Dagens tv-tablå för TV3

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:30

The Nanny

Fran ser nya rockstjärnan Tasha på TV och blir övertygad om att hon också ska skriva sånger om sitt lidande. Hon vill träffa Tasha och klär ut sig till hotellstäderska för att lyckas.

06:00

Extreme Makeover: Home Edition

Brian Wofford är änkeman och ensamstående pappa till åtta barn. Barnen delar på två sovrum men nu rycker Ty och hans team ut för hjälpa dem.

06:55

Undercover Boss US

Greg Scott, VD för New York & Company, en klädkjedja för kvinnor går undercover för att jobba jämsides med de människor som försöker hålla bolaget á jour med modet.

07:45

Frusna vägar

Hogan är på väg till en minibuss som snurrat av vägen. I Umeå har det kommit in ett larm om att en lastbilstrailer vält längs E4an. I Örnsköldsvik har Danne blivit uppringd av bussgaraget i stan som under natten var med om en brand.

08:40

Pacific Blue

Granger och Cruz skickas till Ventura County på ett till synes enkelt fall för att återföra ett vittne till en mordrättegång i Santa Monica.

09:35

Elementary

Sherlock tar hjälp av Bell när Watsons liv står på spel. Watson tvingas ta ett stort beslut.

10:35

The Good Doctor

När teamet behandlar två patienter med komplexa historier, står Claire och Lim inför en svår insikt. Shaun försöker hantera sin attraktion till en ny kollega.

11:35

Below Deck Mediterranean

När besättningen på Lady Michelle måste ta itu med konsekvenserna av Lexis och kocken Mathews bråk, träder kapten Sandy in för att ta reda på vem som stannar och vem som går.

12:40

The Real Housewives of Orange County

Shannons inflyttningsfest fortsätter. Braunwyn fortsätter att försöka försonas med Gina. Efter att Braunwyn lämnar damerna så kommer de närmare varandra tack vare några tequila shots.

13:50

Lyxfällan

Peter är en 41-årig Göteborgare som bor tillsammans med sin dotter. Peter lever utåt sett ett ganska lugnt liv i Majorna med ett fast jobb på en däckfirma. Men skrapar man lite på ytan stormar det ganska ordentligt både i hans relationer och ekonomi.

14:55

The Mentalist

Den unga, vackra säljaren Liselle Douglas hittas mördad i bagageutrymmet i en bil hos en bilhandlare.

15:55

The Mentalist

När en medlem ur Chos gamla gäng Avon Park Playboys hittas mördad, får Cho hjälp av Patrick Jane med sin egen privata utredning.

16:55

Below Deck Mediterranean

När Sandy ansluter sig till gästerna för att äta middag, sätter Mathew extra press på sig själv för att imponera på sin kapten.

18:00

Lyxfällan

År 2017 dog Evas man och livet rasade. Hennes man hade skött all deras ekonomi och efter hans död uppdagades det att de hade skulder. Eva tog lån för att hanka sig fram och nu tickar räntorna snabbt.

19:00

Frusna vägar

I Örnsköldsvik kommer ett larm om att en våldsam singelolycka inträffat några mil utanför stan. Sportloven drar igång i fjällvärlden och kaos uppstår i Trillevallen när flera bilar kört av vägen. I Umeå åker Richard ut för att hjälpa en lastbilschaufför som glidit av vägen i en korsning.

20:00

Frusna vägar

Blankisen ställer till det rejält i Sälen och Hogan har fått ett larm om en lätt lastbil som har kanat baklänges. Kent ger sig ut för att hjälpa ett brittiskt par som kört fast på en skoterled.

21:00

Stugfixarna Norge

Årets vinterstuga har utsikt över Vågå och är en typisk 80-talstuga i furu. Stugan är redo att renoveras, och Halvor visar hur man återvinner gamla fönster och ger möbler nytt liv.

22:00

Styckmordet ingen vill lösa

Holger mördar sin fru med två skott, men han själv hävdar att han egentligen menade att ta sitt eget liv. Det är här den kriminaltekniska utredningen kommer att visa att hans återberättande inte stämmer.

23:05

Without a Trace

En man lämnar hemmet tillsammans med sin dotter för att lämna henne i skolan och sedan öppna sin butik. Båda försvinner någonstans på vägen.

00:00

NCIS

DiNozzo återförenas med sitt ex, Jeanne Benoit, när rebeller attackerar en grupp volontärläkare i Sudan. Ibland dem finns även hennes man. DiNozzo och McGee åker till brottsplatsen för att lösa fallet tillsammans och hitta de kidnappade läkarna.

01:00

NCIS: Los Angeles

Deeks brottas fortfarande med konsekvenserna av allt som har skett. Han återvänder till jobbet för att hjälpa teamet med utredningen av mordet på en biotekniker.

02:00

Pacific Blue

Granger och Cruz skickas till Ventura County på ett till synes enkelt fall för att återföra ett vittne till en mordrättegång i Santa Monica.

03:00

NCIS

Gibbs och Fornell försöker spåra ledaren för det nätverk som sålde droger till Fornells dotter. Samtidigt måste teamet hantera ett ärende med ett försvunnet lik från NCIS obduktionsrum.

04:00

Without a Trace

En man lämnar hemmet tillsammans med sin dotter för att lämna henne i skolan och sedan öppna sin butik. Båda försvinner någonstans på vägen.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag