Tv-Tablå för TV3 lördag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Svenska Truckers

Stephanie guidar oss genom svårigheterna som budbilschaufför i Stockholm. Anders ska köra ett stort elhus från Öjebyn till Boliden och det får absolut inte repas. Hans, ska köra magnesium från Örnsköldsvik till Piteå.

06:00

Högspänning

Ett snötäckt träd hänger över en ledning och Niclas och Simon har fått i uppdrag att åtgärda problemet. I Blaiken jobbar Linus och Jonas för att laga ett blad i Vindkraftverket, 100 meter ovanför marken.

06:55

The Nanny

Fran oroar sig för att hon aldrig kommer att kunna bli gravid och uppsöker läkare. Läkaren förklarar att det är viktigt att man får till det vid rätt tidpunkt. Givetvis är Frans rätta tidpunkt mycket fel för stackars Maxwell!

07:20

The Nanny

Fran och Maxwell åker på skidsemester med president Clinton. Frans läkare rekommenderar en resa för att skingra hennes besatta tankar på att bli gravid.

07:50

Stugfixarna Norge

Halvor och hans team tar på sig ett väldigt speciellt projekt i Telemark. En gammal försvarsbyggnad ska omvandlas till ett modernt, stilrent familjehem.

08:45

Vänner

Ross får ett skämt publicerat i Playboy men Chandler hävdar att det är hans skämt. Monica ska avgöra dispyten och gör det brutalt. Joey börjar jobba som servitör på Central Perk men smiter iväg på audition, vilket inte är populärt.

09:10

Vänner

Rachels syster dyker plötsligt upp och går på dejt med Ross. Monica blir sjuk men vill inte erkänna det eftersom bara veklingar blir sjuka. Joey börjar ge bort mat gratis på Central Perk.

09:35

Vänner

Ve och fasa, det visar sig att Phoebe varit med i en mycket tvivelaktig film som bara går på mycket tvivelaktiga tv-kanaler! Rachels syster testar sina förförelsekonster på Ross. Gänget kommer på att Chandler inte kan gråta.

10:05

Vänner

Vännerna fantiserar om hur annorlunda deras liv hade kunnat bli: Ross skulle fortfarande vara gift med Carol och Rachel gift med tandläkaren Barry. Joey skulle vara såpastjärna och Chandler skulle vara en fattig författare.

10:35

Vänner

Chandler försöker få Monica att lämna Dr Roger och bli ihop med honom istället. Rachel hittar sin man i säng med grannens hundvakt. Ross och Carol har en trekant med Susan men Ross känner sig utanför.

11:05

Making it Home with Kortney and Kenny

Emma och Scott har haft svårt att hitta ett hus som passar Emmas begränsade rörlighet, så Kortney och Kenny hjälper familjen att skapa bättre tillgänglighet i deras nuvarande hem.

12:15

America's Sweethearts

Inför lanseringen av deras kommande film befinner sig ett gift skådespelarpar mitt i en skilsmässa, medan deras publicist försöker övertyga pressen om att de fortfarande är kära.

14:20

Guess Who

Simon Green svävar på rosa moln. Han har hittat sin drömtjej, Theresa Jones, som han dessutom har friat till. Efter att Theresa svarat ja återstår det bara för Simon att träffa sina blivande svärföräldrar.

Mer om filmen

16:40

Frusna vägar

I Luleå har Emelie fått in ett brådskande uppdrag där en bil kört rätt in i ett vägarbete. Stefan riskerar liv och lem när han åker ut till en plogbil som fått totalstopp på E4:an.

17:45

Undercover Boss US

VD:n för Fremont Street Experience går under täckmantel för att upptäcka och åtgärda de problem som kan vara orsaken till bristen på arbetskraft som orsakar stora vinstförluster.

18:40

Sömnlös i Seattle

En nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.

Mer om filmen

21:00

Charlie's Angels

Sabina, Elena och Jane arbetar för den mystiske Charles Townsend, vars säkerhetsbyrå har expanderat internationellt. Med de smartaste, modigaste och mest vältränade kvinnorna från världen över under ledning av flertalet Bosleys tar de sig nu an de svåraste uppdragen.

Mer om filmen

23:25

The Call

Jordan Turner är en erfaren larmoperatör som en gång fattade ett felaktigt beslut, vilket ledde till att en kidnappad kvinna dog. En dag får hon ett desperat samtal från en tonårsflicka som har tvingats in i bakluckan på en bil.

Mer om filmen

01:25

The Equalizer

Washington McCall är en tidigare fältjägare som lever ett stilla liv i Boston. Han drabbas av ett ofrivilligt avbrott i pensionen då han måste rädda en ung flicka, Teri, och plötsligt står han öga mot öga med ett gäng våldsamma ryska gangsters.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag