Tv-Tablå för TV6 onsdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:30

Fresh Prince i Bel Air

Vivian gör misstaget att lova båda hennes systrar att de ska få rollen som gudmor till det nya barnet. Will får problem när han påstår att han är nära vän med bandet Boyz II Men.

06:00

Våra värsta år

Al åker på fisketur och tror att han ska slappna av, men Peggy och Marcy hänger på.

06:30

Våra värsta år

Kelly känner sig gammal och köper en motorcykel, men inser snart att en bil vore bättre.

07:05

Fresh Prince i Bel Air

Will och Carlton pantsätter Vivians diamantsmycke för att få ihop pengar till att köpa aktier.

07:35

Fresh Prince i Bel Air

Will kommer tillbaka från sin semester med sin mamma i Philadelphia. Med sig har han en ny stil som smittar av på Ashley. Phil kastar ut Will.

08:05

Simpsons

Den här klassiska tecknade serien handlar om familjen Simpson som är bosatt i Springfield. Homer och Marge uppfostrar sina barn Bart, som är en bråkstake, den ambitiösa dottern Lisa och bebisen Maggie.

08:35

Community

Jeff Winger skriver in sig på Greendale Community College efter sin juristexamen dragits in och hittar omedelbart ett sätt att få studentlivet att gå. Han låtsas vara en expert på spanska och bildar en studiegrupp med ett gäng missanpassade typer.

09:05

Mountain Men

Tom Oar, Marty Meierotto och Eustace Conway avslöjar vad som krävs för att klara sig i vildmarken och delar med sig av oberättade historier från sin första vinter.

10:00

Mountain Men

Vintern sveper obarmhärtigt in över bergen. Marty är fast i 50 minusgrader, Morgan och Tom bildar nya allianser och Rich kämpar mot en vildsint grizzlybjörn.

11:00

Magnum P.I.

Medan Magnum och Higgins återförenas och arbetar med fallet med en byggnadsarbetares tragiska död, blir TC och Shammy kidnappade av ett par knarklangare som utger sig för att vara turister.

12:00

Magnum P.I.

Magnum, Higgins och Rick går under täckmantel på en flott country club när en ung caddie får sparken efter att ha anklagats för att ha stulit en medlems golfklubbor.

12:55

Young Rock

När valet 2032 närmar sig reflekterar Dwayne över betydelsen av faderskap. Lilla Dewey kämpar för sin fars uppmärksamhet 1984, och 1987 anlände tonåringen Dwayne till Nashville.

13:25

Young Rock

Calgary, 1996: Dwayne kämpar för att få fotfäste på Calgary Stampeders träningslag. Han är rädd för att han ska bli skärrad och tillbringar en dag med en lagkamrat som förändrar hans liv.

13:55

The Mentalist

Lisbon går undercover i ett fängelse för att avslöja en härva med bilstölder.

14:50

The Mentalist

Jane måste samarbeta med sin välkända motståndare Erica Flynn, som är en riktig femme fatale. Deras farliga uppdrag leder dem till Beirut.

15:45

Seinfeld

George upptäcker att han blivit mer intelligent av att inte ha sex och Kramer öppnar en röksalong i sin lägenhet.

16:15

Seinfeld

George har hittar sin drömlägenhet, men förlorar den mot en äldre man som får styrelsens sympatier för att han är den ende överlevanden från Andrea-Doria-katastrofen. George bestämmer sig för att visa att han också har en olycklig historia.

16:45

Top Gear

Jeremy, James och Richard besöker en utställning med motorrelaterad konst på Middlesbrough Institute of Modern Art. På banan kör Jeremy den nya Noble M600. Formel 1-världsmästaren Jenson Button är stjärnan i Bil till Rimligt Pris.

18:00

SEAL Team

När medlemmarna i Bravo-teamet reser till New York City reflekterar de över en dag som för alltid har format deras liv.

18:55

SEAL Team

Medan varje medlem av Bravo möter stora familjehinder blir teamet indragna i ett plötsligt uppdrag i Afrika. När informationen ändrar deras plan måste de skynda för att förhindra en stor terroristattack.

20:00

Hawaii Five-0

Teamet tvingas ge sig ut på vägen efter att ett avsiktligt kemikalieläckage leder till att sex farliga interner rymmer från fängelset. En av dem är Konos make Adam.

21:00

Extraction

Före detta CIA-agenten Leonard Turner blir kidnappad av terrorister och hans son, Harry Turner, som arbetar som analytiker för regeringen, bestämmer sig för att sätta igång en egen räddningsoperation.

Mer om filmen

23:00

Quantum Leap

När Ben hoppar in som en hårt pressad offentlig försvarare måste han se till att en oskyldig tonåring som är anklagad för mord inte hamnar i fängelse på livstid.

23:55

SEAL Team

Teamet är på uppdrag för att hämta en nedskjuten, topphemlig drönare och väljer att gå emot direkta order för att rädda Clay som fastnat under ett rum fullt av beväpnade terrorister.

00:55

Without a Trace

En tidningskolumnist med torgskräck, Rachel Gibson, försvinner från sin lägenhet. Teamet försöker ta reda på vad som har hänt och misstänker kidnappning när ett vittne hävdar att han sett Rachel släpas ut ur sin lägenhet av en man.

01:55

The Blacklist

Teamet jagar en forskare som har använt funktionshindrade patienter som försökskaniner i sina experiment. I Washington försöker Tom att skydda sig från sina nya fiender.

02:55

The Blacklist

Teamet jagar en fräck och manipulativ brottsling som angriper den rika överklassen. Tom ber Liz om hjälp.

03:55

Hawaii Five-0

Teamet utreder stölden av en högteknologisk, oförstörbar dräkt som skapats åt USA:s militär. Jerry hjälper sin syster att rädda en fjättrad elefant.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag