Tv-Tablå för TV4 lördag

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
05:00

En plats i solen

Den forna polisen Steve McGibbon har tagit hjälp av mäklaren Ben Hillman för att hitta det ultimata semesterboende i Spanien. Hans krav är höga och det visar sig vara lättare sagt än gjort att hitta något som faller honom i smaken.

06:00

En plats i solen

Husletandet i Costa Rica fortsätter och denna gång är det Richard som behöver hjälp. Han har länge drömt om att äga ett semesterboende på en tropisk plats och Nosara har fångat hans hjärta. Nu gäller det för Danni att visa upp spännande alternativ.

06:55

Hela Sverige bakar

Det är semifinal och pulsen stiger hos de fyra hemmabagarna. Klassiska smörgåstårtor ska bakas och juryn vill se moderna och piffiga skapelser. Sedan väntar en svettig stafett-tävling som bland annat innehåller maräng, marsipan och grädde.

07:55

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

11:30

Malou möter Leif GW Persson

Malou von Sivers möter kriminalprofessor Leif GW Persson i ett öppenhjärtigt samtal. Bland annat berättar Leif om en sexårig gosses äventyr och den livslånga förtjusningen i att lösa kriminella gåtor.

12:30

Bonde söker fru

Känslorna trappas upp rejält när det är dags för val på Elins gård. Två av bönderna får oväntade besked. Vi får också en inblick i den samiska kulturen.

13:30

Expeditionen

Den tuffa och långa vandringen fortsätter över Cho La Pass mot Base Camp. Carin har både yrsel och svårt att andas, men hon vägrar att ge upp. Gustaf tappar både farten och motivationen, samtidigt som Anja peppar och försöker hålla ihop gruppen.

14:30

Hockeylördag

Hockeylördag från Monitor ERP Arena där Brynäs IF ställs mot Frölunda HC i omgång 24 av SHL. I studion på plats finns Björn Oldeen, Sanny Lindström och Petter Rönnqvist. Kommentatorer: Johan Edlund och Staffan Kronwall.

17:55

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

18:00

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

19:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

19:10

Sporten

Sportnyheter från TV4.

19:25

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:30

Drömpyramiden

Vi hälsar det gifta paret PJ och Mona välkomna tillbaka till studion. Med sig har de vinsterna från den förra omgången och de hoppas på att utöka dem rejält. Hur långt lyckas de ta sig?

19:55

Lotto, Joker och Drömvinsten

Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20:00

Så mycket bättre

Folkkära Anne-Lie Rydé har anlänt till Gotland och får ett varmt mottagande. Hon berättar bland annat om sin medverkan i det kultförklarade jullovsprogrammet TV-piraterna. Nordman bjuder in en hemlig gäst och Daniela inspireras av Crazy Frog.

22:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

22:05

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

22:15

Undtagelsen

Iben, Malene, Anne-Lise och Camilla är fyra kvinnor som arbetar tillsammans i en vardag präglad av maktkamp, viskningar och allianser. Då både Iben och Malene får dödshot misstänker de till en början en serbisk krigsförbrytare som de skriver artiklar om. Men när en mobbningssituation på kontoret eskalerar börjar de långsamt överväga om ondskan kan komma från dem själva.

Mer om filmen

00:50

Flight

En erfaren pilot lyckas rädda livet på nästan alla passagerare genom att mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften. Han hyllas som en hjälte men när man får reda på mer om olyckan uppstår frågor om vad som egentligen hände på planet.

Mer om filmen

03:30

En plats i solen

Chris och Lynne har dedikerat sina liv till sina sex barn och det har minst sagt varit ett intensivt äventyr. Nu är tiden kommen för paret att slå sig till ro och andas ut, och vad passar då bättre än ett semesterboende i Spanien?

04:30

Younger

En miljardär som har jobbat sig fram till sin egen förmögenhet försöker sälja in en bok om makt till Millennial, men Liza och Kelsey har olika åsikter om idén. Lauren bevisar sitt värde.

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag