Tv-Tablå för TV4 måndag

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
10:00

Agatha Raisin - privatdetektiv

Brittisk kriminalserie från 2022. Kissing Christmas Goodbye, del 1. Det är bara en vecka kvar till jul när Agatha och Roy beger sig till en hemsökt herrgård. Målet är att skydda en nybliven klient, men redan efter första natten växer fallet till en mordutredning. ,.

11:00

Agatha Raisin - privatdetektiv

Brittisk kriminalserie från 2022. Kissing Christmas Goodbye, del 2. Toni och Charles infiltrerar den hedniska klanen medan Agatha, Roy och Sarah granskar misstänkta i byn. Agatha får oväntad hjälp med fallet när hon upptäcker att mrs Boggle jobbar i köket på Lower Tapor Manor. ,.

12:00

Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2021. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

12:30

Home and away

Australiensisk dramaserie från 2017. Kommer Hunter kunna stoppa Olivia från att åka till Paris? Ben känner sig orolig. Hunter är helt förstörd när Ziggy avslöjar sanningen om Olivia.

13:00

Bytt är bytt

Svensk underhållning från 2018. Schlagergeneralen Christer Björkman och den legendariske studiomannen Henric von Zweigbergk kommer på besök. Om de hittar dyrgripen kommer de att skänka pengarna till Stadsmissionens verksamhet Vid din sida. ,.

14:00

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Inland Silver Coast. Andy friade till makan Gilly i Portugal för 26 år sedan och nu har de bestämt att landet är platsen de vill tillbringa pensioneringen i. De vill ha en fastighet med fyra sovrum, trädgård och pool. Ben visar dem fem fantastiska förslag.

15:00

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Northern Tuscany. Sara Damergi är på den vackra toscanska landsbygden för att hjälpa nyförlovade Ray och Ali att hitta sitt nya semesterboende. De vill spendera dagarna med cykling, promenader och goda italienska måltider. Kan Sara hitta rätt?

16:00

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2020. John och Sarah blev förälskade i det turkosa vattnet och magiska naturen i Sounds när de var på besök från England. Nu har de bestämt sig för att bygga sitt drömhus i den täta skogen där de kan tillbringa halva året.

17:00

Efter fem

Svenskt aktualitetsprogram från 2022. Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

18:50

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

19:00

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19:15

Sporten

inga Detaljer.

19:20

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19:30

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2022. Vi börjar veckan i ett snöigt Mora hos hotellägaren Mikaela, som visar upp sina bästa hiphop-moves och dessutom tar oss på skoterskola. Mikaela serverar kullakonst-charkbricka med lokala läckerheter.

20:00

Sveriges mästerkock VIP

Svenskt matlagningsprogram från 2022. Nu gäller det för våra kändisar att hålla kockknivarna i styr då tävlingen drar igång på allvar. Pizza står på menyn i första utmaningen och juryn har skyhöga förväntningar. För de som lyckas sämst väntar en ny chans och då handlar det om torskfilé.

21:00

Parlamentet

Svensk underhållning från 2022. Det är valår och insatserna är högre än någonsin för Sveriges roligaste politiker. Med träffsäkra spaningar av dagens samhälle siktar de båda blocken högt och lågt för att övertyga om att de är bäst lämpade att styra landet.

22:00

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

22:40

Sporten

inga Detaljer.

22:50

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

23:00

Total control

Australisk dramaserie från 2021. Alex Irving är tillbaka, men den här gången gör hon saker på sitt sätt. Den ultimata outsidern måste hitta en ny väg in och ta kontroll över ett politiskt etablissemang som är fast besluten att skaka om allt hon värdesätter. ,.

00:05

House

Amerikansk dramaserie från 2009. Under en session med doktor Nolan berättar House om hur han hjälpt en kvinna som tappat minnet att ta reda på vem hon är. ,.

01:05

Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2017. Guardian. En man hävdar att hans syster har blivit utsatt för en gruppvåldtäkt och Fin utreder fallet. ,.

02:00

CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Bull. Gruppen utreder två mord som inträffar under den årliga tjurrodeon och de upptäcker att morden kan ha samband med illegal tjuravel. ,.

02:55

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Inland Silver Coast. Andy friade till makan Gilly i Portugal för 26 år sedan och nu har de bestämt att landet är platsen de vill tillbringa pensioneringen i. De vill ha en fastighet med fyra sovrum, trädgård och pool. Ben visar dem fem fantastiska förslag. ,.

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag