Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
05:15 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
05:45 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
06:35 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
06:55 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
07:25 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
07:55 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
08:30 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
08:45 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
09:15 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
10:05 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
10:25 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
10:55 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
11:25 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
12:00 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
12:15 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
12:45 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
13:35 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
13:55 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
14:25 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
14:55 | Rick Stein's CornwallRick tillverkar kulturarvscider med Raynor Winn, författare till The Salt Path. Senare lagar han en gratäng med kyckling, purjolök och cider till sin gamle vän John Harris och träffar en sjömansvisegrupp med en twist. |
15:30 | Matglädje med AylaHäng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör. |
15:45 | Nico Reynolds: All Fired UpMånga av Nicos signaturrätter är inspirerade av mormors matlagning. Nu kommer hon på besök, och det är Nicos tur att laga mat åt henne. Men för att hennes populära sås ska bli perfekt måste han be om hjälp. |
16:15 | Paul Hollywood Eats MexicoPaul besöker en quinceañera-fest i Baja California och provar färska kaktusar i Milpa Alta och insekter i Oaxaca. Han besöker även en av Mexikos bästa restauranger på Yucatánhalvön. |
17:05 | SommargrillenTina Nordström lagar mat hemma på sin gård. |
17:25 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst. |
17:55 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeKocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena. |
18:25 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
18:50 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
19:15 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
19:35 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
20:25 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
21:00 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
21:20 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
21:30 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
21:55 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
22:20 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
22:40 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
23:30 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
00:05 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
00:25 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
00:35 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
01:00 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
01:25 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
01:45 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley hyllar enkla spannmål och baljväxter. Hon lagar sardiner med timjanstekt tomat och brödsallad samt tikkakebab med en kikärtssallad. |
02:35 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie ger ugnsstekt kyckling en koreanskt inspirerad omarbetning med en härlig och smakrik kimchi-glaze. |
03:10 | Festligheter med Catarina KönigI det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom. |
03:30 | Helgdrinken med DavidIdag tar David Kringlund tittarna med på en kreativ utforskning av smaker när han skapar en Thai Basil cocktail. Genom att kombinera färsk basilika, limejuice, en touch av socker och vodka eller gin, introducerar David en uppfriskande drink. |
03:40 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser. |
04:05 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
04:30 | Godare vardag med MattiasI detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo, ingefärsgurka och korianderbönkräm. Den här matiga bowlen slänger du ihop på ett kick. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag