Tv-Tablå för TV3 torsdag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Svenska Hollywoodfruar

Siv Cotton tar med oss till jobbet. Elena Belle vill komma närmre Gunilla Persson och bjuder hem henne som smakråd. Marias recept för ett lyckligt äktenskap är detsamma som tidigare.

06:00

Extreme Makeover: Home Edition

Familjen Vitales yngsta son har diagnostiserats med flera handikapp. Ty och hans team gör familjens hem handikappvänligt.

07:00

Gordon, Gino And Fred's Road Trip

Trion anländer till Texas, ett paradis för köttälskare, där Gordon är angelägen om att introducera sina följeslagare till några av de bästa grillrätter som människan känner till.

07:50

Svenska Truckers

Elin rivstartar dagen i Stockholm med krångliga lossningar och tidspress. Tim kör frätande last - och han måste därför vara extra försiktig på vägarna. Peo kämpar på med sina containrar i Åre.

08:40

Svenska Hollywoodfruar

Sveriges största humorgrupp JLC är på genomresa i Kalifornien och passar på att hälsa på hemma hos Maria Montazami. Gunilla Persson tänker tillbaka på den ödesdigra natten då hennes hus brann ner.

09:35

The Mentalist

En före detta jockey hittas död, och Patrick Jane letar efter svar på galoppbanan.

10:35

Junior Masterchef USA

De åtta juniorkockarna står som värdar för sin första bakförsäljning någonsin som nästa lagutmaning. Domarna vill se deras versioner av fyra olika typer av läckra godsaker.

11:35

Lyxfällan

Martin från Gislaved älskar prylar. Hans Klarnakonto är uppe i över 76 000 kronor och det är bara en av sju dyra krediter som han har. Han håller även på att förlora sin flickvän.

12:40

Below Deck Mediterranean

Andy Cohen intervjuar deltagarna i Below Deck: Mediterranean.

13:50

The Real Housewives of Beverly Hills

Följ några av de sofistikerade kvinnor som lever sina glamorösa och intrigfyllda liv i vackra Kalifornien. Se när de använder botox, stressar över sina intensiva karriärer, och få en inblick i deras hetsiga vardagsdrama.

14:50

NCIS: Hawai'i

Då bevisen som skulle få en knarkkung arresterad plötsligt blir stulna, går Lucy under täckmantel i en hemlig pokerturnering för att ta reda på vilken storspelare som ligger bakom brottet.

15:55

The Mentalist

CBI-teamet står handfallna när mord och kidnappning begås på en förmögen familjs välbevakade ägor.

16:55

Stugfixarna Norge

Inredningsdesigner Halvor åker till Oppdal, med sitt fantastiska team Mikkel, Gustav och Thomas, för att renovera upp en stuga i Våttahaugen.

18:00

Camp kulinaris

Det är säsongens första servering på Camp Kulinaris. Ellen blir tårögd när efterrätten serveras till Kjartan.

19:00

Svenska Truckers

Lastbilschauffören Emina har med sig en praktikant - Minna under ett arbetspass. Olivia kör kvigor till en gård utanför Eskilstuna. Anton ska transportera en grävmaskin från Kalix till Stockholm.

20:00

Efterlyst

Efterlyst har under sina 54 säsonger hjälpt polisen att lösa hundratals grova brott, främst tack vare tittarna. Programmet sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion.

21:00

Svenska fall

År 2003 anmäls Volkan Ünsal försvunnen av sin flickvän. Snart startar en mordutredning som kommer att röra sig i en kriminell elit där vänners svek kommer att få katastrofala konsekvenser.

22:00

The Equalizer

McCall får en desperat vädjan om hjälp från sin tidigare CIA-elev, vilket leder henne in i en konfrontation med Mason Quinn, den farligaste fienden från hennes förflutna inom underrättelsetjänsten.

23:00

Without a Trace

James Costa blir bortförd efter en utekväll med sin fru i Mexiko. Danny och Jack anlitas av James svärmor, men finner att varken de mexikanska myndigheterna eller hans fru är villiga att hjälpa dem.

23:55

NCIS

Gibbs lugna semester i hans avlägsna stuga avbryts när får ett samtal från NCIS som ber honom om hjälp att tillsammans med Tobias Fornell och Captain Phillip Brooks hitta en rånare som gömmer sig i en skog nära honom.

01:00

NCIS: Los Angeles

Mordet på en marin-maskinist med högt säkerhetsvärde får teamet att leta förbrilt efter bevis. Anna Kolcheck går ihop med Callen och Sam hjlälper Hetty.

02:00

S.W.A.T.

När Hicks bevittnar mordet på sin långvariga vän försöker teamet hitta skytten och ta reda på varför han blev måltavla, medan Luca kämpar med hur han ska hjälpa sin bror efter att han gripits.

03:00

Without a Trace

James Costa blir bortförd efter en utekväll med sin fru i Mexiko. Danny och Jack anlitas av James svärmor, men finner att varken de mexikanska myndigheterna eller hans fru är villiga att hjälpa dem.

04:00

Summer House

Kyles och Amandas mammor är på besök över helgen och killarna beter sig illa. Luke chockar huset med sin relationsstatus, medan Carl fortfarande inte kan ställa saker och ting till rätta med Lindsay.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag