Dagens tv-tablå för SVT1

Kanal från Sveriges Television som sänder allt från information, nyheter, debatt och dokumentärer till sport, barnprogram, serier, filmer och annan underhållning. Reklamfri.

TidProgram
06:00

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

10:00

Hemmagympa med Sofia

Denna gång fokuserar vi på rörlighet.

10:20

Den stora älgvandringen - höjdpunkter 2022

Nu visar vi de allra bästa djur- och naturupplevelserna från slow-tv sändningen 2022.

11:10

Superföräldrar

Oron för framtiden är stor bland många NPF-föräldrar. Vi tittar på vilka utmaningar en ung vuxen med en NPF-diagnos står inför. Går det att kratta manegen inför 18-årsdagen? Och hur länge behöver man finnas med som ett stöd?

11:40

Min julsång till dig

Salum har klarat sig igenom krig, sjukdom och att bli nästan helt blind. Sommaren 2021 blev han folkhjälte i Norge.

12:10

Norge från luften

En hisnande och storslagen tur med bilder från Norges mångskiftande landskap och naturtyper - sett från luften. I detta avsnitt: Indre Troms, med bl.a. Rostadalen, Isdalen och Gappohytta.

12:15

Fråga doktorn

Varför och hur ska vi sköta om våra tänder? Vilken roll spelar munhälsan för vår övriga hälsa? Medverkar gör Basem Mosleh, tandläkare, och Lena Mårell, övertandläkare i orofacial medicin.

13:00

IBU Skidskytte

Världscuppremiär i skidskytte från Kontiolahti. Individuellt herrarna.

15:10

Slusseländet

Slussen - en plats som ständigt både berör och upprör. 2020 kom den nya guldbron, samtidigt slog corona-pandemin till och ingenting var längre sig likt. Ännu en gång återvänder filmaren Johan Palmgren till Slussen och fångar både stora kriser och små iakttagelser från detta mycket speciella år.

15:30

Husdrömmar Sicilien

På vulkanen Etnas sluttningar besöker Bill och Marie vingårdar vars vin odlas mitt i lavalandskapet, och får med sig både tips och inspiration till sitt eget vinkällarbygge. Väl hemma igen tar Marie mod till sig och går till den lokala smeden för att beställa en alldeles unik vinhylla - om hon bara lyckas göra sig tillräckligt förstådd.

16:00

Radiohjälpen i Ukraina - Skolan

Fjortonåriga Valeria bor i staden Irpin i Ukraina. Eleverna kan åter gå i skolan som återuppbyggts efter att ha träffats av raketer. Lärarna berättar att barnen har längtat efter skolan, lärarna och klasskamraterna. Ett barn som inte får gå i skolan går miste om sina framtida möjligheter. Det här är ett av de projekt som Radiohjälpen stöttar via UNICEF, genom gåvor från allmänheten till Radiohjälpens insamling för att lindra nöden för civilbefolkningen i Ukraina.

16:05

Musik i mörker

Hembiträdet Ingrid förälskar sig i Bengt, som är av en bättre familj. När hon hör honom uttala sig nedsättande om henne beslutar hon sig för att studera och ta sig upp ur sitt sociala underläge.

17:30

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

18:00

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

18:18

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

18:28

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

18:33

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

18:45

Go'kväll

Intervju med aktuell gäst. Sofia Åhman inspirerar oss att hålla igång med träningen. Hon tipsar bland annat om hur man kan passa på att träna själv när man är ute och går med sin hund. I studion finns också veterinären Jeremias Wedin.

19:30

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

19:55

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

20:00

FIFA Fotbolls-VM 2022

Wales Möter England på Ahmad bin Ali Stadium i matchruda tre i grupp B. Wales har förlorat fler matcher mot England än något annat lag.

22:00

FIFA Fotbolls-VM 2022

Direktsänd studio från FIFA Fotbolls-VM 2022.

23:00

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

23:05

Dox: Navalny

Vi följer den ryska dissidenten Navalnyj och hans familj från det att han förgiftas med nervgift, genom de tumultartade dagarna efter attacken och det långa tillfrisknandet i Tyskland. När han återvänder till Moskva blir han omedelbart gripen igen.

00:40

The Bold Type

Kat ställs inför rasprofilering och kämpar med att kontrollera sina känslor. Jane och Jacqueline fortsätter sina undersökningar i fallet med Pamela Dolan.

01:20

The Bold Type

Adenas återkomst till New York skapar turbulens för Kat. Sutton kämpar med att försöka vara jämbördig partner med Richard. Jane och Jacqueline tar stora kliv i sitt avslöjande reportage gällande Pamela Dolan.

Här hittar du vad som sänds på SVT1 idag