Sjuan - Vad blir det för mat

Vad blir det för mat

Sjuan måndag 12:00 - 12:30

Svensk matlagningsserie från 2007. Per åker till den lokale biodlaren och köper honung. Hemma igen förbereder han revbensspjäll och sätter in i ugnen. I trädgården plockar han äpplen till en chutneysås. Till de honungsglaserade revbensspjällen serverar Per klyftpotatis och äppelmust. Skådespelaren Per Morberg bjuder på matlagning i sitt hem i Sörmland. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per har tidigare varit kock på bland annat Operakällaren. Del 9 av 10. Säsong 2. Medverkande: Per Morberg.

  • Medverkande:
  • Per Morberg
30min2007Säsong 2, avsnitt 9 Mer om TV-serien
Dela programmet på
  1. Mord och inga visor
  2. Hem till gården