Tv-Tablå för TV6 måndag

Svensk underhållningskanal för den breda publiken, inriktad på actionfilmer och den vassaste humorn, sport som UEFA Champions League och Formel 1.

TidProgram
05:30

Family Guy

Meg planerar sitt bröllop med en oväntad invånare i Quahog. Samtidigt hittar Peter en ny väst och under ett av många äventyr som passar hans nya kläder slits armarna av honom.

06:00

Våra värsta år

Al övertalar hela familjen att de ska registrera sig för att rösta.

06:30

Våra värsta år

Kelly börjar arbeta som tjänsteflicka eftersom Al tycker att hon ska arbeta.

07:00

Fresh Prince i Bel Air

Hilary blir dömd till samhällstjänst på en klinik där hon träffar den stilige läkaren Alec Hudson.

07:30

Fresh Prince i Bel Air

När Will är på sjukhuset för att operera bort tonsillerna träffar han en 80-årig ståuppkomiker.

08:00

Simpsons

Homer och Marge föreställer sig en värld där Bart inte är en Simpson när hans senaste skämt orsakar kaos på Springfield Elementary.

08:30

Simpsons

Kirk startar ett korståg för att censurera och kontrollera skolans läroplan som svar på en historielektion som framställer en av hans förfäder i dålig dager och Homer följer med för skojs skull och för att tjäna pengar.

09:00

Pacific Blue

T. C. är beroende av smärtstillande medel efter att ha blivit skjuten i benet och jagar en seriemördare som ger sig på unga rymlingar.

10:00

Pacific Blue

Cory får blodprovsresultat för att avgöra om Will eller T. C. är ansvarig för hennes graviditet och teamet spårar gräsodlare.

11:00

Ink Master

Ju mindre tatueringen är, desto hårdare kan fallet bli i en Micro Masters Face Off. Efter Elimination Tattoo-tävlingen kommer en av de tävlande att skickas hem.

12:00

Ink Master

Det kommer att bli aktuellt med en uppgift i kompositionens tecken. Slaget om 100.000 dollar och titeln Ink Master fortsätter.

13:00

Fresh Prince i Bel Air

Philip sätter sig på Nickys kanin av misstag och som en följd tycker han att hela familjen borde gå i kyrkan för att två sig från sina synder. Prästen missuppfattar dock Vivians hängivenhet.

13:30

Fresh Prince i Bel Air

I ett specialavsnitt av serien visas outtakes från alla sex säsonger såväl som intervjuer med skådespelarna och andra godbitar.

14:00

The Mentalist

Två dagar innan en man ska avrättas kämpar Jane och FBI för att försöka lösa ett ouppklarat fall och bevisa att han är oskyldig.

15:00

The Mentalist

En kvinna hittas mördad i närheten av en manlig kamratförening som ligger ensligt till. Nu måste Jane nästla in sig sig i den tätt sammanknutna gruppen för att hitta mördaren.

16:00

Magnum P.I.

Magnum och Higgins anlitas av en dekan vid University of Oahu för att i tysthet utreda en professor som har anklagats för att ha haft en olämplig relation med en kvinnlig doktorand.

17:00

Seinfeld

Peterman skickar Elaine på auktion för att bjuda på Kennedys golfklubbor. Elaine hamnar i ett budgivningskrig och tar hem segern - dock till ett betydligt högre pris än hon blivit tillsagd.

17:30

Seinfeld

Georges chef får honom tvångsintagen efter att ha läst rapporten om projektet som George jobbade med. Jerry blir bestulen och Elaine ger Peterman Kennedys golfklubbor.

18:00

SEAL Team

Bravo får i uppdrag att föra en avhoppad Boko Haram-löjtnant in i amerikanskt förvar, men uppdraget går snett när målet attackeras.

18:45

Studio OBOS Damallsvenskan

Studio för OBOS Damallsvenskan.

18:55

Linköpings FC - BK Häcken FF

Från Linköping Arena i Linköping.

20:50

Studio OBOS Damallsvenskan

Studio för OBOS Damallsvenskan.

21:00

The Big Short

När fyra outsiders förutspår det storbankerna, medierna och regeringen vägrat tro på - världsekonomins kollaps - får de en idé: The Big Short. En vågad investering leder dem till det moderna bankväsendets allra mörkaste hörn.

23:40

Quantum Leap

Ben hamnar i Chicago 1979 som Jack Armstrong, en hängiven säkerhetsvakt för den begåvade popsångerskan Carly Farmer. Det står snart klart att hennes liv är i fara.

00:35

SEAL Team

Teamet måste samarbeta med Jasons rival Beau Fuller och hans team för att planera och genomföra en razzia medan de övervakas av högt rankade personer i det militära.

01:35

Without a Trace

En ambulanssjukvårdare försvinner från sjukhuset sekunder efter att ha lyckats rädda en ung brottsling som skjutits i en gängstrid.

02:35

The Blacklist

Teamet måste rädda en CIA-agent som har blivit kidnappad av separatister i Uzbekistan under ett hemligt uppdrag. Red misstänker att deras fiende är en bekant vid namn Ruslan Denisov.

03:35

The Blacklist

Red tipsar om att sektledaren Justin Kenyon, som har farliga fraktlådor begravna på sin egendom, är försvunnen. Han använder sina kontakter för att uppfylla Fitchs sista ord.

Här hittar du vad som sänds på TV6 idag