Tv-Tablå för Sjuan fredag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Ambulans: kod röd

Ett av ambulansteamen behöver arbeta snabbt för att försöka rädda en man som fått ett hjärtstillestånd. Senare blir läget kritiskt för en motorcyklist som krockat med en bil, mitt på motorvägen.

06:00

Världens bästa veterinär

Collien Kylo lider av en missbildning på benen och hans familj söker sig till Fitzpatrick för rådgivning kring om operation behövs. Golden retrievervalpen Sasha kommer till kliniken för en undersökning av tårna.

07:00

Veterinären på Bondi Beach

Tim är i reptilparken där han tar reda på om varanen Daenerys är fertil. Han har planer på att para henne med hanen Kracken. Danni träffar den tolvåriga labradoren Buddy och försöker ta reda på varför han inte kan gå ordentligt.

08:00

Veterinärerna

Flatcoated retrievern Zlatan i Falun undergår en operation för sin hälta. Kalle och hans kollegor på Skånes djurpark fångar in och söver järven Dina som ska få sina tänder undersökta. Hästen Ani har problem med svullna senor på benen.

09:00

Ambulans: kod röd

Ett team beger sig mot en stor trafikolycka med flera skadade, samtidigt som ett annat besvarar ett larm om en skjutning. Senare behöver ett barn akut medicinsk hjälp efter ett högt fall.

10:00

Hundar utan hyfs

Ray såg fram emot livet som pensionär tillsammans med terriern Henry, men Henry själv verkar vara inställd på att göra vardagen svår för Ray. Pomeranian Teddy bits så fort han får tillfälle och tvingar sin matte att bära handskar. Graeme rycker ut.

11:00

En plats i solen: sommarsol

Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att hitta en bostad på Algarvekusten i Portugal. Priserna har sjunkit i området och hon hoppas att 1,3 miljoner kronor ska räcka till ett riktigt drömhus.

12:00

Love it or list it Australien

Anna och Simon har länge tänkt renovera sitt parhus i Rozelle, Sidney men det blir aldrig av. Nu har Anna tröttnat och tycker att familjen ska flytta. Men Simon håller inte med. Han älskar närheten till jobb och skola.

13:00

Golden Boy

Ferit och Seyran är återförenade och Seyran gör sitt bästa för att stötta Ferit i sorgen efter Fuat. Kazim planerar att ta med Hattuc och Suna på en tripp men han vägrar avslöja vart de styr kosan.

14:00

Mord och inga visor

En ung präst hamnar i ett moraliskt dilemma när en församlingsbo erkänner ett mord och en oskyldig man anklagas för brottet.

15:00

Lilla huset på prärien

Onde doktor McQueen ställer ut vad han kallar för en vild pojke på sin cirkus med olika missfoster i Walnut Grove. Men lokalbefolkningen förfäras när de inser att det enda som är speciellt med pojken är att han är döv.

16:00

Det okända

Barbara Edsbrand är mitt uppe i renoveringen av sitt drömhus i Hälleforsnäs när en osynlig gäst dyker upp. Dörrar öppnas, galgar kastas och Barbara blir knuffad. Det har gått så långt att hennes barn och särbo inte längre vågar besöka henne och hon sätter nu sitt hopp till mediet Camilla Öhrnberg.

17:00

Love it or list it Australien

Paul och Michelle bor i Boondall tillsammans med sina två barn. Paul tycker att huset är för litet och hävdar att familjen behöver flytta. Michelle å sin sida älskar ha vänner och familj nära och anser att de ska bo kvar.

18:00

Återskaparna England

Det är magi i luften när teamet tar sig an en speldosa, som tillhört en trollkarl men inte längre spelar. Ett antikt arkadspel restaureras och leksaksexperterna får in en trådsliten leksakshäst på hjul som håller ett stort sentimentalt värde.

19:00

Första hunddejten: Australien

Familjen Kwong söker efter en hanhund som kan skapa balans med de tre döttrarna. Mopsen Lily och kelpien Schnitzel presenteras för Johnny och Eva. Se om någon av dem kommer att bli deras nya familjemedlem.

20:00

Mord i paradiset

Kommissarie Richard Poole blir personligen involverad i en mordutredning och hans jobb kan dessutom stå på spel den här gången.

21:00

Mord i paradiset

Richard ligger sjuk i en tropisk sjukdom och Camille är i Paris - det blir upp till bevis för Dwayne och Fidel när en dykare från trakten mördas. Det blir en svår nöt att knäcka.

22:00

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

22:05

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

22:15

Miss Marple

Miss Marple ställs inför sin svåraste utmaning någonsin när hennes framlidna vän lämnat henne instruktioner för att utreda ett brott. Problemet är att hon inte informerat Miss Marple om vad sjäva brottet är...

00:20

Kärlek deluxe

Chic-lit-drottningen Selma Trastell har allt men är ändå inte nöjd. Hennes böcker säljer som smör men sågas allt värre av kritikerna i takt med framgångarna. Hon drömmer istället om att skriva en viktig bok och ta plats i finkulturens salonger.

Mer om filmen

02:20

Det okända

Mediet Terry Evans åker till Norrköping för att hjälpa Fabian och Anna Zepeda. Det har spökat i deras radhus under flera år men när de bokstavligen blir jagade ut ur sitt eget hus av en ande får de nog.

03:20

Det okända

Fler andar har visat sig hos familjen Zepeda i Norrköping efter mediet Terry Evans besök. Deras grannar har även berättat om liknande upplevelser och det verkar som att hela bostadsområdet är hemsökt.

04:20

Hundräddaren

Tre hundar som bott på centret en längre tid får äntligen det miljöombyte de förtjänar när de får flytta in till sina nya adoptivfamiljer.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag