Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:55 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar några av caféerna i femte och sjätte arrondissementen. |
06:25 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux testar idag på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås. Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör. Den franska pajen Cherry Clafoutis avrundar en episod fylld med massa mat. |
07:15 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid. |
07:50 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att lära sig göra det berömda brödet och friterade lampascioni-bollar med en 86-årig mormor. |
08:20 | Växtbaserat med ThessVälkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål. |
08:35 | James Martin's French AdventureJames besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet. Han beslutar sig också för att grilla i den heta solen. |
09:25 | Mamma & Jimmy GuoÅngad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära. |
09:45 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar några av caféerna i femte och sjätte arrondissementen. |
10:15 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux testar idag på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås. Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör. Den franska pajen Cherry Clafoutis avrundar en episod fylld med massa mat. |
11:05 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid. |
11:40 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att lära sig göra det berömda brödet och friterade lampascioni-bollar med en 86-årig mormor. |
12:10 | Växtbaserat med ThessVälkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål. |
12:25 | James Martin's French AdventureJames besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet. Han beslutar sig också för att grilla i den heta solen. |
13:15 | Mamma & Jimmy GuoÅngad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära. |
13:35 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar några av caféerna i femte och sjätte arrondissementen. |
14:05 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux testar idag på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås. Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör. Den franska pajen Cherry Clafoutis avrundar en episod fylld med massa mat. |
14:55 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid. |
15:30 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att lära sig göra det berömda brödet och friterade lampascioni-bollar med en 86-årig mormor. |
16:00 | Växtbaserat med ThessVälkommen till det växtbaserade köket! Thess har fått låna några vänners kök nere i idylliska Skrea på västkusten - näraodlingar och hav - och idag lagas detriktigt god bjudmat; en krämig risotto på svensk havre med tryffel, bakade tomater och citronslungad fänkål. |
16:15 | James Martin's French AdventureJames besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet. Han beslutar sig också för att grilla i den heta solen. |
17:05 | Mamma & Jimmy GuoÅngad fisk står på menyn. Det blir Jimmy Guo och hans mamma Anlins kinesiska version av ångad fisk med smak av koriander och ingefära. |
17:25 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar några av caféerna i femte och sjätte arrondissementen. |
17:55 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux testar idag på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås. Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör. Den franska pajen Cherry Clafoutis avrundar en episod fylld med massa mat. |
18:45 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
19:15 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
20:05 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
20:25 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
20:55 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
21:25 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
22:00 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
22:15 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
22:45 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
23:35 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
23:55 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
00:25 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
00:55 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
01:30 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
01:45 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
02:15 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
03:05 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
03:25 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
03:55 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
04:25 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag