Dagens tv-tablå för TV4

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
05:45

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

12:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

12:10

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

12:15

Kökets middagstips

Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.

12:25

Hem till gården

Om livet i Yorkshire Dales som kretsar kring en farm och den närliggande byn och familjerna som bo där.

12:55

Jul med Ernst

Ernst lagar härliga tilltugg för Luciakvällens glöggbjudning. Det blir bland annat stekt pepparkaka med fikonädelost, kanderade valnötter och matjessill med kavring. Ernst skapar julpynt i luffarslöjdsstil, och husets entré får en vacker juleskrud.

13:55

En plats i solen

Mäklaren Laura Hamilton är på plats på den grekiska ön Korfu för att hjälpa Simon och Andrea hitta det ultimata semesterboendet. Paret har både barn och barnbarn så tanken är att det ska bli en plats där hela familjen kan umgås.

15:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio inför åttondelsfinalen i FIFA Fotbolls-VM 2022 mellan Marocko och Spanien. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

15:50

FIFA Fotbolls-VM

Sändningar från FIFA Fotbolls-VM 2022. Programledare i TV4 och C Mores studio är Anna Brolin och Frida Nordstrand. Med studioexperterna Kim Källström, Mikael Lustig, Vicki Blommé, Lotta Schelin, Siavoush Fallahi och Henok Goitom vid sin sida.

17:55

Efter fem

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

18:50

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

19:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

19:20

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:25

Robinson

I dagens pristävling gäller det att inte komma hem lottlös då vinnarna kommer att få en stor fördel. En i gruppen försöker skapa nya allianser, men frågan är om någon går med på det?

19:55

FIFA Fotbolls-VM

Schweiz slog Portugal med 2-0 i Euro 2008, det enda stora turneringsmötet mellan länderna. Portugal och Schweiz möttes också i Nations League 2022/23, då båda lagen vann sina hemmamatcher, 4-0 i Lissabon och 1-0 i Genève.

22:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio efter åttondelsfinalen mellan Portugal och Schweiz i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

22:20

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

22:45

Sporten

Sportnyheter från TV4.

22:50

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

23:05

House

Läkarna behandlar en äktenskapsrådgivare som oroar sig för att behandlingen kommer att förändra hans beteende. House och Dominika måste bevisa för immigrationsverket att de är lyckligt gifta.

00:05

Law & Order: Special Victims Unit

En tonårspojke använder ett gevär för att stoppa ett överfall på sin mor, men han upptäcker snart att måltavlan var en person som han känner.

01:00

Riviera

Georgina vaknar upp på en sluten psykologisk anstalt och inser att hon är fångad. Samtidigt sprider Alex och Ellen nyheten om Georginas nya tillstånd till Daphne. I Buenos Aires jublar Victor åt att rivalen Enrique lägger ner sin valkampanj.

02:05

En plats i solen

Enda sedan Carol och Steve träffades för sju år sedan har de kontinuerligt rest till Spanien. Landet har fångat deras hjärta och de vill nu investera i en fastighet. För att hitta rätt har de tagit hjälp av Danni Menzies som visar upp fem alternativ.

03:05

Younger

Liza överväger sina alternativ när förändringens vindar blåser på Empirical. Kelsey tar emot förvånande nyheter och Charles finner en lösning på sina problem.

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag