Tv-Tablå för Sjuan onsdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Ambulans: kod röd

Ett hjärtstillestånd gör att en man tvingas kämpa för sitt liv. Ambulansen svarar senare på larm om en dödlig skjutning, samtidigt som en pojke skadas i en trafikolycka.

06:00

Världens bästa veterinär

Noel får ett svårt uppdrag: Golden retrievern Mikka har fått cancer och hans familj vill till varje pris hitta ett alternativ till amputation. Samtidigt kommer franska bulldoggen Lola in med så deformerade leder att hon behöver en specialanpassad hundrullstol för att kunna ta sig fram.

07:00

Veterinären på Bondi Beach

Goldendoodlen Teddy har ätit en hel tub med giftigt lim och nu gäller det för Alex och Gerardo att jobba snabbt. Den lilla kattungen Misty har fått en otäck infektion i tån, vilket Audrey och Alison försöker bota.

08:00

Veterinärerna

Valpen Leo kommer in till kliniken i Göteborg då han plötsligt fått problem med att gå. I Skånes djurpark har en av parkens kronhjortar skadat sitt horn och Kalle Nordfeldt undersöker hur man ska åtgärda skadan. Carina Ohlsson-Melin i Norrköping utför en dräktighetskontroll på hästen Lucette.

09:00

Ambulans: kod röd

Två män skadas allvarligt efter en explosion på arbetsplatsen. En annan man kämpar mot en katastrofal blodförlust efter ett gatubråk. En skolflicka skadas i huvudet efter en olycka med en elsparkcykel.

10:00

Hundar utan hyfs

Kontorshunden Queenie kan inte uppföra sig på jobbet och har snabbt blivit en opopulär kollega med sitt ständiga uppmärksamhetsbehov.

11:00

En plats i solen

Med en budget på nästan 160 000 kronor letar Viv och Steve efter ett semesterboende på Costa Blanca, dit de hoppas flytta när de pensionerar sig.

12:00

Love it or list it Australien

Här möter vi husägare som står inför ett livsavgörande val - att renovera eller flytta. Experterna Neale Whitaker och Andrew Winter hjälper till med renovering och letar nya hus på marknaden.

13:00

Golden Boy

Efter en del förvirring under Ferits läkeprocess anstränger sig hela familjen för att bibehålla den goda stämningen. Alla är glada och förväntansfulla över det förestående bröllopet. Men hemma i villan väntar en överraskning: Halis hemliga familj.

14:00

Mord och inga visor

När en oidentifierad man hittas död på ett järnvägsspår gör tre personer anspråk på kroppen.

15:00

Lilla huset på prärien

Isaiah lovar en döende man att han ska ta hand om hans lilla flicka. Men han upptäcker snart att den lilla flickan är en orangutang-unge som orsakar kaos i Walnut Grove.

16:00

Det okända

Vendela Cederholm åker till Aspudden i södra Stockholm för att hjälpa Månica som driver en yogastudio. Hon låter sig inte skrämmas av de osynliga besökarna som finns på platsen men hennes elever är inte lika bekväma med situationen.

17:00

Love it or list it Australien

Rachael och Ryan kan inte komma överens om sitt vackra, men slitna hus i Queensland. Ryan är trött på det ständiga renoveringsbehovet, medan Rachael tror att det bara krävs lite gedigen kärlek.

18:00

Återskaparna England

Tony Wilson, en av medlemmarna i 70-talsbandet Hot Chocolate, får sin utslitna basgitarr reparerad av gitarrexperten David Kennett, så att Wilsons son kan lära sig att spela. Suzie Fletcher restaurerar ett fint gammalt läderbälte med sentimentalt värde.

19:00

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

19:20

TV4 Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

19:30

Ginos italienska matäventyr

Gino och sonen Luciano reser till rustika Kalabrien för att uppleva det italienska enkla livet. De ger sig ut på en traditionell svärdfiskebåt och Gino sätter sin son i arbete på en gård.

20:00

Trädgårdsmästarna

Rajeena och Hardeep i Great Glen drömmer om en lantlig trädgård med en modern twist. Men med en enorm mängd gräs att handskas med är frågan om Charlie och bröderna kommer att lyckas med uppdraget?

21:00

Fabriken inifrån

York är den brittiska chokladens huvudstad och Gregg åker dit för att vara med när Nestlé tillverkar sina populära chokladkakor. Cherry besöker en karantän för kakaoplantor och Ruth berättar den bittra historien om varm choklad i Storbritannien.

22:00

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

22:40

Ekonominyheterna

Ekonominyheterna i TV4 ger dig de senaste uppdateringarna från börs- och finansvärlden.

22:55

TV4 Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

23:00

Hudson & Rex

En allvarlig bilolycka inträffar precis efter ett mystiskt blått ljus på himlen och Charlie och Rex börjar nästan tro att det är någonting övernaturligt som har inträffat. Men snart inser de att det snarare handlar om någonting högteknologiskt.

00:00

Hudson & Rex

Charlie förstår att det är någonting mystiskt som pågår på stadens skridskoklubb. Snart hittas en tränare död med en ishacka i bröstet och efter att ha nystat ytterligare i fallet verkar alla klubbens skridskoåkare ha någonting skumt i görningen.

01:00

Mördare inför rätta

Jazzmusikern Scott Sessions dyker inte upp på en spelning och anmäls försvunnen. Några dagar senare hittas hans kropp gömd i ett skogsparti. Polisen följer upp Scott Sessions sista timmar i livet och spåren leder till hans flickvän Heather.

02:00

Brottsplats New York

När ägaren till en känd pizzeria i Brooklyn skjuts ned på sin bakgård börjar tidningarna spekulera i att det är ett maffiamord. När FBI kör fast i utredningen tar de hjälp av NYPD för att utreda detta olösliga mysterium.

02:55

Mördare inför rätta

36-åriga Amanda fann kärleken på nytt efter en uppslitande skilsmässa och vårdnadstvist. En sommarnatt 2015 blir hon orolig för sin ex-man och ringer polisen. Det visar sig vara ett ödesdigert misstag.

04:00

Brottsplats New York

I den exklusivaste delen av Manhattan hittas en åldrande och excentrisk konstsamlare strypt i sin lägenhet mitt bland sina ovärderliga skatter och bakom låsta dörrar.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag