Tv-Tablå för TV3 söndag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Svenska Truckers

Max tömmer sopkärl i Gustavsberg - 379 stycken totalt innan han kan gå av sitt pass. Slamsugaren Magnus ska spola rent en dagvattenledning. Elin kör mjölk i norrländska vildmarken.

06:00

I djurens tjänst

Träffa hunden Charles som har svårt att andas. Vi lär också känna hovslagaren Kasper som ska hjälpa ett nyfött föl med nya skor. Sen blir det sorgligt när vi möter den obotligt sjuka hunden Lucas.

06:25

I djurens tjänst

I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Lattjo som har kommit in med ett akut urinstopp. Vi möter även hunden Issa som riskerar att bli blind och han inte får vård och den 62 år gamla sköldpaddan Skalman som har problem med sin näbb.

07:00

Svenska Truckers

Johannes ska leverera baracker - men råkar kasta upp nycklarna på taket. Specialtransportörerna och paret Anton och Angelica har en körning tillsammans - till Norge. Emina kör kött i Skåne.

07:55

Project Runway

Ikonerna Tara Lipinski och Johnny Weir stjäl rampljuset i den här utmaningen. Denna karismatiska duo kom till Project Runway av en anledning - de behöver en look för de olympiska vinterspelen 2022.

08:55

Project Runway

För första gången någonsin kommer formgivarna att samarbeta med några av New Yorks mest begåvade accessoardesigners, som - precis som våra designers - alla arbetar för att återuppliva modebranschen.

09:50

Högspänning

På Ringhals går larmet och Lena skickas ut för att lösa problemet. På värmeverket i Skellefteå har kontrollrummet tappat kontakt med pelletslagret och det finns risk för överhettning.

10:55

Making it Home with Kortney and Kenny

Efter att ha satt andra i första rummet är Joven och Sylvia äntligen redo att förverkliga sina egna renoveringsdrömmar.

11:55

The Journey - 15 dagar i Nepal

Resan går vidare med båt, ett bra tillfälle för samtal och att lära känna varandra. Alfred berättar om sin barndom och Izabella om kvällen då hon skrämde sin dotter från att aldrig mer röka gräs.

13:00

Vänner

Rachels syster Amy dyker upp och gör sig lika populär som skoskav. Joey glömmer en viktig parad så Phoebe lär honom ljuga. Monica och Chandler tar fram finporslinet till Thanksgiving.

13:35

Vänner

Rachel ger sitt nummer till en snygg kille på krogen men blir orolig att han ska ringa när Ross är hemma.

14:05

Vänner

Chandler måste tillbringa julen i Tulsa och kommer ihåg tidigare jular med en serie tillbakablickar. Wendy på Chandlers jobb stöter på honom och han tar ett drastiskt beslut.

14:40

Vänner

Joey fixar ett jobb åt Phoebe på tv-serien Days Of Our Lives men hon tar jobbet på lite för stort allvar. Rachel upptäcker att hennes tillfälliga ersättare försöker ta över hennes jobb för gott. Monica hjälper Chandler söka jobb.

15:20

Vänner

Ross och Rachel har en ny barnflicka och Joey blir alldeles för intresserad. Phoebe känner sig skyldig att ta hand om några föräldralösa råttbarn. Rachel fortsätter att kämpa mot sin medarbetare Gavin men det slutar med hångel.

15:50

Bride Wars

Emma och Liv har varit bästa vänner hela sitt liv och drömt att hålla sina bröllop på Plaza hotell. Av ett misstag råkar de boka samma dag, det gör dem båda till bittra fiender. Nu startar en konkurrens som väcker deras sämsta sidor.

Mer om filmen

17:35

Mr. & Mrs. Smith

Efter fem års äktenskap har det helt vanliga förortsparet John och Jane Smith kört fast i sin slentrianmässiga vardag. Men en dag inser de att båda har en hemlighet för den andre - båda är yrkesmördare och arbetar för konkurrerande organisationer.

Mer om filmen

20:00

Allt och Eva

Eva åker till Köpenhamn för donatorsperma. Hon tvivlar på valet av donator och söker därför upp honom. Problem uppstår när Mads söker upp Eva, ovetandes om att han är pappa till hennes ofödda barn.

21:00

Aloha

Yrkesmilitären Brian återvänder till Hawaii för ett uppdrag. Han återförenas där med sin stora ungdomskärlek Tracy samtidigt som han oväntat faller för flygvapnets mest plikttrogna kadett. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

23:15

Sex Tape

Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

Mer om filmen

01:15

Late Night

Den legendariska programledare Katherine Newbury har haft sin egna pratshow i över 25 år då den hotas läggas ner av TV bolaget som vill byta ut henne mot en yngre mer uppdaterad förmåga. Hon måste agera snabbt för att ha en chans. Hennes producent får Katherine att inse att hon faktiskt inte har en enda kvinna i sitt team. Detta måste åtgärdas och helt plötsligt dyker Molly upp, hon älskar showen men har absolut ingen erfarenhet av TV. Nu måste den omaka duon försöka samarbeta.

Mer om filmen

03:15

Buying Blind

Med en liten budget och ett ännu mindre sökområde står våra experter inför det svåra uppdraget att köpa Lis och Alis första familjehem.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag