Tv-Tablå för TV6 fredag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:00

Coast Guard Pacific Northwest

Flygstation Astoria räddar en sjöman som var tvungen att överge sitt skepp på grund av svåra väderförhållanden. Samtidigt hotar en brand nära station Cape D att sprida farliga gaser.

06:00

Våra värsta år

Steve bekymrar sig över att han håller på att tappa sitt hår. Han söker tröst hos Al som håller med om att han faktiskt tappar håret. Nu försöker han med hårmedel.

06:30

Community

Skolans datorer blir hackade och personen som ligger bakom brottet hotar att läcka studiegruppens mail om de inte ställer in ett rasistiskt komikerframträdande.

07:10

Community

En expartner övertalar Britta att delta i en befrielserörelses kampanj.

07:50

Storage Wars

Köparna åker till Santa Ana i Kalifornien där drömmar om bra förråd kryddar auktionen. Jarrod och Brandi får ett förråd som leder till det ljuva livet, medan Mary försöker skaffa något mer samlarvänligt.

08:20

Seinfeld

George försöker bevisa att hans modellande flickvän har bulimi och Kramers mamma avslöjar Kramers riktiga namn.

08:55

Seinfeld

George träffar en gammal vän som nyligen fått behandling mot cancer, men upptäcker snart att vännen har ljugit om sin sjukdom och utnyttjar George.

09:25

Viaplay Vinter

Viaplay Vinter Studio. Programledare: Johanna Ojala, Peter Jihde. Studioexperter: Johan Olsson, Lars Lewén & Teodor Peterson.

09:30

FIS Längdåkning

Från Beitostølen, Norge.

10:35

Viaplay Vinter

Se alla tävlingar, extramaterial och mycket mer.

12:00

FIS Längdåkning

Från Beitostølen, Norge.

13:40

Viaplay Vinter

Viaplay Vinter Studio. Programledare: Johanna Ojala, Peter Jihde. Studioexperter: Johan Olsson, Lars Lewén & Teodor Peterson.

14:15

The Mentalist

När en kartritare blir mördad undersöker Jane och FBI om han kan ha upptäckt en spionhärva innan han blev dödad.

15:10

The Mentalist

Jane utreder när en amerikansk advokat hittas död i Mexiko.

16:05

Elementary

Holmes och Watson blir ombedda att lösa mordet på en man vars hobby var att hoppa fallskärm från höga byggnader. Dessutom anstränger sig Watson för att hjälpa Shinwell.

17:00

Elementary

Watson upptäcker att Holmes har ljugit om sina rehabiliteringsträffar. En livsfarlig korv kan ha kopplingar till produktionen av odlat kött.

18:00

NCIS: Los Angeles

Efter att en marinlöjtnant försvann från platsen för en bilolycka upptäcker teamet att hans dator saknas tillsammans med konfidentiell information för pensionerade Navy SEALs-soldater.

19:00

NCIS: Los Angeles

Callen och Sam reser till San Francisco för att leta efter Beale efter att han kidnappades under ett hemligt uppdrag för Hetty.

20:00

SEAL Team

Alla i teamet tar itu med sina kärleksliv och påminns om hur mycket deras familjer betyder för dem - och vilka komplikationer det kan innebära att vara en SEAL i privatlivet.

21:00

Hitman

Det växer fram heta känslor mellan en torped och en traumatiserad ung kvinna, något som bara ökar hotet mot hans liv, då han också jagas av både Interpol och ryska agenter genom Östeuropa.

Mer om filmen

23:00

The Dark Knight

Batman försöker få Gotham City att inte förvandlas till en total anarki när superskurken Jokern sätter sina planer i verket.

Mer om filmen

02:10

Without a Trace

En man som räddat livet på en pojke försvinner och teamet tror att mannens heroiska insats och hemligheter från hans förflutna ligger bakom försvinnandet. Samtidigt blir Jack utvärderad av FBI:s psykiater.

03:05

SEAL Team

Bravo behöver alla händer på däck för ett massivt uppdrag för att stänga av Venezuelas kärnvapenprogram, men det största hotet mot deras framgång kan vara en av deras egna.

04:05

Ink Master

Med bara sex artister kvar är det viktigaste att nu kontrollera spelet. Kampen om 100 000 dollar och titeln Ink Master är intensivare än någonsin tidigare.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag