Tv-Tablå för TV4 söndag

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
05:00

En plats i solen

Bettina och Eamon har spenderat nästan trettio år på olika militärboenden på grund av Eamons yrke. Nu är dock tiden kommen för paret att köpa deras första boende tillsammans. Siktet är inställt på Costa Calida och de har mäklaren Danni till hjälp.

05:55

En plats i solen

Förhoppningarna är stora när vännerna Carmen och Tanya ger sig av för att titta på hus. Carmen drömmer om ett semesterboende i Karibien och med hennes budget får Danni Menzies möjlighet att visa upp flera fascinerande alternativ.

06:55

Grand Designs UK

År 2011 bestämde sig Edward och Hazel att de skulle bygga ett fyrhus längs Devons kust. 2019 var de på gränsen till personlig konkurs på grund av bygget som bara var en rostig stomme. Hur har det gått för paret? Vad har hänt de senaste tre åren?

07:55

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11:30

Så mycket bättre

Folkkära Anne-Lie Rydé har anlänt till Gotland och får ett varmt mottagande. Hon berättar bland annat om sin medverkan i det kultförklarade jullovsprogrammet TV-piraterna. Nordman bjuder in en hemlig gäst och Daniela inspireras av Crazy Frog.

13:25

Expeditionen

Väl framme i High Camp är deltagarna tagna av stundens allvar inför toppdagen. Oron över att drabbas av höjdsjuka, gå upp mitt i natten och klättra uppför berget i mörker gör att tankarna snurrar.

14:25

Robinson

Två utvalda har belönats med brev hemifrån som väcker starka känslor. Under den långa vistelsen har starka vänskapsband bildas, men några kommer klippa dessa band för att ta sig så långt som möjligt.

15:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio inför åttondelsfinalen i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Vicki Blommé, Henok Goitom och Siavoush Fallahi.

15:50

FIFA Fotbolls-VM

Sändningar från FIFA Fotbolls-VM 2022. Programledare i TV4 och C Mores studio är Anna Brolin och Frida Nordstrand. Med studioexperterna Kim Källström, Mikael Lustig, Vicki Blommé, Lotta Schelin, Siavoush Fallahi och Henok Goitom vid sin sida.

18:00

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio inför åttondelsfinalen i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Vicki Blommé, Henok Goitom och Siavoush Fallahi.

19:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

19:10

Sporten

Sportnyheter från TV4.

19:25

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:30

Sjölyckan

Familjen Kling firar sin första jul på Sjölyckan sedan Maud gick bort. Klara och Tomas vill att allt ska vara perfekt, men alla delar inte deras ambitioner och tyvärr slår höststängningen tillbaka på dem. Samtidigt avslöjas en oanad familjehemlighet.

20:00

Hellenius hörna

David Hellenius bjuder in välkända och intressanta gäster för samtal. Självklart blir det även ett knippe humor á la Hellenius.

21:00

Robinson

Det drar ihop sig till öråd och det taktiska spelet intensifieras med svek från sina närmaste. Fyra av de som är kvar måste tävla om att få tillbaka sin rösträtt. Petra kommer med ett besked som kastar om allt.

22:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

22:05

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

22:15

Beck - Utom rimligt tvivel

Under ett spontant ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil. Josef och Oskar hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men allt är inte vad det ser ut att vara. Det blir Alex uppgift att leda utredningen av en ovanlig och ofattbart grym mordgåta, allt medan Beck-gruppen sätts under hård press både internt och externt.

00:05

House

En patient bekänner en mörk hemlighet för sina närmaste och ökar sina chanser att kunna få korrekt medicinsk behandling. Chase och Taub återvänder till teamet. Taub kämpar med att kombinera jobb och faderskap.

01:05

Kalla fakta: Älskad hatad hiphop

I en dokumentärserie i två delar om svensk hiphop söker Kalla fakta svar på om det finns några lyckliga slut inom svensk rap. Vi möter kända artister vars musik synliggör samhällsproblemen i utsatta områden.

02:05

Kalla fakta

Isabella förlorade vårdnaden om sonen när hon på grund av våldet inte ville samarbeta med barnets pappa. Hon är inte ensam. En ny rapport visar att domstolarna ofta inte väger in uppgifter om våld i sina beslut. Det kan leda till att barn tvingas att bo med en våldsutövande förälder.

03:00

En plats i solen

Den forna polisen Steve McGibbon har tagit hjälp av mäklaren Ben Hillman för att hitta det ultimata semesterboende i Spanien. Hans krav är höga och det visar sig vara lättare sagt än gjort att hitta något som faller honom i smaken.

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag