Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:20 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
05:50 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
06:20 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
06:40 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
07:30 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
08:00 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
08:20 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
08:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
09:20 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
09:50 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
10:10 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
11:00 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
11:30 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
11:50 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
12:20 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
12:50 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
13:20 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
13:40 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
14:30 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura, en handdykare, utforskar det lokala fiskmarknaden och avslutar med att laga tiella, den italienska varianten av paella, med musslor, ris och potatis. |
15:00 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast. |
15:20 | Guillaume's ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. |
15:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden Quinn räffar intressanta personer som tillsammans försöker förändra den australiensiska köttindustrin. |
16:20 | The Chocolate QueenKirsten börjar dagen med varma chokladbitar och en fruktig chokladbabka, jordgubbs- och gräddtrifli och en parfait med vit choklad och jordnötter. |
16:50 | Middag med Dante ZiaI det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza. |
17:10 | Roux Down The RiverMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen. |
18:00 | Mamma & Jimmy GuoÖver 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl. |
18:20 | Freshly Picked with Simon TooheyDenna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini. |
18:45 | John Torode's IrelandJohn besöker Burren där han lär sig konsten att laga confit på fläskkött. Han får även vara med under hela processen från böna till chokladkaka på en avlägsen chokladfabrik, samt tillagar hummer vid Flaggy Shore. |
19:35 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
20:10 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
20:30 | Helgdrinken med DavidDavid pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt. |
20:40 | James Martin's French AdventureJames startar sin resa i Cognac-regionen och besöker familjen de La Rochefoucauld. |
21:30 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
21:50 | Mamma & Jimmy GuoÖver 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl. |
22:10 | Freshly Picked with Simon TooheyDenna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini. |
22:35 | John Torode's IrelandJohn besöker Burren där han lär sig konsten att laga confit på fläskkött. Han får även vara med under hela processen från böna till chokladkaka på en avlägsen chokladfabrik, samt tillagar hummer vid Flaggy Shore. |
23:25 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
00:00 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
00:20 | Helgdrinken med DavidDavid pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt. |
00:30 | James Martin's French AdventureJames startar sin resa i Cognac-regionen och besöker familjen de La Rochefoucauld. |
01:20 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
01:40 | Mamma & Jimmy GuoÖver 90% av världens alla kräftor som äts konsumeras i Kina. Jimmy och Anlin visar hur man gör en riktig festrätt, med färska signalkräftor som tillagas med mängder av vitlök och öl. |
02:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDenna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini. |
02:25 | John Torode's IrelandJohn besöker Burren där han lär sig konsten att laga confit på fläskkött. Han får även vara med under hela processen från böna till chokladkaka på en avlägsen chokladfabrik, samt tillagar hummer vid Flaggy Shore. |
03:15 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
03:50 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
04:10 | Helgdrinken med DavidDavid pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag