Tv-Tablå för Sjuan tisdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Fabriken inifrån

I Essex ligger en enorm müslibarsfabrik som inte undgått Greggs nyfikna öga. Varje dag producerar fabriken 400 000 bars och Gregg får lära sig hemligheten bakom receptet. Under tiden beger sig Cherry till Syndafrika där macadamianötterna plockas.

06:00

Nurses

Ashley och Caro går igenom tidigare relationer och funderar på deras framtid. Naz kämpar med att inte bli för emotionellt engagerad i en patient. Wolf måste ta hand om en nyfödd bebis och är inte helt bekväm med det.

07:00

Barnmorskor på landsbygden

Laura väntar sitt tredje barn, men drabbades av depression efter sin senaste graviditet. Barnmorskan Pam är på plats för att försöka lindra Lauras oro. Förstagångsföderskan Heather är skräckslagen inför den smärta som komma skall.

08:00

Veterinärerna

Schäfern Cobra ska genomgå en hjärtoperation, cavalier king charles spanieln Ares har blivit riven i ögat, travhästen Alu's First Line har blivit sparkad och mopsen Bettiey är skendräktig. Dessutom ska två maine coon-kattungar få sin hörsel testad och dvärgflodhästen Krakunia blir undersökt.

09:00

Hundar utan hyfs

Ray såg fram emot livet som pensionär tillsammans med terriern Henry, men Henry själv verkar vara inställd på att göra vardagen svår för Ray. Pomeranian Teddy bits så fort han får tillfälle och tvingar sin matte att bära handskar. Graeme rycker ut.

10:00

En plats i solen

Leah Charles-King hjälper det pensionerade paret Carrie och Steve att hitta deras drömhus i Spanien. Leah har hittat fem fantastiska hus i staden Islantilla i kustområdet Costa de la Luz, men frågan är om Carrie och Steve gillar dem?

11:00

En plats i solen

Susan och Terry drömmer om att bo vid Mijas Costa i södra Spanien och längtar efter ett hem där de kan slå sig till ro och välkomna hela sin stora familj. Kommer Leah kunna uppfylla deras önskan om ett hus med minst två rum nära stranden?

12:00

Trädgårdsmästarna

De blivande pensionärerna Kate och Derek har precis flyttat till en mindre fastighet i Hagley. Bostaden är de nöjda med men när det kommer till trädgården finns det mycket som kan förbättras. Kan trädgårdsmästarna möta parets hårda krav?

13:00

Home and Away

Tori avslöjar sina planer på provrörsbefruktning för familjen. Mason fattar ett beslut om barnet. Justin kommer till Deans undsättning.

13:30

Judys domstol

En amerikanska, boende i Danmark, stämmer sin dotter för återstoden av ett lån, hennes dotter i sin tur hävdar att hon gavs bort till fosterhem som liten. En kvinna ser till att sin dotters bil förvinner efter en olycka på en campingresa.

14:00

Mord och inga visor

När en dirigent mördas faller misstankarna på pappan åt ett musikaliskt underbarn. Jessica Fletcher försöker bevisa att han oskyldig.

15:00

Lilla huset på prärien

Mary Ingalls får reda på att hon lider av en sjukdom som kan vara livshotande. Charles bestämmer sig för att han måste ge upp farmen och skaffa ett högt avlönat jobb för att betala för hennes behandling.

16:00

Det okända

Mediet Birkan Tore åker till Tjörn där han träffar Linda och Daniel Lygnerås som nyligen flyttat till sitt drömhus tillsammans med sina tre söner. De berättar att huset inte var så fridfullt som de drömt om och de har nu fått nog av spökerierna.

17:00

House

En före detta marinsoldat, som räddat livet på House i en dröm han haft, kommer in på sjukhuset med mystiska symptom. House kämpar dessutom med sina egna krämpor och Chase och Cameron är upptagna av varandra att de missar att patienten blir sämre.

18:00

Glamour

Steffy och Hope kämpar om Taylor, Brooke och Douglas. Bill och Brooke pratar om Katie, sedan minns de sitt förflutna.

18:30

Glamour

Ridge kommer hem och hittar Brooke och Bill i en omfamning. Thomas frågar Carter om juridisk rådgivning medan de tränar på Forrester gym.

19:00

Hundar utan hyfs

Schäfern Marvel skäller åt allt och alla och hans familj riskerar att vräkas. Kan Graeme få Marvel att lugna ner sig? Bulldoggen Spud spenderar dagarna i sängen och vägrar gå ut. Hans ägare misstänker depression, men Graeme tror något annat.

20:00

Livet efter dig - Patrick Ekwall om ett år utan Hannah

I februari 2021 förlorade Patrick Ekwall sin fru Hannah i bröstcancer. Under ett år får vi följa hans och döttrarna Tindra och Wilmas omtumlande resa genom sorg och saknad. En tuff tid av bearbetning men också en chans att tillsammans hitta en väg framåt. Patrick samtalar med kollegan Frederic Pavlidis som delar samma upplevelse. En resa med döttrarna ger tillfälle att skapa nya minnen.

21:00

Sjuksystrarna på Fredenslund

En ensamstående mor och hennes dotter läggs in på Fredenslund med misstanke om förgiftning. Nina och Bent är mitt uppe i bröllopsplaneringen när John öppnar upp sig för Nina. Margrethe släpper allt och låter känslorna flöda.

22:00

Mord i paradiset

Jacks romans med Anna blommar samtidigt som Jack och hans kollegor utreder ett mystiskt mord på en tävlingscyklist.

23:00

Mord i paradiset

Jack och hans kollegor utreder ett fall där en man hittats död ombord på en båt utanför Saint Maries kust. Samtidigt måste Jack fatta ett livsomvälvande beslut.

00:00

Ett lik i trädgården

När en populär bibliotekarie försvinner efter en utekväll i Kentuckys delstatshuvudstad Frankfort kommer utredningen att kretsa till stor del kring familjehemligheter.

01:00

House

En före detta marinsoldat, som räddat livet på House i en dröm han haft, kommer in på sjukhuset med mystiska symptom. House kämpar dessutom med sina egna krämpor och Chase och Cameron är upptagna av varandra att de missar att patienten blir sämre.

02:00

Det okända

Mediet Jörgen Gustafsson åker till Billeberga för att ta reda på vad det är som skrämmer Sofie. Hon hävdar att hon upplevt flera paranormala fenomen under sin uppväxt men att hon inte vågat berätta om dem för någon.

03:00

Nurses

Grace kastas in i en svår situation samtidigt som hon försöker skydda Naz. Keon får problem med en patient i handbojor. Ashley försöker medla mellan hennes patient och hans udda kompis. Wolf hamnar i ekonomisk knipa.

03:55

Ett lik i trädgården

När en populär bibliotekarie försvinner efter en utekväll i Kentuckys delstatshuvudstad Frankfort kommer utredningen att kretsa till stor del kring familjehemligheter.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag