Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. En plats att fly till när vardagen blir för mycket är något Linda och Alan längtar efter. Siktet är inställt på det skotska höglandet och Laura Hamilton visar upp flera olika alternativ. Frågan är om något av alternativen passar in i drömmen?. ,.

07:55

Drömmen om slottet

Svensk livsstilsserie från 2019. Det bara några dagar kvar tills de första gästerna kommer. Agnes och Stefan bestämmer sig för att allt krut ska läggas på entrén med nya rabatter och nytt balkongräcke. Men tiden är knapp och stressen påtaglig. ,.

08:55

Taronga Zoo

Australisk dokumentärserie från 2020. En gravid lemur skadar sig allvarligt i ett slagsmå och Tarongas djurskötare oroar sig för hennes ofödda unge. Djurparken får en ny art i form av en gigantisk gnagare från Nya Zeeland. Dessutom kämpar man med att hindra en hel art från utrotning. ,.

09:55

På BB med Emma Willis

Brittisk dokumentärserie från 2020. Emma Willis återvänder till de karismatiska kollegorna på Princess Alexandras förlossningsavdelning. Målet är att klara en utbildning och verkligen bli en av dem. Hon bjuds på starka upplevelser direkt, bland annat en vattenfödsel. ,.

10:50

På BB med Emma Willis

Brittisk dokumentärserie från 2020. Emma träffar Sara och Jake, ett nygift par i som är redo att dra igång förlossningen och äntligen få träffa sin första gemensamma bebis. Emma hjälper också Beth, som väntar sitt första barn med sin partner Chloe. ,.

11:50

Första hunddejten

Brittisk realityserie från 2019. Nio år gamla Rohan besöker hundhemmet i hopp om att hitta sin första hund. Rocco letar fortfarande efter den person som ska bli hans människa och blyga gatuhunden Grant kanske hittar sitt nya hem hos tålmodiga Casper och Sid. Om han vågar hälsa. ,.

12:50

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 2005. The Mystery of the Blue Train. Hercule Poirot träffar den unga arvtagaren Katherine Grey som berättar att hon ska resa till Nice. Poirot erbjuder sig att bli hennes följeslagare ombord på tåget dit, det luxuösa och berömda så kallade Blå tåget. Väl ombord på tåget visar det sig att flera personer har ett gemensamt förflutet. Det blir också förväxlingar som gör att när tåget väl anländer till Nice och en död kvinna hittas i en kupé så går hon först inte att identifiera. Det blir ett svårt mysterium för Poirot att lösa. ,.

14:50

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 1987. När en kvinna hittas mördad i ett garage i Hastings får Poirot i uppdrag att undersöka fallet. ,.

15:55

Miss Marple

Brittisk kriminalserie från 2008. Murder is easy. Under en tågresa träffar miss Marple miss Pinkerton som berättar att hon är på väg att sätta dit en mördare. När miss Marple senare får reda på att miss Pinkerton dött innan hon hann avslöja mördaren inser Marple att det nu är upp till henne att ta reda på vem det är. ,.

18:00

Amazing hotels: Life beyond the lobby

Brittisk realityserie från 2018. Marina Bay Sands, Singapore. Giles och Monica åker till Marina Bay Sands i Singapore, ett av världens största hotell, för att arbeta tillsammans med hotellets 9 500 anställda. De får bland annat utforska delar av verksamheten som gästerna aldrig någonsin får se. ,.

19:00

Sjuksystrarna på Fredenslund

Dansk dramaserie från 2021. Dem og os. Bjørn får ansvar för en grönländsk pojke och när en oförklarlig sjukdom sprider sig på sjukhuset måste Bjørn stå upp för sin patient. Anna får se en ny sida av Ole när han väljer en spelkväll med killkompisarna framför henne. ,.

20:00

Hudson & Rex

Kanadensisk kriminalserie från 2019. Murder, she thought. En foodtruck har sprängts och föraren avlidit. Det finns en lång lista med misstänkta och Charlie och Rex jobbar hårt för att hitta förövaren. Charlie har fått upp intresset för en ny bekantskap, men av någon anledning verkar Rex ogilla henne. ,.

21:00

Fighting with my family

Brittisk-amerikansk komedi från 2019. Historien om WWE stjärnan Paige, som växer upp i en sammansvetsad brittisk familj som brinner för wresling. En dag får Paige och hennes bror Zak en möjlighet att ansöka till WWE. Men när det bara är Paige som går vidare och får en plats i det stenhårda träningsprogrammet måste hon lämna sin familj och ta sig igenom denna nya utmaning helt själv. Det är början på en resa som tvingar henne att jobba hårdare än någonsin, slåss för sin familj och bevisa för världen att det som gör henne annorlunda är det som kommer göra henne till stjärna.

Mer om filmen

23:10

Morning glory

Amerikansk komedi från 2010. När Becky lyckas tjata till sig ett jobb som redaktionschef på ett morgon-tv-program ser framtiden ljus ut. Problemet är att hennes stjärna, den prisade journalisten Mike Pomeroy, anser sig för god för morgon-tv. Hur ska hon övertyga honom om att de tillsammans kan göra programmet bättre?

Mer om filmen

01:25

Känslan av ett slut

Brittiskt drama från 2017. Tony är en frånskild man som lever i London när han en dag får ett överraskande brev från mamman till hans före detta flickvän från skoltiden. När Tony börjar nysta i mysteriet rör han upp minnen om händelser i det förflutna.

Mer om filmen

03:35

En seriemördares signum

Amerikansk dokumentärserie från 2020. I Alaskas vildmark hittar polisen flera mördade kvinnokroppar i grunda gravar. Efter ett långt sökarbete hittar polisen en misstänkt man som levt ett skräckinjagande dubbelliv. ,.

04:35

Hundräddaren

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Brandon räddar en liten hundvalp som kan passa en familj med två döttrar perfekt. Men innan en adoption kan genomföras måste Brandon lära valpen Buster några basala ordningsregler. ,.