Dagens filmer

Här hittar du tips på några av dagens alla filmer som sänds på TV

 1. Six Degrees of Santa

  Julälskaren Harper har skapat julleken "Six Degrees of Santa" där en gåva ska skickas vidare anonymt i en kedja. Hennes mål är att skapa en julkänsla som är magisk och oväntad, men framför allt verklig till skillnad från hennes själlösa förra jobb i Silicon Valley. När så Harpers egen julklapp hamnar hos internet-entrepenören Jason vill han hitta givaren, som dock råkar vara en före detta anställd.

  Idag 18:00 - 20:00IMDB120min
 2. A Maple Valley Christmas

  Bonddottern Erica har tagit hand om familjens gård tillsammans med sin mamma och syster hela livet. När Aaron dyker upp och rubbar hennes cirklar måste hon stanna upp och fundera på vad hon verkligen vill.

  Idag 18:25 - 20:00IMDB95min
 3. Haul Out the Holly

  Emily ser fram mot en lugn jul ensam i sina föräldrars hus. Men när grannarna protesterar mot bristen på julpynt tvingas hon delta i alla julens fester.

  Idag 20:00 - 22:00IMDB120min
 4. Deepwater Horizon

  Baserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mike Williams och de andra arbetarna på riggen under den dagen som de katastrofala händelserna utspelar sig och samtidigt se vad som hände i efterdyningarna.

  Idag 21:00 - 23:05IMDB125min2017
 5. Dune

  Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara - ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential - kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.

  Idag 22:00 - 01:00IMDB180min2021