Tv-Tablå för Sjuan onsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:00

Nurses

Grace försöker hjälpa en ung kvinna att rädda sin bästa väns liv men har föräldrarna emot sig. Ashley tar hand om en religiös patient som är villig att sätta sitt eget liv i fara för att blidka Gud, vilket tvingar Ashley att omvärdera sitt förflutna.

07:00

En unge i minuten - Australien

Denna gång möter vi det unga paret Morgan och Javeus som väntar sitt första barn och Morgan har bestämt sig för att föda utan smärtstillande läkemedel. Joan och Frank har fyra barn och tror sig ha stenkoll på förlossningen av det femte.

08:00

Veterinärerna

Katten Maja har svalt ett snöre, hunden Lady har blod i avföringen, labradoren Selma har fått konstiga anfall, travhästen No Time To Cry är halt på vänster framben och en dvärgflodhäst har skadat sig.

09:00

Hundar utan hyfs

Schäfern Marvel skäller åt allt och alla och hans familj riskerar att vräkas. Kan Graeme få Marvel att lugna ner sig? Bulldoggen Spud spenderar dagarna i sängen och vägrar gå ut. Hans ägare misstänker depression, men Graeme tror något annat.

10:00

En plats i solen

Gill och Paul drömmer om att kunna fly till solen under de kalla vintermånaderna. Laura Hamilton gör sitt yttersta för att hitta det perfekta semesterhuset åt paret. Platsen hon letar på är i staden Benalmadena på den spanska solkusten.

Mer om filmen

11:00

En plats i solen

Laura Hamilton hjälper Susan och Ainsley från Cardiff att hitta det perfekta semesterhuset i Mijas Costa på Costa del Sol i Spanien. Paret har två tonårsbarn som också ser fram emot att njuta av ett eget paradis i solen.

Mer om filmen

12:00

Trädgårdsmästarna

Säsongsavslutning. Trädgårdsmästarna är på plats i Fallowfield för att hjälpa åttiotvå-åriga Anita att skapa hennes drömträdgård. Charlie och bröderna Rich gör sitt yttersta för att få alla hennes idéer att bli till verklighet.

13:00

Home and Away

Hunters framtid är i fara efter att Christina gör ett desperat drag. Mason och Dempsey känner pressen från sina livsval. Tori är fångad i limbo i väntan på nyheter från fertilitetskliniken. Raffy hamnar mitt i striden mellan Marilyn och John.

13:30

Judys domstol

Efter ett uppbrott hävdar en kvinna att hennes ex-pojkvän erbjöd sig att betala alla sina flyttkostnader. En kvinna och hennes fästmö stämmer två kvinnor på skadestånd till följd av att deras bokade bröllopslokal plötsligt inte fanns tillgänglig.

14:00

Mord och inga visor

När en karneval kommer till Jessicas hemstad Cabot Cove påminns sheriff Metzger om en bortglömd romans samtidigt som staden drabbas av en serie inbrott och mord.

15:00

Lilla huset på prärien

Charles beslutar sig för att han ska göra allt han kan för att tjäna ihop nog med pengar för att betala för Marys behandling. Ansträngningarna leder dock till att han utsätter sig själv för livsfara och tappar sin bästa väns respekt.

16:00

Det okända

Mediet Camilla Öhrnberg åker till Hornstull i Stockholm. Där ligger butiken Söderfloristen som dagligen får besök av kunder som sedan försvinner ut i tomma intet.

17:00

House

Gravida Emma Sloan kommer till sjukhuset efter att hon fått en stroke. När hennes tillstånd försämras inser House att hon kan ha drabbats av en ovanlig sjukdom som riskerar hennes ofödda barns liv. Camerons och Chases hemliga förhållande avslöjas.

18:00

Glamour

Brooke ordnar en överraskande romantisk kväll för att påminna Ridge om deras sanna kärlek. Ridge ställer krav på Thomas efter att ha bekräftat sin kärlek till Brooke.

18:30

Glamour

Deacon har en svår dag då hen måste hantera Sheila. Steffy sätter käppar i hjulet för Brookes romantiska kväll med Ridge.

19:00

Hundar utan hyfs

Denna gång får Graeme ta sig an schäfern Jake som är en riktig diva och driver sin matte Danielle till vansinne. Terriern Bonzo älskar sin matte Rosa men uppför sig riktigt illa mot hennes partner. Hunden Buster hatar städdagar.

20:00

Trädgårdsmästarna

Katie och Christian beskriver själva sin trädgård som katastrofal och söker nu hjälp hos våra Trädgårdsmästare. De vill ha en trädgård som fungerar både dag och natt och de har ingen enorm budget. Kommer våra experter att lyckas?

21:00

10 år yngre på 10 dagar

Steven förlorade sin arm i en motorcykelolycka i tonåren och behöver hjälp med att omfamna sitt yttre. Faye lägger all sin tid på att heala andra i sitt arbete, men lyckas inte med konsten att heala sig själv.

22:00

Mord i paradiset

En ny polis vid namn Neville Parker anländer till paradisön. Han får det svåra uppdraget att utreda mordet på en kvinna som mördades vid invigningen av ett lyxhotell.

23:00

Mord i paradiset

En överlevnadskurs går snett när instruktören, som även är en före detta elitsoldat, hittas död på en öde ö utanför Saint Marie.

00:00

Ett lik i trädgården

När en kropp hittas i en trädgård i Florida tror sig polisen kunna lägga det desperata sökandet efter en saknad kvinna på hyllan. Men i själva verket blir mysteriet bara större och mörkare.

01:00

House

Gravida Emma Sloan kommer till sjukhuset efter att hon fått en stroke. När hennes tillstånd försämras inser House att hon kan ha drabbats av en ovanlig sjukdom som riskerar hennes ofödda barns liv. Camerons och Chases hemliga förhållande avslöjas.

02:00

Det okända

Mediet Terry Evans besöker Marine Johansson i Hedemora som ända sedan hon var liten känt att det spökar i huset som hennes pappa byggt. Nu har även hennes barn och barnbarn upplevt övernaturliga fenomen i huset.

03:00

Nurses

En av Naz patienter är illa däran vilket får Naz att skapa ett speciellt band med patientens kusin. Wolf känner sig utmattad och varje arbetspass är en kamp, speciellt med Damien i hasorna. Keon och dr Banks lyfter sin relation till en ny nivå.

03:55

Ett lik i trädgården

När en kropp hittas i en trädgård i Florida tror sig polisen kunna lägga det desperata sökandet efter en saknad kvinna på hyllan. Men i själva verket blir mysteriet bara större och mörkare.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag