Tv-Tablå för TV3 fredag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Svenska Hollywoodfruar

Sveriges största humorgrupp JLC är på genomresa i Kalifornien och passar på att hälsa på hemma hos Maria Montazami. Gunilla Persson tänker tillbaka på den ödesdigra natten då hennes hus brann ner.

06:00

Extreme Makeover: Home Edition

Ty och hans team renoverar Brittany Ray och Ron Smiths hemsökta hus.

06:55

America's Funniest Home Videos

De bästa klippen från den gångna säsongen gör upp om en miljon kronor. Frågan är vilket klipp som fått flest personer att dra på smilgroparna? Det bjuds dessutom på ett frieri, en bitsk kanin och glassugna hundar.

07:50

Svenska Truckers

Lastbilschauffören Emina har med sig en praktikant - Minna under ett arbetspass. Olivia kör kvigor till en gård utanför Eskilstuna. Anton ska transportera en grävmaskin från Kalix till Stockholm.

08:40

Svenska Hollywoodfruar

Elena Belle ställer till kalas med USA-tema för att fira att hon och kompisen Louise äntligen fått sina efterlängtade Green Cards. Siv Cottons dotter Charlize gör en stor bikiniplåtning för Elle.

09:35

The Mentalist

CBI-teamet står handfallna när mord och kidnappning begås på en förmögen familjs välbevakade ägor.

10:35

Junior Masterchef USA

De sju återstående juniorkockarna testar sina kulinariska kunskaper om olika typer av ägg och biffstycken. På 45 minuter måste kockarna skapa en maträtt med ett valfritt ägg.

11:35

Lyxfällan

Småbarnspappan Micael från Örebro dricker cirka 1000 liter kaffe om året och lägger nästan 30 000 kr på energidryck varje år. Han drömmer samtidigt om att ha råd att ta med barnen på semester men istället tvingas han jobba extra.

12:40

Buying Blind Denmark

Experterna står inför en svår uppgift: Martin och Celine har varit på tjugosex visningar men eftersom de har så höga krav på ett ställe i Nordsjälland saknar de fortfarande en bostad.

14:00

The Real Housewives of Beverly Hills

Garcelle firar sin framgång med en stor fest.

15:05

NCIS: Hawai'i

När NCIS utreder flottingenjör Joseph Chans mystiska dödsfall, får de reda på att den sista personen som sett honom var hans kollega Maggie Shaw, Janes mentor och vän, som blivit kidnappad.

16:05

The Mentalist

En byggnad exploderar och Patrick Jane och teamet utreder ett dödshot.

17:05

Lyxfällan

Susanne och Andreas bor i Timrå tillsammans med sina tre barn. Äktenskapet knakar i fogarna och istället för att söka jobb spelar Andreas ett mobilspel flera timmar om dagen. Förutom att det gör honom frånvarande kostar det också mycket pengar.

18:05

Svenska Truckers

Max tömmer sopkärl i Gustavsberg - 379 stycken totalt innan han kan gå av sitt pass. Slamsugaren Magnus ska spola rent en dagvattenledning. Elin kör mjölk i norrländska vildmarken.

19:00

Hemliga beundrare

Vi möter bland annat Isak och Malin som har varit bästa vänner i nästan ett år. Isak är upp över öronen kär och har nu tagit mod till sig att bjuda ut Malin.

20:00

Strandhotellet

Sebastian och Shirin gör sig hemmastadda i Saltsjövik nu när Sebastian tackat ja till VD-posten och Sebastian vill inleda ett laddat samarbete med Mistral...

21:00

Lara Croft: Tomb Raider

För äventyrerskan Lara Croft är det vardag att utforska förlorade riken och slåss med skurkar. Men när hon upptäcker en hemlighet från sin fars förflutna, ljusets triangel som kan förändra tid och rum, står hon inför sin största utmaning.

Mer om filmen

23:10

Kärlek över haven

När James och Danielle möts på ett hotell vid franska kusten blir de snabbt förälskade. Hon förbereder sig för ett spännande djuphavsprojekt. Han får inte avslöja att han arbetar som spion och snart ska resa iväg för att stoppa ett bombdåd. Kort efter att de skilts åt tillfångatas James av jihadister. Danielle är på väg tusentals meter ner under vattenytan och är rädd att James intresse för henne har svalnat, eftersom hon inte lyckas få kontakt med honom.

Mer om filmen

01:20

The Truth Matters

Efter terrorattackerna 11/9 2001 beslutar president George W. Bush att USA ska invadera Irak för att störta Saddam Hussein. I Washington accepterar de flesta journalister presidentens motiveringar, men en grupp i journalistkåren börjar gräva djupare. Med gemensamma krafter lyckas de avslöja hur maktmissbruk på allra högsta nivå ledde till det som skulle bli det längsta och dyraste kriget i USA:s historia.

03:10

The Equalizer

McCall får en desperat vädjan om hjälp från sin tidigare CIA-elev, vilket leder henne in i en konfrontation med Mason Quinn, den farligaste fienden från hennes förflutna inom underrättelsetjänsten.

04:05

Summer House

Kyle och Amanda förvandlar huset till ett zoo inför Kyles födelsedag. Under tiden beklagar Paige att hennes bästa vän Hannah fallit under Lukes förtrollning. Carl bjuder in sin nya flört till huset.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag