Tv-Tablå för TV6 onsdag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
06:00

Våra värsta år

Al's lugna kväll avbryts när Peggys osedvanliga familj kommer på besök.

06:30

Community

När Greendale bedöms vara en tillgång snarare än en belastning bestämmer sig skolstyrelsen genast för att sälja den till Subway. Nu söker gänget efter en hemlighet som kan rädda skolan.

07:00

Community

Greendale är bara några timmar från att säljas och gänget letar efter det hemliga labb som tillhört skolans första ordförande. Den skatt de misstänker ligger gömd där kan rädda skolan.

07:30

Storage Wars

Dave roffar åt sig ett förråd som visar att han vet hur man festar. Rene försöker göra en vinst på ett isande fynd, medan Jarrod och Brandi försöker lura de andra köparna.

08:00

Storage Wars

Dave förväntar sig att få tag på en del exklusiva varor, medan Darrell har det tufft då han aldrig har varit i området tidigare. Mary kämpar för att få ett förråd trots höga priser, och Jarrods upptåg kanske gör att Brandi får frispel.

08:30

Seinfeld

Kramer dejtar en av Elaines kollegor, som hon avskyr. George får panik när det börjar brinna hos flickvännen under hennes sons födelsedagsfest.

09:00

Seinfeld

Gänget åker till Hamptons för att se en väns baby. Babyn visar sig vara förskräckligt ful och när en stilig läkare beskriver den med samma ord som han beskriver Elaine med, så blir hon förnärmad. Och Georges flickvän badar topless.

09:30

Just Shoot Me

Finch vill ha en egen parkeringsplats, men Elliot upptäcker planen och försöker förstöra den.

10:00

Fresh Prince i Bel Air

Will är övertygad om att han har en framtid inom musikindustrin. I väntan på det stora genombrottet gör han en provinspelning där Ashley uppträder. När den presenteras för ett stort skivbolag uppmärksammas Ashleys talanger med en gång.

10:30

Fresh Prince i Bel Air

Will går med på att ta sin kusin Nicky till shoppingcentret. Nickys barndomsidol Dougie the whale ska uppträda, men allt går inte som det ska. Hilary parkerar på fel ställe, något som står henne dyrt.

11:00

Coast Guard Pacific Northwest

Flygstation Astoria och station Cape D samarbetar för att rädda fyra sjömän som har övergett sitt fartyg i det kalla vattnet, två brännskadade besättningsmän och ett fartyg på väg att kantra.

12:00

Pacific Blue

Efter att ha haft en mardröm där hennes döda mamma skjuter henne när hon ska gripa en misstänkt person skadas Cory i en bilolycka.

13:00

Pacific Blue

Cory och Victor går undercover som ett gift par för att utreda ett mord på en otrogen make. T.C. och Teddys föräldrar har bestämt sig för att skiljas efter 35 år som gifta.

14:00

The Mentalist

Jane utreder ett mord i hopp om att en ledtråd kommer att leda honom till Red John.

15:00

The Mentalist

Med hjälp av en sista ledtråd försöker Jane samla de återstående Red John-misstänkta på ett och samma ställe. Kommer han äntligen att lyckas avslöja mördarens identitet?

16:00

Elementary

Efter mordförsöket på Morland avlöjar Holmes och Watson ett inflytelserikt kriminellt nätverk - och nu är deras liv verkligen i fara.

17:00

Elementary

Holmes och Watson försöker lokalisera en livsfarlig seriebombare som plågar New York. Watson ber en tidigare patient om hjälp och Holmes misstänker att hon börjar tröttna på livet som privatdetektiv.

18:00

NCIS: Los Angeles

Callen och Sam samarbetar med kapten Harmon Rabb Jr. för att fånga in spioner ombord på USS Allegiance. Hetty och överste Sarah Mac Mackenzie försöker neutralisera en attack i mellanöstern.

19:00

NCIS: Los Angeles

Teamet får flera fall och delar på sig. Callen och Sam jobbar med en Mossadagent i Tel Aviv, och Kensi samarbetar med en agent från amerikanska utrikesdepartementet i Los Angeles.

20:00

SEAL Team

Bravo drabbas av en förödande tragedi som kommer att förändra teamet för alltid, vilket tvingar varje medlem att fatta viktiga personliga beslut.

21:00

Escape Plan

Breslin, en av världens främste experter på säkerhetsfrågor, antar ett sista jobb: att bryta sig ut ur ett hyperhemligt, high-tech-fängelse kallat The Tomb, Graven. Men något går fel, han är väntad och ingen vill ha honom därifrån.

Mer om filmen

23:25

The Blacklist

Agent Keens unika förhållande till Red och teamet granskas när hon blir misstänkt för mord. Red ber Ressler och Cooper om hjälp att hitta en farlig kontakt som kan frikänna Liz.

00:25

Without a Trace

En man som arbetar som jultomte på ett varuhus försvinner efter att en ung man dödshotat honom.

01:20

Cops

En biljakt i låg hastighet slutar utanför förarens flickväns hus..

01:55

Cops

En flyende fyrhjulings-förare överraskar officerarna när han kör rakt mot dem.

02:25

Ink Master

Endast den starkaste överlever när Team Christian och Cleen måste tatuera episka stridsscener. Grudge Match fortsätter om 100 000 dollar och titeln Ink Master.

03:25

American Dad

Roger använder sig av hypnos och skickar Hayley tillbaka i tiden när hon var sexåriga glada Hayley men Jeff och Klaus vill ha tillbaka gamla Hayley.

03:55

Without a Trace

En man som arbetar som jultomte på ett varuhus försvinner efter att en ung man dödshotat honom.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag