Tv-Tablå för Sjuan lördag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Veterinärerna

Maria tar bort tandsten på hunden Cindy. Katten Clyde har en överaktig sköldkörtel. Hunden Ecco har fått båda sina framben opererade och älskar sin rehabträning. Sandödlorna i Skånes djurpark grävs fram.

06:00

Veterinärerna

Katten Sotis matte har råkat köra på honom med sin bil och ena bakbenet behövde opereras. Nu är det dags att ta bort hälften av benets stödställning. I Dörby på Öland har byns alla hundar fått rävskabb. Kalle på Skånes djurpark ger de nyfödda vildsvinskultingarna järntillskott.

07:00

Bagges hemlösa hundar

Anders tar sig an en hund som tillhör en ras han blivit biten av som pojke, nämligen schäfervalpen Zang. Det blir sedan dags att kavla upp ärmarna när han ska lära upp den stora hunden Clifford som gillar att kissa på Anders nya flygel.

08:00

Bagges hemlösa hundar

Gatuhunden Max är van vid att ständigt leta efter mat för att överleva. Anders och kollegorna på hundstallet får fullt upp när polisen kommer in med en hel drös med vanvårdade hundar och däribland några nyfödda valpar.

09:00

En plats i solen

Efter 30 år i Manchester har nypensionerade Clover och Mark bestämt sig för att flyttlasset ska gå till Spanien. Danni Menziez gör sitt bästa för att hitta deras drömfastighet där det finns gott om plats för de äldre barnen att hälsa på.

10:00

En plats i solen

Ben Hillman är i portugisiska Algarve, där han hjälper Steph och Ian att hitta deras drömsemesterboende. Ett av kraven är att fastigheten ska ha pool och kunna ta emot besök från de fyra barnbarnen.

11:00

En plats i solen

Rick och Inge är exalterade över att flytta ner till Cypern och tar hjälp av Jean Johansson för att hitta rätt fastighet. De är ute efter en fristående villa med mycket utrymme och självklart plats för Ricks man cave.

12:00

Mord och inga visor

På sin brorsdotters inrådan investerar Jessica i Alice's farm, en trendig restaurang i New York. Men när en av ägarna hittas död i en frysbox måste Jessica hitta mördaren. Spåren leder henne till ett kriminellt nätverk.

13:00

Mord och inga visor

Jessica besöker sin brorsdotter som arbetar i rodeovärlden på Showdown Rodeo i Saskatchewan. När rodeons läkare dör i en mystisk brand på det lokala sjukhuset blir Jessica indragen i en mordutredning.

14:00

Property Brothers - renoveringsdrömmar

John och Lynn älskar sitt hem och den vackra trädgården på baksidan. Men efter att ha tjafsat i tio år om vilken inredningsstil de vill ha så har de bestämt sig för att kalla in förstärkning, i form av Drew och Jonathan.

15:00

My Life is Murder

En framgångsrik dragartist hittas död på en tom klubb och det finns inga vittnen. Privatdetektiven Alexa Crowe gräver i fallet och får överraskande hjälp av sin bror som sitter i fängelset.

16:00

En plats i solen

Alison och Lee från Liverpool vill göra en permanent flytt till spanska Almeria. Med sig har de fyra hundar, så ett krav är en rymlig trädgård där de kan springa fritt. Självklart ska också de sex barnen och tre barnbarnen få plats att hälsa på.

17:00

Återskaparna England

Tim Gunn restaurerar en cykel från andra världskriget som tillhört en kodare från Bletchley Park. Amanda och Julie tar sig an en mycket älskad björn på hjul med vilken Janet, som har en cp-skada, lärde sig att gå.

18:00

Miss Marple

Miss Marple är övertygad om att skolflickan Pamela Reeves död är nyckeln till det mystiska dubbelmordet. Polisen har flera misstänkta, men griper till slut Basil Blake.

20:00

Bortom paradiset

Samhället i Shipton Abbott skakas när en älskad målning försvinner i en till synes omöjlig kupp. Humphrey gör sitt bästa för att hitta gemensam mark med Archie.

21:00

Bortom paradiset

Humphrey står inför sitt märkligaste fall hittills när en död man hittas i mitten av en sädesfältscirkel. Ingen vet vem han är eller hur han kom dit. Konspirationsteoretiker menar att utomjordingar är skyldiga.

22:00

Johnny English Strikes Again

När en cyberattack avslöjar identiteten på alla agenter i Storbritannien, blir den pensionerade Johnny English underrättelsetjänstens sista hopp. Som en man med få färdigheter och analoga metoder måste Johnny English övervinna den moderna tekniken för att lyckas med detta uppdrag och hitta superhackern.

Mer om filmen

23:55

Primal Fear

En ärolysten advokat möter sitt bittra åklagar-ex i rätten när de båda tar sig an ett uppmärksammat mordåtal mot en altarpojke.

Mer om filmen

02:35

Morden i Helsingör

En förlamad patient blir mördad på ett lokalt vårdhem. Dan får veta att en rad stölder har ägt rum i huset och fallet tar en oväntad vändning när han får tag i tjuven.

03:30

Morden i Helsingör

Ett nytt mord inträffar. Dan och Flemming kommer ett europeiskt cannabisnätverk på spåren, men är det också där de kommer att hitta förövaren?

04:30

Hundräddaren

Tre hundar som bott på centret en längre tid får äntligen det miljöombyte de förtjänar när de får flytta in till sina nya adoptivfamiljer.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag