Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:35 | Campogianis matresaLombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop. |
06:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept. |
06:25 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden är på jakt efter några lokala räkor den här veckan, så det blir en tidig start på Evans Head där han träffar Ben när han tar in den stora fångsten. Sedan bär det av till Casino för att se Dave och Biancas team på jobbet, innan han beger sig till Blue Fattoria för att bevittna Johns gräsmatade wagyu-gård i aktion. |
06:55 | The Chocolate QueenKirsten berättar hur man gör nötiga chokladpops och en läcker choklad- och marängtårta. |
07:25 | Matglädje med AylaAyla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips. |
07:45 | Food Trail: South AfricaKuststaden Durban står näst på tur för Warrens resa runt Syd-Afrika. Han checkar in på det ikoniska Oyster Box-hotellet. Han besöker även det legendariska Spice Emporium och smakar på några lokala specialiteter som är lite utöver det vanliga. |
08:10 | John Torode's IrelandJohn ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten. |
09:00 | Campogianis matresaLombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop. |
09:25 | Freshly Picked with Simon TooheyDagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept. |
09:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden är på jakt efter några lokala räkor den här veckan, så det blir en tidig start på Evans Head där han träffar Ben när han tar in den stora fångsten. Sedan bär det av till Casino för att se Dave och Biancas team på jobbet, innan han beger sig till Blue Fattoria för att bevittna Johns gräsmatade wagyu-gård i aktion. |
10:20 | The Chocolate QueenKirsten berättar hur man gör nötiga chokladpops och en läcker choklad- och marängtårta. |
10:50 | Matglädje med AylaAyla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips. |
11:10 | Food Trail: South AfricaKuststaden Durban står näst på tur för Warrens resa runt Syd-Afrika. Han checkar in på det ikoniska Oyster Box-hotellet. Han besöker även det legendariska Spice Emporium och smakar på några lokala specialiteter som är lite utöver det vanliga. |
11:35 | John Torode's IrelandJohn ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten. |
12:25 | Campogianis matresaLombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop. |
12:50 | Freshly Picked with Simon TooheyDagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept. |
13:15 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden är på jakt efter några lokala räkor den här veckan, så det blir en tidig start på Evans Head där han träffar Ben när han tar in den stora fångsten. Sedan bär det av till Casino för att se Dave och Biancas team på jobbet, innan han beger sig till Blue Fattoria för att bevittna Johns gräsmatade wagyu-gård i aktion. |
13:45 | The Chocolate QueenKirsten berättar hur man gör nötiga chokladpops och en läcker choklad- och marängtårta. |
14:15 | Matglädje med AylaAyla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips. |
14:35 | Food Trail: South AfricaKuststaden Durban står näst på tur för Warrens resa runt Syd-Afrika. Han checkar in på det ikoniska Oyster Box-hotellet. Han besöker även det legendariska Spice Emporium och smakar på några lokala specialiteter som är lite utöver det vanliga. |
15:00 | John Torode's IrelandJohn ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten. |
15:50 | Campogianis matresaLombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop. |
16:15 | Freshly Picked with Simon TooheyDagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept. |
16:40 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden är på jakt efter några lokala räkor den här veckan, så det blir en tidig start på Evans Head där han träffar Ben när han tar in den stora fångsten. Sedan bär det av till Casino för att se Dave och Biancas team på jobbet, innan han beger sig till Blue Fattoria för att bevittna Johns gräsmatade wagyu-gård i aktion. |
17:10 | The Chocolate QueenKirsten berättar hur man gör nötiga chokladpops och en läcker choklad- och marängtårta. |
17:40 | Matglädje med AylaAyla lagar sina favorit röror som passar utmärkt till både tapas och meze. Allt från ezme, hummus till tzatziki som gott kan serveras med friterade libachips. |
18:00 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
18:20 | Guillaume's ParisGuillaume söker efter det bästa brödet i Paris och besöker Opera Garnier, som är en spektakulär musikscen. |
18:50 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux visar upp sina bästa råvaror för en lyckad semester, såsom charkuterier i en lyxig croque monsieur. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise. |
19:40 | Jamie's Easy Meals for Every DayI sin helt nya serie Jamie's Easy Meals For Every Day ger Jamie oss vackra, kreativa rätter som alla kan laga hemma. Det handlar om rolig, enkel, familjefokuserad mat som känns bra. |
20:15 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto. |
20:45 | Växtbaserat med ThessThess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång. |
21:00 | James Martin's French AdventureJames reser genom Dordogne, en region som är känd för både traditionell mat och begravda skatter. |
21:50 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
22:10 | Guillaume's ParisGuillaume söker efter det bästa brödet i Paris och besöker Opera Garnier, som är en spektakulär musikscen. |
22:40 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux visar upp sina bästa råvaror för en lyckad semester, såsom charkuterier i en lyxig croque monsieur. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise. |
23:30 | Jamie's Easy Meals for Every DayI sin helt nya serie Jamie's Easy Meals For Every Day ger Jamie oss vackra, kreativa rätter som alla kan laga hemma. Det handlar om rolig, enkel, familjefokuserad mat som känns bra. |
00:05 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto. |
00:35 | Växtbaserat med ThessThess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång. |
00:50 | James Martin's French AdventureJames reser genom Dordogne, en region som är känd för både traditionell mat och begravda skatter. |
01:40 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
02:00 | Guillaume's ParisGuillaume söker efter det bästa brödet i Paris och besöker Opera Garnier, som är en spektakulär musikscen. |
02:30 | Michel Roux's French Country CookingMichel Roux visar upp sina bästa råvaror för en lyckad semester, såsom charkuterier i en lyxig croque monsieur. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise. |
03:20 | Jamie's Easy Meals for Every DayI sin helt nya serie Jamie's Easy Meals For Every Day ger Jamie oss vackra, kreativa rätter som alla kan laga hemma. Det handlar om rolig, enkel, familjefokuserad mat som känns bra. |
03:55 | Gino's Italy: Secrets of the SouthGino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto. |
04:25 | Växtbaserat med ThessThess bakar en franskinspirerad paj fylld med söta svenska jordgubbar - och en hemgjord vaniljglass gjord på havre. Ett glassrecept som kommer göras och ätas hemma sommaren lång. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag