Tv-Tablå för Sjuan fredag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Nurses

Ashley kämpar med att vara lojal mot sin chef samtidigt som hon måste se till sin patients behov. Wolf tar hand om en dödssjuk tibetansk munk och beger sig ut på en andlig resa. Keon och Naz försöker hindra Ashley och Wolf från att begå ett misstag.

06:00

Judys domstol

En kvinna anklagar sin före detta vän för att vara en tjuv när hennes barns smartklocka försvinner i hans lägenhet.

06:30

Judys domstol

En nygift kvinna hävdar att 100 utsvultna gäster tvingades vänta i två timmar på mat när en taco-cateringfirma dök upp sent till hennes bröllopsmottagning.

07:00

SOS - Superstädarna

Den tidigare IT-konsulten Richard bor i en till synes charmig lägenhet med utsikt över en bullrig shoppinggata nära havet. Men inuti lägenheten döljer sig en stökig hemlighet. Kommer Superstädarna lyckas hjälpa Richard städa upp hemma?

08:00

Bachelorette Sverige

Vinnaren av dejt-tävlingen får ta ut Julia på den dejt han lovat henne. De nya killarna bjuder ut Julia på en bardejt där det blandas drinkar. Julia blir förkrossad när rosceremonin plötsligt avbryts på grund av killarnas missnöje.

09:00

Ambulans: kod röd

För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

10:00

En plats i solen

Danni Menzies har begett sig till Benalmadena i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Sheila att hitta ett familjevänligt boende för sig och barnen. Sheila vill hemskt gärna ha havsutsikt, men kommer det gå med hennes budget?

11:00

Home and Away

Justins riskabla plan splittrar hans familj. Alf misstänker att Roo döljer något. Är Ziggys uppoffring tillräcklig för att rädda Maggie?

11:30

Skilda världar

Tvillingarna Sandra och Daniel skiljs åt vid födseln. Ovetande om den andres existens träffas de plötsligt 20 år senare. De förälskar sig och en historia om ung kärlek med förhinder tar sin början.

12:00

Christmas Joy

När Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben.

Mer om filmen

13:55

Lilla huset på prärien

Doktor McQueen beter sig hänsynslöst när han med alla medel försöker få en ung pojke att uppträda på hans cirkus. Isiah Edwards gör sitt bästa för att låta barnet slippa förödmjukelsen som detta skulle innebära.

15:00

Nurses

Grace kastas in i en svår situation samtidigt som hon försöker skydda Naz. Keon får problem med en patient i handbojor. Ashley försöker medla mellan hennes patient och hans udda kompis. Wolf hamnar i ekonomisk knipa.

16:00

Det okända

Mediet Birkan Tore ställs inför en tuff utmaning när han beger sig till Bromma för att hjälpa Magnus och Natalie som känner ett starkt obehag i sitt hem. Paret har inte kunnat sova i sitt sovrum på flera månader då deras hus är plågat av en ande som tycks kunna anta olika skepnader.

17:00

King of the tigers

Ross Kemp fortsätter att intervjua ägare till stora katt- och vilddjur. Han möter bland annat en man som har 46 giftiga ormar och en krokodilägare som har en ovanlig dödsönskan. Dessutom upptäcker han vad som kan ske när vilddjur rymmer.

18:05

Rocky Mountain Christmas

Sarah har just dumpats av sin pojkvän som är rikskänd för sitt stora tech-bolag. Hon flyr uppståndelsen i New York och tar sin tillflykt till sin farbrors ranch i Colorado. Här blir hon snart indragen att ordna småstadens årliga julparad, och träffar på hollywoodskådisen Graham som är i stan för att researcha en roll.

Mer om filmen

19:55

Mord i paradiset

Jack och hans kollegor utreder ett fall där en man hittats död ombord på en båt utanför Saint Maries kust. Samtidigt måste Jack fatta ett livsomvälvande beslut.

20:55

Mord i paradiset

En ny polis vid namn Neville Parker anländer till paradisön. Han får det svåra uppdraget att utreda mordet på en kvinna som mördades vid invigningen av ett lyxhotell.

21:50

Ett fall för Frost

Tre unga män hittas döda på en gammal begravningsplats. Kropparna är placerade i en triangel och en antropolog från trakten antyder för Frost att det handlar om ett ritualmord. Samtidigt hittas fitnessinstruktören Rosemary död på sin husbåt.

23:55

Every Day

Tonåringen Rhiannon blir kär i en person som varje dag vaknar upp som en helt ny människa - alltid samma ålder, men aldrig samma kön, personlighet eller namn.

Mer om filmen

01:55

The Sun Is Also a Star

Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel Bae möter pragmatikern Natasha Kingsley. Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet hade visat dem i rätt riktning. Men kommer dessa två ungdomar kunna gå från blixtförälskelse till evig kärlek?

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag