Dagens tv-tablå för TV4

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
05:45

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

12:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

12:10

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

12:15

Kökets middagstips

Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.

12:25

Hem till gården

Jamie känner skuld och Paddy och Cas oroar sig över det stundande besöket. Samtidigt blir Gabby och Leanna osams.

12:55

Bytt är bytt

Syskonparet Samuel och Magdalena från Halmstad är två riktiga vinnarskallar. De har stort förtroende för varandra, och ställer upp för varandra i alla väder. Samuel ska snart gifta sig och håller på att spara till ett hejdundrandes stort bröllop.

13:55

En plats i solen

Förstagångsköparna Kate och Martin vill köpa ett fritidshus i Spanien för att kunna spendera tid där med sina söner. De har aldrig tidigare besökt Spanien, så beslutet är särskilt stort för dem. Kommer Jean Johnsson lyckas hjälpa dem hitta rätt?

14:55

En plats i solen

Jonnie Irwin gör sitt bästa för att hjälpa sin kund Tracy att hitta rätt bostad i närheten av Languedoc i Frankrike. Tracy drömmer om att bo i Frankrike, och huset vill hon göra om till ett bed och breakfast. Nu efter sin skilsmässa passar hon på.

15:55

Grand Designs Australien

Stephen har tillbringat de senaste 15 åren med att bygga bostäder åt andra människor. Nu med sitt första barn på väg, bygger han äntligen sitt eget, och planen är att göra det storslaget.

17:00

Efter fem

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

18:50

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

19:00

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

19:20

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:30

Robinson

Gruppen är tillbaka från tävling och får sig en rejäl överraskning! En person tycker dock att någon annan är lite väl gubbsur och några andra hör plötsligt mystiska rop från djungeln.

20:00

Kockarnas kamp

Med bara tre kockar kvar och finalen runt hörnet har det blivit dags att kora finalisterna. Dessförinnan ska femton perfekta rårakor med tillbehör serveras. Dessutom gäller det att vara skicklig med kniven när lamm väntar på styckbordet.

20:55

UEFA Champions League Soccer

Alla matcher från världens främsta klubbturnéring, UEFA Champions League.

23:00

UEFA Champions League studio

Studiosändning från UEFA Champions League.

23:35

The Rookie: Feds

En mordutredning på en bankman leder till misstänkta spår. Samtidigt sätts relationer på prov när Fortune överväger sin framtid med Carter och Brendon tänjer på gränserna med Antoinette.

00:30

Law & Order: Special Victims Unit

Cragen är tillbaka på stationen och teamet jobbar med att avslöja en trafficking-liga som förslavar unga kvinnor. Kriminalarna är på väg att knäcka fallet när deras insatser stoppas av löjtnant Alexandra Eames.

01:25

The Capture

Careys instinkter visar sig stämma, men hon är i större fara än någonsin. Vad kommer hennes fiender att göra med henne? Isaacs äktenskap hänger på en skör tråd efter en känslosam konfrontation med Simone. Vilken väg ska han välja?

02:30

The Rookie

Officerarna John Nolan och Nyla Harper tilldelas ett samhällspoliscenter i ett försök att återuppbygga polisstationens rykte i samhället.

03:30

En plats i solen

Förstagångsköparna Kate och Martin vill köpa ett fritidshus i Spanien för att kunna spendera tid där med sina söner. De har aldrig tidigare besökt Spanien, så beslutet är särskilt stort för dem. Kommer Jean Johnsson lyckas hjälpa dem hitta rätt?

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag