Dagens tv-tablå för TV3

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
06:00

Lyxfällan

Lasse har levt som att det inte funnits en morgondag trots att han bara haft en ordinär lön. Men efter en skilsmässa har han nu fått flytta hem till sin pappa och kan omöjligt betala av alla sina lån.

07:00

I djurens tjänst

I djurens tjänst får vi träffa illern Kiwi som varit i slagsmål, hästen Flying Johnny som kommer in akut med ett djupt skärsår i benet och hunden Pelle som har ett främmande föremål i halsen.

07:30

The Nanny

Fran får panik när hon inser att hennes fötter växer.

08:00

The Nanny

Maxwell har bokat ett möte med Elizabeth Taylor och vill att Fran ska hålla sig borta.

08:30

The Nanny

Fran ska gå på dejt med en känd ishockeyspelare som visar sig vara mycket vidskeplig.

09:00

Pamelas Paradis

Ett par månader har gått och mycket har förändrats i Pamelas liv. Nu arbetar hon i New York, och entreprenören Darren måste försöka uppfylla hennes vision på avstånd.

09:55

The Real Housewives of Orange County

Emily förbereder sig för Annabelles dop, men kämpar med sina pågående relationsproblem med sin far. Heather hjälper Gina att rensa sin garderob och släpper äntligen taget om sitt äktenskap.

10:55

Making it Home with Kortney and Kenny

Cara och Garrett flyttade till landsbygden tillsammans med sina barn för att ge dem mer utrymme att röra sig fritt, men flytten har varit svår. Kortney och Kenny skapar skräddarsydda utrymmen åt alla i familjen.

12:00

Vänner

Phoebe förföljs av sin systers förföljare, och går på dejt med honom. Ross ger Chandler goda råd om hur man får mer plats i sängen, varpå Janice hamnar på golvet.

12:35

Vänner

Ross son leker med Barbiedockor, vilket gör Ross mycket orolig. Phoebe glömmer berätta för Joey om en audition och istället blir hon hans agent.

13:05

Vänner

Phoebe försöker lära känna sin halvbror Frank bättre, men han missförstår henne fullständigt. Ross stryker Isabella Rosselini från sin lista, sen träffar han - Isabella Rosselini.

13:40

Vänner

Chandler letar efter en rumskamrat som ska ersätta Joey. Och det blir en tillbakablick när Janice frågar om gängets förflutna.

14:10

Vänner

Monica köper fel säng, Rachel vill att hennes pappa och Ross ska umgås och Joey lär ut skådespeleri för såpaskådisar.

14:45

Högspänning

Vintern sätter käppar i hjulet för Niclas och Simon och de måste utföra ett arbete snabbt då strömmen är avstängd och det är minusgrader.

15:50

Bilprovningen

Möt personalen på stationen i Tidaholm. Träffa den färgstarka stamkunden Kjell, bilmekanikern från Habo som besöker stationen mer eller mindre varje dag. För besiktningsteknikern Ylva är det bråda dagar. Hon är en av landets mest rutinerade folkraceförare och tillsammans med sina två lika folkraceintresserade söner förbereder hon sig inför årets stora folkracehändelse i Tidaholm - flaggracet.

16:50

Husköp i Blindo

Fredrik och Martin drömmer om hus från lägenheten i centrala Varberg. Martin älskar stam LA design, Fredrik vill ha en knasig Villa Villekulla, så experten Lena får ta ut svängarna ordentligt.

18:10

Legenden om Zorro

Legenden Zorro ger sig ut på ett nytt äventyr för att skydda Kaliforniens framtid och dess medborgare. Denna gång kämpar han mot elaka förbrytare med hjälp av sin vackra fru, Elena, och deras son, Joaquin.

Mer om filmen

21:00

Terminator 3: Rise of the Machines

Ondskans makter gör ett nytt försök att döda John Connor, den här gången med hjälp av den kvinnliga Terminator-roboten T-X.

Mer om filmen

23:15

Fire With Fire

Brandmannen Jeremy Coleman blir vittne till de brutala morden på en butiksägare och hans son. Själv överlever han, men tvingas ställa upp i rättegången mot gangsterkungen Hagan.

01:15

Vänner

Chandler deppar över att det är slut med Janice, och på Joeys födelsedag har han ihop det med en av hans systrar. Men vilken syster var det?

01:45

Vänner

Det är Rachels första dag på nya jobbet och Ross blir svartsjuk. Joey provspelar för en musikal men får oväntade problem med dansen.

02:15

S.W.A.T.

När SWAT-teamet går in i ett fängelseupplopp för att rädda gisslan, misstänker Hondo att fångarna har ett bakomliggande motiv för upploppet.

03:20

The Nanny

Fran får panik när hon inser att hennes fötter växer.

03:50

The Nanny

Maxwell har bokat ett möte med Elizabeth Taylor och vill att Fran ska hålla sig borta.

04:25

The Nanny

Fran ska gå på dejt med en känd ishockeyspelare som visar sig vara mycket vidskeplig.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag