Tv-Tablå för Sjuan onsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En kvinna tvingas att lämna tillbaka sin förlovningsring till sitt ex. Men han är inte nöjd och fortsätter att bråka om pengar för en båt som de hyrt tillsammans. ,.

05:25

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. Ett par som träffats på en dejtingsajt har gjort slut. De bråkar om vem som äger vad, vem som ska betala hyran och vem av dem som ska betala kostnaden för flyttbilen. ,.

05:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar träffar före detta gängmedlemmar som valt en ny väg i livet genom organisationen Homeboy Industries, men som har problem med sina hundar. Flera pitbulls och en maltesisk hund bråkar med andra hundar, får inte utlopp för sin energi, eller har blivit bortskämda av sina ägare. ,.

07:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. Ett älskat arvgods, en vacker gunghäst, är i desperat behov av upprustning. Färgen har flagnat och lädret är slitet men Suzie och William tror sig kunna göra den fin igen. Fotoexperten Brenton är förtjust när han får arbeta med ett stereoskop. ,.

07:55

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Ett par med två söner som är på väg att växa upp vill ha en trädgård som hela familjen kan njuta av. Föräldrarna önskar också en stuga som en slags utbyggnad av hemmet. Det blir alltså en tuff uppgift för våra trädgårdsmästare. ,.

08:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Mäklaren Scarlette Douglas ger sig iväg till Floridas golfkust för att titta på hus. Hon har i uppdrag att hjälpa Trever och Reiss som vill bo där sex månader om året. Frågan är om hon kommer finna några lämpliga alternativ?. ,.

09:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Jasmine Harman hjälper Pat Strachen och hennes dotter Rachel att leta hus på Teneriffa. Pat har besökt ön i tjugofem år och vill nu bosätta sig där permanent i samband med pensionen. Ett stort beslut som kräver att de hittar rätt bostad. ,.

10:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Den unga bulldoggen Stella skulle bli familjekaféets maskot men blev i stället en mardröm. Hyperaktiv, olydig och tokig menar hennes ägare. Cesar hjälper också ägarna till en obalanserad mini-dobermann pincher som hugger mot alla. ,.

12:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Chokladmästaren Jo Turner har två passioner i livet, choklad och Jane Austen. Hon bestämde sig för att kombinera de två kärlekarna i ett företag vilket gav ett spännande resultat. Det blir även lite nostalgi med några äldre chokladfavoriter. ,.

12:55

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 2007. The Third Girl. Hercule Poirot undersöker barnflickan Lavina Seagrams dödsfall. En upptäckt länkar henne samman med den unga arvtagerskan Norma Restarick, som samma morgon sökt upp Poirot och uttryckt sin oro över att hon kan ha mördat en person. Innan Poirot hinner kontakta Norma försvinner hon spårlöst. När ett överraskande tillkännagivande ska ske på Restaricks lantegendom blir Poirot övertygad om att mördaren kommer att göra sitt slutgiltiga drag. Han beger sig dit och lägger ut en fälla för att lösa mysteriet, något som kan stå honom dyrt. ,.

15:00

Bäst före

Norsk komediserie från 2016. Lena vaknar i sängen, bredvid sig har hon en väldigt ung man. Han bjuder med henne på en båttur, och trots att Lena skäms över deras ålderskillnad bestämmer hon sig för att följa med. Kanske kan det ändå bli en romantisk och härlig dag.

15:30

Bäst före

Norsk komediserie från 2016. Lena och den unga killen Mikkel har börjat dejta. Lena går med i hans yogakurs för att testa den vänlige yogaläraren som Mikkel har talat gott om. Kanske har han till och med talat lite väl gott om honom?

16:00

Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Söderfloristen. Mediet Camilla Öhrnberg åker till Hornstull i Stockholm. Där ligger butiken Söderfloristen som dagligen får besök av kunder som sedan försvinner ut i tomma intet. ,.

17:00

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Den här veckan är Charlie och bröderna Rich i Fleet. Deras uppgift är att komma på en design till en lättskött och tidtypisk trädgård som ett par pensionärer kan njuta i. De har en väl tilltagen budget, men inte mycket yta. ,.

18:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Det här avsnittets fabriksbesök är hos den veganska chokladen Nomo som lanserades 2019 och redan blivit väldigt populär i Storbritannien. Vi träffar även en kakaoevangelist vid hans chokladbar i New York. ,.

19:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. Suzie och Sonnaz får en riktigt tuff utmaning när en ägaren till en svårt skadad stol från 60-talet önskar få den lagad. Stolen var en present från hans farmor och att se den fin igen skulle betyda mycket för honom och självklart vill de hjälpa till.

20:00

Ambulansen

Brittisk realityserie från 2021. Det skett ett utbrott av Covid-19 bland ambulanspersonalen och nu är de underbemannade. Ett beslut tas om att ta in militärhjälp för att hjälpa den återstående personalen på frontlinjen mot coronavirusets stora spridning.

21:00

Beck: Öga för öga

Dansk-svensk-norsk kriminalthriller från 1998. Beck och hans team försöker hitta en seriemördare där offren hittas på olika ställen över hela Sverige. Kopplingen är att alla offren var kvinnor som gick i samma klass under skoltiden och Beck tror att en skandal förr länge sedan har med saken att göra. Men ingen vill prata om skoltiden och det blir svårt att hitta mördaren innan han når sista offret – det är nämligen bara en kvinna kvar från klassen.

Mer om filmen

23:00

Uppgrävd

Amerikansk dokumentärserie från 2022. Den 28 april 1982 var två män ute på fisketur öster om Nashville när de upptäckte en sargad kropp i skogen. Kroppen identifierades som Gene Stump. Utredarna hittade en misstänkt och en utgrävning kan nu säkerställa att rättvisa skipas. ,.

00:00

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 1990. Poirot och Hastings blir kallade till ett möte med en kvinna som kräver att få vara anonym. Men Poirot upptäcker snart oanade hemligheter bakom kvinnans skyddande slöja. ,.

01:00

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2020. Shirley Carter hittas mördad i köket på bondgården där hon bor och hennes våldsamme make Bill blir huvudmisstänkt. Men Bill hävdar att han är oskyldig och pekar istället ut sin son Jason. Det blir upp till juryn att avgöra vem gärningsmannen är. ,.

02:00

Det okända

Svensk dokumentärserie från 2017. Virsbo. Mediet Pierre Hasselbrandt beger sig till Virsbo för att ta itu med en alltmer otrevlig närvaro. Kirsi låter sig först inte störas av den osynliga besökaren men när den kryper sig allt närmare inpå börjar hon uppleva närvaron som ett hot. ,.

03:00

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Valpen Leo kommer in till kliniken i Göteborg då han plötsligt fått problem med att gå. I Skånes djurpark har en av parkens kronhjortar skadat sitt horn och Kalle Nordfeldt undersöker hur man ska åtgärda skadan. Carina Ohlsson-Melin i Norrköping utför en dräktighetskontroll på hästen Lucette. ,.

04:00

Blood

Brittisk thrillerserie från 2019. Det är dags för tvillingarnas första nattvard och hela Hogan-familjen samlas för första gången sedan förra årets dramatiska händelser. Det råder spänd stämning inom släkten och Jim måste kämpa för att förhindra att Paul bryter ihop. ,.