Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:00

Världens bästa veterinär

Det är juletid och Noel och teamet gör sitt yttersta för att få hem alla patienter i tid för festligheterna. Flera bekanta ansikten dyker upp och hoppas på att kliniken kan göra underverk för deras älskade familjemedlemmar.

07:00

Veterinären på Bondi Beach

Border Collien Apollo har en metallbit som fastnat i munnen och Gerardo behöver snabbt agera. I reptilparken behöver Tim undersöka vombaten Hollie som plötsligt slutat äta, vilket i värsta fall kan leda till hennes död.

08:00

Veterinärerna

I Skånes djurpark tittar Kalle till tornfalken Hiri som har tappat i vikt den senaste tiden. Carina på Norrköpings hästklinik undersöker ett sju dagar gammalt föl som har problem med sin andning. Den tio veckor gamla valpen Coya har problem med magen.

09:00

Ambulans: kod röd

Ryan och Grant hjälper en patient som skadat ryggen allvarligt på vasst glas. En 18-årig tjej bryter lårbenet när hon blir påkörd av en bil och senare kommer larm om ett allvarligt brott i Birmingham.

10:00

Hundar utan hyfs

Graeme ställs inför en riktig diva när han möter Tilly, en Sankt Bernard med stora problem med att åka bil. Senare bär det av för att hjälpa maltipoon Maisie som blir rejält stressad av att möta andra hundar på gatan.

11:00

En plats i solen

Bröderna Peter och David delar sitt boende hemma i Wolverhampton och vill nu också köpa ett gemensamt semesterboende i Spanien. Jean Johansson tar sig an utmaningen att hitta den perfekta fastigheten.

12:00

Love it or list it Australien

Vicki, Mark och deras två döttrar bor i Newport tillsammans med Marks pappa Alex. Vicki anser att huset är i uselt skick och på gränsen till att falla ihop. Hon vill flytta, men Mark tror att huset kommer bli perfekt efter en renovering.

13:00

Golden Boy

Efter att Ferit blivit skjuten befinner sig familjen i upplösningstillstånd på sjukhuset. Korhans verkar beskylla Seyran för det som hänt men Kazim tar sitt faderliga ansvar och stöttar båda sina döttrar från och med nu.

14:00

Mord och inga visor

Jessicas vän Jake Ballinger, en av de bästa kriminalpoliserna i Los Angeles, får ett fall som sätter hela hans karriär på spel.

15:00

Lilla huset på prärien

När Albert börjar umgås med bråkmakare säger Charles upp sig och tar med honom tillbaka till Walnut Grove. Det visar sig att det bara är början på problemen.

17:00

Love it or list it Australien

Efter att Belinda och Craig flyttat från hus till hus de senaste åren vill Belinda komma till ro i deras nuvarande hem i Ashmore. Men Craig tänker annorlunda. Han har nyligen besegrat en cancersjukdom och vill komma närmare lugnet vid havet.

18:00

Återskaparna England

I detta avsnitt restaureras en gammal karusellhäst i trä och ett 3D-pussel föreställande en båt. Keramikkonservatorn får äran att restaurera en tekanna som givits till en spion under andra världskriget från en kvinna i franska motståndsrörelsen.

19:00

Första hunddejten: Australien

Mercedes och Jason försöker välja mellan valparna Brynn och Bristol. Singelmamman Correan och sonen Rocco vill ha en stor ras och får träffa blandrasen Vada.

20:00

Mord i paradiset

Poole lär sig så sakteliga att leva med det tropiska klimatet och den tillbakalutade livvstilen på Saint Marie. När ägaren till en före detta sockerplantage hittas död får Poole och hans team en till synes omöjlig nöt att knäcka.

21:00

Mord i paradiset

En ung nunna hittas död i sitt rökfyllda sovrum, och vad som såg ut som en tragisk olycka rubriceras snart som mord när det blir klart att det inte var offret som rökte cigarretten som dödade henne.

22:00

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

22:05

TV4 Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

22:15

Miss Marple

När Miss Marple utreder Rachel Argyles död avslöjas det att den förmodade mördaren, en av hennes söner, har ett trovärdigt alibi.

00:15

I nöd eller lust

Isabella och Micke genomgår en skilsmässa när de blir inbjudna till en brorsdotters bröllop. För att inte risker att sabba festligheterna spelar paret lyckligt gifta under bröllopet, men de inser snart att de inte är de enda som spelar teater.

Mer om filmen

02:00

Hidden

En mördad man hittas i en avlägsen flod på landsbygden i North Wales. Kriminalkommissarie Cadi John sitter i en arbetsintervju för ett nytt jobb i Liverpool, men åker snabbt till platsen tillsammans med kollegan Owen Vaughan.

03:20

Hidden

Kapitel 2. Pappa McEwan kontaktar Glyn för att fråga hur han klarar det som hände - till Siôns chock. Cadi måste inse fakta om att hon har skadat någon som är viktig för henne.

04:30

Hundräddaren

Weimaranermixen Wolf måste lära sig att lyda regler innan han kan placeras hos en aktiv, sportintresserad familj.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag