Tv-Tablå för TV4 lördag

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.

TidProgram
05:00

Husjägarna - Danmark

Sara måste hjälpa Nana och Christian från lägenhet till villa i natursköna Nordsjälland. Christian måste hjälpa Simon och Elisabeth att hitta ett hus i Århus.

05:55

En plats i solen

Rachel och Michel har precis sålt sitt hus i Dorset för att permanent flytta till Oriheula Costa i Spanien. Här vill paret tillsammans öppna ett Bed and Breakfast. Jonnie Irwing tar med dem till fem hus som skulle kunna passa.

06:55

Hela Sverige bakar

Julen står för dörren i baktältet vilket innebär mycket mys men också en hel del stress. I paradbaket väntar en rejäl prövning då ståtliga julkrokaner ska skapas. Det tekniska baket bjuder på en stafett som innehåller äggvita, mandel och marsipan.

07:55

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

12:00

Diggiloo 2023

Vi bjuds på det allra bästa från 2023 års Diggiloo-turné, där fantastisk musik varvas med skratt och glädje. På scenen ser vi bland annat John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo och Anne-Lie Rydé.

13:55

Solsidan

Fredde får åldersnoja och vill förändra sitt utseende. Alex har ett dilemma: dottern Wilma vill inte leka med kompisen Millie, men Alex vill gärna umgås med Millies pappa. Mickan får en roll i pjäsen som Anna håller på att repetera.

14:30

Örebro HK - Växjö Lakers

Studiosändning som fokuserar på lördagens hetaste SHL-match. Dessutom höjdpunkter och summerande intryck från andra matcher under dagen.

17:55

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

18:00

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

19:00

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

19:20

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:30

Drömpyramiden

Återigen får vi träffa syskonen André och Amanda Forslid från Göteborg som är det sista tävlande paret för denna säsong. Med sig i studion har de pappa Patrik, mamma Katarina och Katarinas sambo Tommy som håller tummarna.

19:55

Lotto, Joker och Drömvinsten

Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20:00

Så mycket bättre

Dags för surströmmingslunch på Grå Gåsen, i Pärs regi. Känslorna svallar när det visar sig att Omar har världens bästa mamma. Mapei vrider tillbaka klockan till ungdomens dagar och äntligen får vi veta vad det ultimata svaret på jag älskar dig är.

22:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

22:05

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

22:15

GoldenEye

Agent James Bond ska spränga en rysk kemisk vapenfabrik men när hans kompanjon blir tillfångatagen ställs han inför ett svårt val, att rädda sin vän eller genomföra uppdraget.

Mer om filmen

00:50

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

03:15

Bröllopsduellen

Emma och Liv har varit bästa vänner hela sitt liv och drömt att hålla sina bröllop på Plaza hotell. Av ett misstag råkar de boka samma dag, det gör dem båda till bittra fiender. Nu startar en konkurrens som väcker deras sämsta sidor.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 idag