Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:00

Judys domstol

En bilägare anklagar en framstående affärsman för att skadat hans älskade fordon.

06:30

Judys domstol

En man, som inte kan betala 30 000 dollar i borgen, tillbringar nio månader i fängelse efter att ha blivit ditsatt av sin ex-pojkvän, som ringde polisen på julafton.

07:00

SOS - Superstädarna

I vackra Oxfordshire bor ett par vars äktenskap blir lidande till följd av deras stökiga hem. Maken Andy har svårt att slänga saker och hustrun Sarah har ett shoppingberoende, vilket gör att huset blir överfullt av saker.

08:00

Bachelorette Sverige

Dagen för Olivias utlovade dejt med Zimon är här och han verkar växa ännu mer i Olivias ögon. Killarna i huset gillar inte den nya situationen och när det dessutom kommer in ytterligare en kille är det svårt att lägga band på sina känslor.

09:00

Ambulans: kod röd

En 21-årig man kastas av sin motorcykel och hans hjälm faller av i kollisionen. En 80-årig man drabbas av hjärtstillestånd utanför sitt hem och sjukvårdare Rob kämpar för att rädda hans liv. En byggarbetare råkar skära upp sitt ben.

10:00

En plats i solen

Socialarbetaren och Nottinghambon Sheila förälskade sig i den spanska livsstilen för tre år sedan och har sålt sitt hem i Storbritannien för att köpa ett fritidshus i solen. Nu är hon på plats i Costa Blanca med sina kompisar för att hitta rätt hus.

11:00

Home and Away

Jakten på Avas kidnappare fortsätter. Colby tvingas vidta desperata åtgärder när liv står på spel. Irene och Marilyn hjälper till att muntra upp Maggie efter cellgiftsbehandlingen.

11:30

Skilda världar

Tvillingarna Sandra och Daniel skiljs åt vid födseln. Ovetande om den andres existens träffas de plötsligt 20 år senare. De förälskar sig och en historia om ung kärlek med förhinder tar sin början.

12:05

Chateau Christmas

Pianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Mer om filmen

13:55

Lilla huset på prärien

Planerna på att dra en tågräls genom Walnut Grove gläder lokalbefolkningen, men entusiasmen dämpas när de får höra hur mycket det kommer kosta.

15:00

Nurses

Ashley och Caro går igenom tidigare relationer och funderar på deras framtid. Naz kämpar med att inte bli för emotionellt engagerad i en patient. Wolf måste ta hand om en nyfödd bebis och är inte helt bekväm med det.

15:55

Det okända

Sanni och Per äger Wedevågs herrgård som har anor från 1600-talet och är hemvist åt ett antal spöken. Varken Sanni eller Per skräms av alla spökerier som inträffar men är nyfikna på varför. Mediet Anu Rosentjärn hjälper paret att ta reda på vad andarna vill säga dem.

17:00

Efter fem

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

18:10

Christmas by Starlight

När advokaten Annies familjs älskade restaurang The Starlight Café hotas av rivning bestämmer hon sig för att sätta stopp för det innan julafton. Hon söker upp Will, vars familjeföretag ligger bakom rivningsplanerna.

Mer om filmen

20:00

Bachelorette Sverige

Infiltratören Anton träffar Olivia för att berätta hur han har upplevt första tiden i huset och Olivia får sig några rejäla tankeställare. Det vankas dessutom rosmingel, där Olivias regler inte alls verkar följas. Någon har en helt egen agenda.

21:00

Det stora träslaget

Fyra finsnickare återstår i tävlingen och dagens utmaning går ut på att skapa en drinkvagn som inkluderar skjutdörrar. Det blir det ultimata testet på deltagarnas snickeri, kreativitet och design. Vilka tar sig hela vägen till finalen?

22:00

Skenet bedrar

För att bräcka grannarna Barker-Finch planerar Hyacinth det tjusigaste och största grillparty som någonsin anordnats i grannskapet.

22:35

Skenet bedrar

Till kyrkoherdens förfäran anmäler sig Hyacinth frivilligt till att följa med en pensionärsgrupp på utflykt till havet. När en pensionär blir alltför närgången inser Hyacinth att hon har tagit sig vatten över huvudet.

23:20

Skenet bedrar

Hyacinth är bekymrad över att inbjudningskortet till borgmästarens maskerad inte har kommit. Men Richard är mer orolig över hennes planer på att spöka ut honom till Ludvig XIV i silkesstrumpor.

00:00

Bachelorette - Killarna avslöjar allt

Olivias känslor för killarna växer och efterlängtad hjälp anländer. Cale tvingas utmana sin största rädsla, men vad får han för det? Det blir dessutom en hel del hångel på gruppdejten.

00:30

Judys domstol

En man, som inte kan betala 30 000 dollar i borgen, tillbringar nio månader i fängelse efter att ha blivit ditsatt av sin ex-pojkvän, som ringde polisen på julafton.

01:00

Iskalla mördare, heta offer

En kärleksfull kvinna hittas knivmördad i sin lägenhet. Hon har en lång lista med beundrare, och polisen upptäcker hemliga begär som leder dem till en sadistisk mördare som ingen hade kunnat misstänka från start.

01:55

Det okända

Mediet Andreas Österlund är i Bollnäs för att hjälpa Lars och Ann-Kristin Sundin som bor med två av sina söner och deras flickvänner. Huset är stort så de har gott om plats men det har börjat kännas trångt på sistone då de delar utrymmet med några osynliga besökare.

02:55

Veterinärerna

Veterinär Cesar Guevara i Norsholm opererar papegojan Djevko som har problem med sin näbb. Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark besöker parkens lodjur. Veterinär Maria Hansson på Gärdet i Stockholm undersöker taxen Charlie som har tandproblem.

03:55

Ett lik i trädgården

En fruktansvärd upptäckt i majsodlingen på en bakgård är bara början på en outsäglig fasa. När skräcken sprider sig i den lilla staden i Mellanvästern leker någon en dödlig katt-och-råtta-lek och det dröjer åratal innan den hemska sanningen avslöjas.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag