Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:40 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
06:15 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
06:35 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
06:45 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
07:10 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
07:35 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
07:55 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
08:45 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
09:20 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
09:40 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
09:50 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
10:15 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
10:40 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
11:00 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
11:50 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
12:25 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
12:45 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
12:55 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
13:20 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
13:45 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
14:05 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
14:55 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
15:30 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
15:50 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
16:00 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
16:25 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
16:50 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
17:10 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
18:00 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
18:20 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
18:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
19:20 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
19:50 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
20:10 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
21:00 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
21:30 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
21:50 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
22:20 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
22:50 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
23:20 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
23:40 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
00:30 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
01:00 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
01:20 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
01:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
02:20 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
02:50 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
03:10 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
04:00 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
04:30 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag