en butiksägare och hans son. Själv överlever han, men tvingas ställa upp i rättegången mot gangsterkungen Hagan.

Mer om filmen

01:45

Shorta

Vi följer poliserna Høyer och Andersen på patrull genom Svalegaarden, ett getto-liknande utsatt område i Köpenhamn, när ett upplopp plötsligt briserar efter att en man med invandrarbakgrund har avlidit efter han blivit arresterad.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på Paramount+ Movies idag