Tv-Tablå för TV3 måndag

En underhållningskanal med en mix av serier, dokusåpor, storfilmer, reportage och intressanta program. Visar dessutom svenska fotbollslandslagets EM- och VM-kval och Ishockey-VM.

TidProgram
05:00

Lyxfällan

Sara och Villy i Boliden har så länge de kan minnas dragits med skulder hos kronofogden och löneutmätning. Det är när de inser att deras barn börjar ta efter deras beteende som de söker hjälp. Det blir en vecka fylld av tårar och ångest..

06:00

Extreme Makeover: Home Edition

Consuela Mackey driver en organisation som hjälper människor med funktionsnedsättningar att få bättre självkänsla. Teamet kommer på besök för att renovera hennes hem och göra det mer handikappvänligt.

06:55

Undercover Boss US

John Carona, grundare och VD för Associa, går undercover för att möta personalen som jobbar för honom. Det är inte en väg utan gupp.

07:50

Frusna vägar

Blankisen ställer till det rejält i Sälen och Hogan har fått ett larm om en lätt lastbil som har kanat baklänges. Kent ger sig ut för att hjälpa ett brittiskt par som kört fast på en skoterled.

08:40

Pacific Blue

Strickland hjälper en utbränd soulsångare. Granger spårar upp en ung vit makt-anhängare som mördar gängmedlemmar.

09:35

Elementary

När en framstående medlem av en hackergrupp med aktivister hittas mördad hamnar Holmes och Watson mitt i ett digitalt krig.

10:35

The Good Doctor

Efter att ha fått reda på könet på deras ofödda barn, får Leas entusiasm Shaun att anstränga sig för att vara en mer stödjande partner.

11:35

Below Deck Mediterranean

Andy Cohen intervjuar deltagarna i Below Deck: Mediterranean.

12:45

The Real Housewives of Orange County

Damerna börjar självdokumentera sina liv under den obligatoriska nedstängningen av samhället på grund av den globala pandemin. Elizabeth ändrar sig angående sin skilsmässa.

13:50

Lyxfällan

Lasse har levt som att det inte funnits en morgondag trots att han bara haft en ordinär lön. Men efter en skilsmässa har han nu fått flytta hem till sin pappa och kan omöjligt betala av alla sina lån.

14:55

The Mentalist

Patrick Jane försöker bevisa att Marc Odenthal är skyldig till att ha anlitat yrkesmördaren Cale Sweeney för att döda sin rival, Kelly Flowers.

15:55

The Mentalist

CBI kallas till mordplatsen där Xander Harrington, en framgångsrik VD inom media. Utredningen leder till en sektliknande religiös grupp.

16:55

Project Runway

Som en nyhet i Project Runway kommer designerna att delas upp i två team som bor och arbetar separat för att skapa minikollektioner som hyllar färger.

18:00

Project Runway

Designerna tar sig an streetwear - den mest relevanta och individuella stilen inom mode - i hopp om att fånga ögonen på deras coola gästdomare: modeikonen Wisdom Kaye känd från sociala medier.

19:00

Frusna vägar

I Frusna vägar ger vi oss ut på vägarna tillsammans med hjältarna som förvandlar de norrländska vidderna till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd.

20:00

Frusna vägar

Jörgen och Stefan ska lyfta ett hus - något som kräver en enorm yrkesskicklighet. Hogan får ett samtal om en lastbil som kört i diket utanför Sälen, och tar med sig sonen sonen Dennis på jobbet.

21:00

Stugfixarna Norge

För första gången i Stugfixarna Norges historia, reser killarna utomlands till de franska vingårdarna. Här renoverar de ett charmigt fritidshus åt ett norskt par i hjärtat av Provence.

22:00

Styckmordet ingen vill lösa

År 2007 döms Holger Algdal för mordet på sin fru. Kort efter att ha avtjänat sitt straff försvinner Holger spårlöst och hittas mördad i havet. Men vem är gärningsmannen? Och vad är motivet?

23:05

Without a Trace

Teamet utreder en flygvärdinnas försvinnande. Flygvärdinnan misstänks ha haft ett förhållande med en av piloterna, och snart hittas en bil med blodfläckar. Så småningom tvingas teamet att ta till okonventionella metoder för att hitta henne.

00:00

NCIS

Gibbs och hans team jobbar tillsammans med Pride och teamet i New Orleans, för att hitta Abbys bror och förstå varför alla passagerare och besättningen förgiftats på planet han hyrt.

01:00

NCIS: Los Angeles

Mordet på en säkerhetsvakt leder teamet på jakt efter en gärningsman, som kan vara på väg att utföra ett terrorangrepp på ett tåg.

02:00

Pacific Blue

Strickland hjälper en utbränd soulsångare. Granger spårar upp en ung vit makt-anhängare som mördar gängmedlemmar.

03:00

NCIS

Gibbs och Fornells jakt på ledaren för en knarkliga som bär ansvaret för Fornells dotter Emilys överdos når sitt klimax.

04:00

Without a Trace

Teamet utreder en flygvärdinnas försvinnande. Flygvärdinnan misstänks ha haft ett förhållande med en av piloterna, och snart hittas en bil med blodfläckar. Så småningom tvingas teamet att ta till okonventionella metoder för att hitta henne.

Här hittar du vad som sänds på TV3 idag