Tv-Tablå för Sjuan tisdag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
06:00

Biggest loser

Ali har stora problem med motivationen och istället för att vara med på träningen slöar han på slottet. Josselin kommer närmare målbilden att orka boxas igen. Hampus och Nicolay läxas upp av Pischa om morgonpromenaderna.

07:00

Bagges hemlösa hundar

Gatuhunden Max är van vid att ständigt leta efter mat för att överleva. Anders och kollegorna på hundstallet får fullt upp när polisen kommer in med en hel drös med vanvårdade hundar och däribland några nyfödda valpar.

08:00

Veterinärerna

Katten Sotis matte har råkat köra på honom med sin bil och ena bakbenet behövde opereras. Nu är det dags att ta bort hälften av benets stödställning. I Dörby på Öland har byns alla hundar fått rävskabb. Kalle på Skånes djurpark ger de nyfödda vildsvinskultingarna järntillskott.

09:00

Trädgårdsmästarna

Pauline har köpt ett hus i West Brom men trädgården är en katastrof. Trädgårdsmästarna får i uppdrag att skapa en trädgård som är trivsam för en pollenallergiker och är framkomlig med rullstol, så att Paulines mamma kan ta sig fram.

10:00

En plats i solen

Rick och Inge är exalterade över att flytta ner till Cypern och tar hjälp av Jean Johansson för att hitta rätt fastighet. De är ute efter en fristående villa med mycket utrymme och självklart plats för Ricks man cave.

11:00

En plats i solen

Sara Umbergi hjälper Beverly och hennes mamma Margaret att hitta ett semesterboende på den vackra italienska landsbygden, i Umbria. De vill ha ett lantligt hus med trädgård och Sara har fem fina förslag att visa dem.

12:00

Husjägarna - Danmark

Christian befinner sig på hemmaplan, mellan Århus och Silkeborg, när han försöker hitta rätt boende till Talia och Mads. Sara står inför utmaningen att hitta det perfekta, charmiga huset till Julie och Eduardo, på Nordsjälland.

13:00

Golden Boy

Seyran planerar för en speciell kväll tillsammans med Ferit, men det hela slutar i bråk. Zerrin kommer på besök till Gülgün och de pratar om sin situation. Det avslöjas att Zerrin kommer att göra allt i sin makt för Pelin och Ferits skull.

14:00

Home and Away

I den lilla staden Summer Bay vid Australiens kust strax utanför Sydney, får vi följa invånarnas liv genom vått och torrt. Upplev kärlek, drama, tragedier och lycka.

14:30

Home and Away

Robbo och Jasmine flyttar in i ett motellrum, vilket skapar spänningar. Bella flyttar tillbaka till sin bror, och Irene gör ett val som kommer att påverka framtiden.

15:00

Lilla huset på prärien

Albert Ingalls och några av hans vänner retar Sylvia Webb, men han är omedveten om att hon har mörka minnen från sitt förflutna och inte alls uppskattar deras tilltag.

16:00

Det okända

Jörgen Gustafsson åker till Flen där Johanna bor i en stor etagelägenhet. Den gemytliga tillvaron slogs i spillror när Johanna och hennes särbo Johan började plågas av obehagliga nattliga besök. Sedan inträffade något som gjort familjen riktigt rädd.

17:00

Husjägarna - Danmark

Christian visar Inge-Grethe och Anders fantastiska naturområden, när han försöker att hitta en jaktegendom till dem. För Ditte och Daniel väntar ett tufft beslut, när de väljer mellan Saras husalternativ i flera eftertraktade områden.

18:00

Glamour

Hope anförtror sig åt Ridge och Brooke och hoppas att de ska hindra Deacon från att göra något han kommer att ångra.

18:30

Glamour

Ridge berättar sanningen för Brooke och säger att han kände till Sheilas och Deacons kärleksaffär.

19:00

Mord och inga visor

Jessica besöker sin brorsdotter som arbetar i rodeovärlden på Showdown Rodeo i Saskatchewan. När rodeons läkare dör i en mystisk brand på det lokala sjukhuset blir Jessica indragen i en mordutredning.

20:00

My Life is Murder

En framgångsrik dragartist hittas död på en tom klubb och det finns inga vittnen. Privatdetektiven Alexa Crowe gräver i fallet och får överraskande hjälp av sin bror som sitter i fängelset.

21:00

Mord i paradiset

Kommissarie Jack Mooney tvingas återigen öppna ett sju år gammalt mordfall då en turist anländer till ön och påstår sig kunna ge alibi för den dömda kvinnan som utfört dådet.

22:00

Hawaii Five-0

McGarrett och hans kollegor får ett fall där tränaren för Honolulus kvinnliga volleybollag mördats. Fallet tar en oanad vändning när Lori och Chin Ho upptäcker att Kono verkar vara inblandad.

23:00

Hawaii Five-0

McGarrett och hans team undersöker mordet på en restaurangägare, som varit sponsor till en välgörenhetsorganisation som tränat ungdomar i kampsport. Jakten på mördaren slutar med att McGarrett blir tvungen att ställa upp i en välgörenhetsmatch.

00:00

Brottsplats New York

När 26-årige Joey lämnar en nattklubb på Manhattan vid 3-tiden, berättar han för sina vänner att han ska gå på en efterfest med några han just träffat. Men sedan hörs han aldrig av igen. Hans familj och vänner hjälper NYPD att lösa fallet.

00:55

Kronofogden knackar på

Kronofogdarna Del och Dael Anglin är I södra London för att se till att en skuld betalas till ett lagringsföretag. I Worcestershire tvingas Gareth Short och Craig Vernall ta till andra medel när en gäldenär förnekar sin skuld.

02:00

Det okända

Marie-Louise Högman känner av en oförklarlig närvaro i sitt hem i Timmersdala och vaknar ibland på natten av oväsen i husets källare. Sonen Martin, som bor i en stuga på granntomten, har även han upplevt märkliga företeelser.

03:00

Ett lik i trädgården

När en kropp hittas i en trädgård i Florida tror sig polisen kunna lägga det desperata sökandet efter en saknad kvinna på hyllan. Men i själva verket blir mysteriet bara större och mörkare.

03:55

Kronofogden knackar på

Stewart och Iain jagar en byggare som inte har tillfredsställt en kunds behov. De åker även till norra Wales, där en bonde är skyldig en leverantör pengar. Del och Brian hamnar i ett bisarrt dödläge när en dotter försöker köpa sin skuldsatte far lite tid.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag