Dagens tv-tablå för TV6

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
06:00

Våra värsta år

Al försöker övertyga Aaron, hans nyanställda skoförsäljare, om att han inte ska gifta sig.

06:30

Våra värsta år

Kvinnor tar över strippbaren och bowlinghallen, så Al startar en organisation som heter No Ma'am.

07:05

Fresh Prince i Bel Air

Det har äntligen blivit dags för Vivian att föda.

07:35

Fresh Prince i Bel Air

Will och Carlton beblandar sig med spelare och tuffa killar på ett casino.

08:05

Community

Britta försöker att ursäkta sig för ett busstreck som spårat ur. Shirley och Annie är kampusets nya säkerhetsvakter. Pierce gör sitt bästa för att nå en ny, högre nivå i det Buddistiska templet.

08:35

Community

Det är brist på kycklingklubbor på Greendales högskola. Men det ska Jeff och Troy råda bot på.

09:05

Pacific Blue

T. C. misstänker att hans vän dog i en fallskärmsolycka, vilket får honom att gå under täckmantel tillsammans med en grupp våghalsar.

10:05

Pacific Blue

Den seriemördare som löjtnant Palermo såg i aktion för flera år sedan återvänder, och den här gången är löjtnanten fast besluten att stoppa honom.

11:00

Magnum P.I.

Magnum och Higgins går under täckmantel som livräddare för att lösa ett mord. Jin Jeong vinner en auktion på en förvaringsenhet och tar hjälp av Rick och TC när han hittar en stulen militärmedalj.

12:00

Magnum P.I.

Katsumoto tar ett jobb som säkerhetsansvarig för en topplistad K-Pop-stjärna. Higgins och Rick hamnar i fara när de försöker hjälpa Ricks vän.

12:55

Young Rock

Hawaii, 1986: Rocky reser utomlands för att besöka Andre the Giant på inspelningen av \"The Princess Bride\". Deweys plötsliga tillväxtspurt leder till problem.

13:25

Young Rock

Pat Patterson finner kärleken i Boston, Andre the Giant möter sitt öde i Paris och Peter Maivia lär Sean Connery att slåss i Dwaynes berättelser om deras yngre år.

13:55

Elementary

Sherlock Holmes undersöker mordet på en professor. Via övervakningsfilmer lyckas Gregson få fast förövaren men när denne hävdar att han blivit lejd att mörda professorn inser Holmes att hans arbete bara börjat.

14:50

Elementary

Sherlock Holmes kallas in när ett inbrottssäkert bankvalv rånas för andra gången. De som lyckades första gången sitter nu i fängelse och han inser att de nya förövarna måste ha en koppling till de som bröt sig in första gången.

15:50

Seinfeld

Kramer och Newman gör om sina kikhål på dörren så att den som står i trappuppgången kan se in och Elaine slänger ut sin pojkväns pälsjacka.

16:20

Seinfeld

Jerry säger att hans flickvän är rätt talanglös som skådespelerska, vilket Kramer genast skvallrar om.

16:50

Top Gear

Jeremy Clarkson och James May ger sig ut på en resa till den brittiska kusten i två nya elbilar. Richard Hammond möter världens mest extraordinära rallyteam. Den helt nya Lamborghini Aventador spänner sina muskler på banan.

18:00

SEAL Team

Ett missat tillfälle förstärker misstron mellan Jason och Omar och placerar Bravo-teamet och deras medarbetare i siktet hos en mäktig fiende.

18:55

SEAL Team

När Bravo-teamet återvänder från Syrien får de oväntat ett mycket personligt uppdrag.

20:00

UEFA Europa Conference League Studio

UEFA Conference League-studion.

20:55

Olympiakos - ACF Fiorentina

From OPAP Arena in Athens, Greece.

23:00

UEFA Europa Conference League Studio

UEFA Conference League-studion.

23:30

Mission: Impossible Rogue Nation

Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills: att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF. För att lyckas tvingas Ethan att samarbeta med en mystisk agent.

02:20

SEAL Team

Team Bravo samarbetar med marinsoldater från Mexiko för att jaga ledaren av en av Mexikos mäktigaste och dödligaste karteller.

03:25

Without a Trace

Teamet söker efter socialarbetaren Eric Hayes som försvunnit efter att ha fört bort en 7-årig flicka från hennes dysfunktionella hem. Teamet utreder möjligheten att flickans far hämnats på Eric.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag