Tv-Tablå för Sjuan tisdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En oförsäkrad lastbilschaufför hävdar att han väjde för ett rådjur när han körde in i ett träd och ner i ett dike. Han stäms dock för skadegörelse på annans egendom. ,.

05:25

Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2017. En man stämmer sin förre hyresgäst för obetald hyra och för skador på hans egendom. Judge Judy ger honom en lektion i vad som är normalt slitage. ,.

05:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar möter personer som plågas av hundfobi. Melody blev biten när hon var 11 år gammal och lider av en förlamande rädsla för hundar sedan dess. Tom tvingas i sitt arbete hantera hundar dagligen men är på väg att lämna sitt jobb på grund av sin fobi. ,.

07:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. Det krävs dubbla insatser av Återskaparna när ett 1800-talsur med ömtåliga porslinsdelar ska få nytt liv. Sadelmakaren Suzie hjälper en ung man laga sin farfars pilotjacka från hans dagar som pilot under andra världskriget. ,.

08:00

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Charlie Dimmock och bröderna Rich åker till Stamford för att tävla om att designa en trädgård till en fembarnsfamilj. De har flyttat från landet och vill ha en fin och harmonisk plats där de kan njuta i lugn och ro. ,.

08:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Floridas golfkust är en plats som faller många i smaken, bland annat Ray och Sue. Efter att nyligen ha förlovat sig vill de nu köpa deras första fastighet tillsammans, gärna på golfkusten. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette Douglas. ,.

09:55

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. För åtta år sedan förälskade sig Mandy och Peter i Fuerteventura’s makalösa miljö. Nu har de valt att ta steget och flytta dit permanent. Allt som saknas är ett nytt boende, något som Jasmine Harman hjälper till med. ,.

10:55

Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar träffar före detta gängmedlemmar som valt en ny väg i livet genom organisationen Homeboy Industries, men som har problem med sina hundar. Flera pitbulls och en maltesisk hund bråkar med andra hundar, får inte utlopp för sin energi, eller har blivit bortskämda av sina ägare. ,.

12:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Nick Franklin är ett superfan av Willy Wonka och han har över 700 saker i sin samling. Det irländska varumärket Lily O'Brien's lanserades på 90-talet av Mary Ann O'Brien från hennes köksbord. Idag är det en enorm verksamhet av sötsaker. ,.

12:55

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 2007. Cat among the pigeons. Efter en revolution i det arabiska landet Ramat förlorar prins Ali Yusuf makten. Innan han dör lyckas en av hans vänner gömma prinsens ovärderliga smycken. När skolterminen på Meadowbank börjar har skolan fått en ny elev, prinsessan Shaista, prins Ali Yusufs kusin och tilltänkta brud. Prinsens juveler tillhör henne nu men ingen vet var de är någonstans. Några dagar senare hittas idrottsläraren mördad. Tursamt nog är Hercule Poirot på skolan och han förstår snart att inte alla på skolan är vad de utgör sig för att vara. ,.

15:00

Bäst före

Norsk komediserie från 2016. Lena bestämmer sig för att hon är klar med Morten och vill hitta någon ny. På jobbet träffar hon en stilig läkare som är singel som passar henne perfekt. Problemet är bara att han inte är över sitt ex, men Lena tror sig kunna hjälpa till.

15:30

Bäst före

Norsk komediserie från 2016. Lena får en inbjudan till samma bröllop som sitt ex och hans nya flickvän ska till. För att inte verka bitter ljuger hon för sitt ex och säger att hon ska ta med en egen dejt till bröllopet, och nu måste hon fixa den perfekta killen att ta med.

16:00

Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Myggenäs. Mediet Birkan Tore åker till Tjörn i Göteborgs skärgård. Där träffar han Linda och Daniel Lygnerås som nyligen flyttat till sitt drömhus tillsammans med sina tre söner. De berättar att huset inte var så fridfullt som de drömt om och de har nu fått nog av spökerierna. ,.

17:00

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2017. Ett par med två söner som är på väg att växa upp vill ha en trädgård som hela familjen kan njuta av. Föräldrarna önskar också en stuga som en slags utbyggnad av hemmet. Det blir alltså en tuff uppgift för våra trädgårdsmästare. ,.

18:00

Chokladens underbara värld

Brittisk dokumentärserie från 2020. Chokladmästaren Jo Turner har två passioner i livet, choklad och Jane Austen. Hon bestämde sig för att kombinera de två kärlekarna i ett företag vilket gav ett spännande resultat. Det blir även lite nostalgi med några äldre chokladfavoriter. ,.

19:00

Återskaparna England

Brittiskt underhållningsprogram från 2021. Ett älskat arvgods, en vacker gunghäst, är i desperat behov av upprustning. Färgen har flagnat och lädret är slitet men Suzie och William tror sig kunna göra den fin igen. Fotoexperten Brenton är förtjust när han får arbeta med ett stereoskop.

20:00

Amazing hotels: Life beyond the lobby

Brittisk realityserie från 2018. Mashpi Lodge, Ecuador. Giles och Monica besöker Mashpi Lodge, belägen i Ecuadors regnskog. Där de åker en gondolbana i höjd med trädtopparna genom djungeln och lär sig hur ekoturism kan bidra till att rädda utrotningshotade arter.

21:00

Mord i paradiset

Brittisk kriminalserie från 2020. Teamet står förbluffade när de utreder mordet på en ägare till en frisersalong som mördades framför sin familj. Problemet är att ingen i familjen såg vad som hände. ,.

22:00

Miss Marple

Brittisk kriminalserie från 2008. They do it with mirrors. När miss Marple besöker sin vän Carrie-Louise inser hon snabbt att allt inte står rätt till. Det dröjer inte länge förrän hennes misstankar bekräftas när Carrie-Louises brorson hittas mördad. ,.

00:00

Poirot

Brittisk kriminaldramaserie från 1990. Poirot har under en resa till Cornwall träffat den unga vackra Nick Buckley som utsatts för ett flertal mordförsök. När han undersöker fallet närmare finner han kopplingar till en grupp vänner, en frånvarande pilot och märkliga förbindelser mellan avlägsna släktingar. ,.

01:05

Mördare inför rätta

Amerikansk dokumentärserie från 2020. 1979 hittades 18-åriga Michelle Martinko brutalt knivmördad i sin bil på en parkeringsplats vid ett köpcentrum i Cedar Rapids, Iowa. I årtionden sökte polisen efter ledtrådar utan resultat. Nästan 40 år senare ledde DNA-bevis till en misstänkt. ,.

02:00

Det okända

Svensk dokumentärserie från 2017. Björnlunda. Familjen Andersson i Björnlunda får hjälp av mediet Jörgen Gustafsson efter att det verkar ha flyttat in en okänd närvaro i deras hem. Plötsligt är det som att de inte är ensamma i huset och familjen hör både fotsteg och gråtande barn. ,.

03:00

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. De nyfödda renkalvarna på Skånes djurpark fångas in så de kan bli id-märkta och behandlade mot fästingar. Valpen Simon i Danderyd får en av sina mjölktänder utdragen och katten Signe som har blod i avföringen blir undersökt av Åsa. ,.

04:00

Blood

Brittisk thrillerserie från 2019. Paul måste välja mellan att hjälpa Kian och att skydda sina vänner. Polisen Dez Breen fortsätter förhöret med Fiona samtidigt som Jims försök att återta kontrollen över sitt liv stöter på patrull när han misslyckas med en arbetsintervju. ,.