Tv-Tablå för TV6 söndag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
06:00

Ink Master

Tillsammans med sina mentorer kämpar team av manliga och kvinnliga tatuerare mot varandra, men bara en person kommer att ta hem prispengarna och titeln Ink Master.

07:00

Ink Master

Lagledarna dyker upp med en chockerande vändning som påverkar hela säsongen och artisterna får sig ett rejält uppvaknande.

08:00

Just Shoot Me

Adrienns vän som är handmodell försöker få henne att tycka att Finch är svartsjuk och Nina gör samhällstjänst.

08:30

Just Shoot Me

Nina upptäcker att hon kan höra Jacks privata terapisamtal och utpressar honom att få företagets limousine till sitt förfogande.

09:00

Just Shoot Me

Maya och Elliott träffas över ett middagsmöte för att diskutera vad de känner för varandra efter att de kyssts, men vägrar att kalla middagen för en date.

09:30

Just Shoot Me

Elliott introducerar en vän för Maya men blir svartsjuk när de enligt honom, kommer lite för bra överens.

10:00

Just Shoot Me

Jack och Maya stöter på Jacks ex-fru Roberta på planet till Paris. Jack försöker desperat att övertala henne att gifta sig med sin nye pojkvän så att han slipper fortsätta att betala underhåll.

10:30

Running Wild With Bear Grylls

Komikern Ed Helms tänjer på gränserna när han följer med Bear Grylls till bergstopparna i Colorado där han blir tvungen att utmana sin höjdskräck.

11:30

Running Wild With Bear Grylls

Bear sätter landets ledare på prov när han tar med Barack Obama till vildmarken i Alaska för att se klimatförändringarnas effekter på nära håll.

12:30

Frusna vägar

Frusna vägar är tillbaka för att hjälpa bilister som råkat illa ut i halka och snöstorm. I säsongspremiären rycker Kent ut för att hjälpa en plogbil som väjt ner i diket eftersom en turist kört mitt i vägbanan.

13:35

Frusna vägar

I det andra avsnittet sjunker kvicksilvret ner mot -30-strecket i norra Sverige. Stefan i Örnsköldsvik åker ut med Storoxen för att hjälpa en lastbil från Östeuropa som har stannat.

14:40

Seinfeld

Jerry överraskar sina föräldrar med att köpa dem en ny Cadillac, efter framgångar med sitt senaste jobb. Kramer som nu vet hur mycket Jerry tjänar hävdar att det kommer att förändra deras relation.

15:10

Seinfeld

Jerry är med i The Tonight Show med Jay Leno och Elaine genomgår en läkarundersökning. När testerna visar att hon har opium i blodet får hon sparken av Peterman.

15:40

Seinfeld

Susans gamla rumskamrat från College ger Jerry ett paket som han måste vara försiktig med, men Jerry slarvar bort paketet. Susan har en docka som ser exakt ut som Georges mamma, vilket får förödande konsekvenser för deras sexliv.

16:10

Seinfeld

George blir glad när bröllopet skjuts upp med tre månader. Peterman anställer en döv man och när Elaine får ta konsekvenserna av hans arbete, försöker hon testa hur döv han verkligen är.

16:45

Jiddra inte med Zohan

Zohan Dvir är en hårdför israelisk kommandosoldat som fejkar sin egen död, så att han kan flytta till New York och göra verklighet av sin innersta dröm - att bli en framgångsrik hårstylist.

Mer om filmen

18:55

NCIS: Los Angeles

NCIS kallas in för att utreda när konteramiral Ted Gordon förs bort från sitt hem. Dessutom kämpar Kensi med att vara den roliga föräldern medan Deeks är på lägenhetsjakt med sin mamma.

20:00

Magnum P.I.

Magnum och Higgins anlitas för att leta efter en försvunnen spelare. Jin Jeong anlitar TC:s hjälp i en skattjakt efter att hans före detta partner har släppts ur fängelset.

21:00

Surviving a Serial Killer

När Sharon Wood gick genom ett mörkt garage var hon inte medveten om att hon förföljdes av mördaren Jerome Brudos. Efter att ha överlevt mötet var Sharon lättad över att han flydde från platsen.

22:00

Precious Cargo

Efter ett klantigt utfört rån blir de två rånarna, och före detta kärleksparet, Jack och Karen skottavlor för den mordiske gangsterkungen Eddie. För att komma undan med livet i behåll tvingas Jack och Karen stjäla ett värdefullt lass med diamanter. Men under kuppens gång sätts lojaliteter på prov och svåra svek tvingar in Jack, Karen och Eddie i en ödesdiger uppgörelse.

23:55

1917

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.

Mer om filmen

02:20

Quantum Leap

Ben är en präst som måste hjälpa en problemfylld familj på Halloween. Samtidigt måste han samla alla sina resurser som vetenskapsman innan tiden rinner ut.

03:25

Quantum Leap

Ben hoppar in i en 16-årig pojkes kropp och hamnar bland en grupp utstötta tonåringar på flykt. Ben förlitar sig på beslutsamhet för att guida sig själv och Addison till säkerhet, vilket leder till ett chockerande avslöjande när en betydande del av hans minne återvänder.

04:25

Family Guy

Peter och Lois råkar av misstag sätta upp ett skämt tillsammans, vilket på något sätt förflyttar dem in i själva skämtet.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag