Tv-Tablå för Sportkanalen onsdag

Sportkanalen är en tv-kanal som visar utvalda godbitar från Allsvenskan, SHL och andra livematcher från t.ex. Handbollsligan och Svenska Superligan.

TidProgram
12:00

Freeride World Tour

Sammandrag från säsongens första tävling på Freeride World Tour. Tävlingen avgjordes i Kicking Horse, Kanada. Med exklusiva inslag och intervjuer med svenska och internationella åkare.

12:30

Wikegård vs

Niklas Wikegård besöker NHL-spelaren William Karlsson som i fjol tog steget från doldis till superstjärna i världens bästa hockeyliga. William visar upp sitt Las Vegas och avslöjar förändringen bakom sin plötsliga målexplosion.

13:00

Fiskedestination

Johan Broman tar sig till Kumlinge skärgård för att fiska havsöring och för att äta god mat på Hotell Glada Laxen. Dessutom stiftar han en ny bekantskap i fiskeguiden och mångsysslaren Markku.

13:30

Wikegård vs

Niklas besöker Gävle och Brynäs lagkapten Anton Rödin som berättar om skadan som spolierade två säsonger av hans karriär. Dessutom fika hemma i den nyrenoverade villan där Antons fru Kristin berättar om tillvaron som framgångsrik influencer.

14:00

Segling

Följ med bakom kulisserna på världens snabbaste seglingstävling, SailGP.

14:30

NBA Classic Game

Återupplev fjärde quartern av match sju i conference-semifinalerna Denver-Portland och Toronto-Philadelphia. Den blivande mästaren Toronto gick vidare efter ett osannolikt skott när tiden på klockan hade runnit ut.

15:30

Basket: NBA

Från Chase Center i San Francisco, Kalifornien, USA.

18:10

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

18:45

Hockeyallsvenskan: Studio

Studiosändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

18:55

HockeyAllsvenskan

Sändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

21:15

Hockeyallsvenskan: Studio

Studiosändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

21:40

Mitt liv som skidskytt

Dokumentär som följer det svenska skidskyttelandslaget.

21:55

La Liga World

Fotbollsmagasin som ger en unik inblick hos klubbarna och spelarna i La Liga. Med exklusiva intervjuer och inslag.

22:30

Serie A Full Impact

Serie A Full Impact ger dig höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången.

23:00

C More dokumentär

Boxaren Tommy Morrisons väg till rampljuset gick undan, delvis tack vare en roll i filmen Rocky V. Med en världsmästartitel i bagaget låg världen framför hans fötter, men en HIV-diagnos satte stopp för karriären. Istället gick livet i en nedåtgående spiral med droger, fängelsetid och förnekelse kring sin sjukdom. ESPN-dokumentär av Erin Leyden och Gentry Kirby från filmserien 30 for 30.

00:30

Fiskedestination

Johan Broman testar Ålands vitt berömda abborrfiske och får dessutom några av fiskarna tillagade av mästerkocken Micke på restaurang Smakbyn.

01:00

Wikegård vs

Niklas besöker Nicklas Lidström hemma i Västerås. På dagsprogrammet står ett gemensamt träningspass i gymmet och ett besök hemma i Lidströms villa. NHL-legendaren berättar om sin enastående karriär och delar dessutom ut tips till unga hockeytalanger.

Här hittar du vad som sänds på Sportkanalen idag