Tv-Tablå för Sjuan söndag

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.

TidProgram
05:00

Judys domstol

Medan en kvinna återhämtar sig på sjukhuset tar hennes pojkvän över ombyggnaden av lägenheten och anställer en vän som deras entreprenör.

05:30

Judys domstol

En kvinna påstår att en svärförälder slagit igen sin bildörr på henne.

06:00

Ambulans: kod röd

Storbritanniens specialiserade ambulansteam tar sig an de allra svåraste fallen. Här får vi följa deras intensiva arbetsdagar, från dramatiska bilolyckor och svåra knivskärningar till plötsliga hjärtstopp och otäcka krosskador.

07:00

Ambulans: kod röd

För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

08:00

En plats i solen

Ben Hillman har rest till Spaniens guldkust, Costa Dorada, med Alison och Martin från Sussex. Paret har precis firat silverbröllop och gått i pension, så det är ett perfekt tillfälle för dem att köpa ett semesterhus tillsammans.

09:00

En plats i solen

Sharon jobbar i vården och söker ett avslappnande hem i Torrevieja i Spanien. Nu är hon på plats med sin kompis Christiana för att leta efter en perfekt bostad. Huset måste ligga nära stranden och ha ett rum där hon kan syssla med sin hobby.

10:00

En plats i solen

Danni Menzies har begett sig till Benalmadena i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Sheila att hitta ett familjevänligt boende för sig och barnen. Sheila vill hemskt gärna ha havsutsikt, men kommer det gå med hennes budget?

11:00

SOS - Superstädarna

Brennon och Richard styr sin kosa mot Upminster för att hjälpa mamman Natasha vars hem blivit för mycket för henne att hantera. Vid närmare undersökning av Natashas hus märker Superstädarna att huset inte bara är stökigt, det är ologiskt inrett.

12:00

Write Before Christmas

Den nyblivna singeln Jessica bestämmer sig för att skicka julkort till fem personer som påverkat hennes liv: bästa vännen, hennes moster och bror, en lärare samt en popstjärna vars musik inspirerat henne.

Mer om filmen

13:55

King of the tigers

Ross Kemp fortsätter att intervjua ägare till stora katt- och vilddjur. Han möter bland annat en man som har 46 giftiga ormar och en krokodilägare som har en ovanlig dödsönskan. Dessutom upptäcker han vad som kan ske när vilddjur rymmer.

14:55

Skenet bedrar

Hyacinth får en fix idé, hon och Richard ska köpa en sommarstuga. Det ska bara vara ett litet och billigt ställe, men Hyacinths uppfattning om litet och billigt stämmer inte överens med andras.

15:35

Skenet bedrar

Hyacinth bestämmer sig för att göra ännu ett försök att hitta ett sommarställe. Eftersom Daddy har fått problem som Richard måste reda ut åker i stället Elizabeth med som smakråd, vilket oroar Richard enormt.

16:20

Skenet bedrar

Hyacinth inviger sitt nya lantställe genom att bjuda in Emmet och Elizabeth på te. Men både hennes lantliga tebjudning och försöken att passa in i livet på landet går snett.

16:55

Next Level Chef

De sju återstående deltagarna ställs inför en fusiontävling där de ska kombinera köken från två olika länder. Vilka rätter kommer att imponera på juryn och vilka tre matlagare skickas till elimineringen?

17:55

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

18:00

Bingolotto

Ladda upp för en dansant kväll när Sven Ingvars och Adolphson & Falk gästar Bingolotto! Lotta Engberg leder oss genom programmet.

20:00

Robinson - Gränslandet

Final i Gränslandet! Det är nu allt ska avgöras, vem kommer att vinna och bege sig till Robinson för att fortsätta tävla?

21:00

Hudson & Rex

En ny och lovande hockeystjärna hittas död morgonen efter ett möte med det nya laget. Charlie och Jesse visar sig vara oense om vem de tror är skyldig. Vem av dem har rätt?

22:00

Aurora Teagarden Mysteries - Last Scene Alive

Kanadensisk kriminalserie med John Reardon. Den skicklige och våghalsige polisen Charlie Hudson tar polishunden Rex till hjälp för att lösa brott i St John's, Newfoundland. Tillsammans blir de en oslagbar duo som alltid är stadens skurkar hack i häl.

23:50

Ett fall för Frost

Tre unga män hittas döda på en gammal begravningsplats. Kropparna är placerade i en triangel och en antropolog från trakten antyder för Frost att det handlar om ett ritualmord. Samtidigt hittas fitnessinstruktören Rosemary död på sin husbåt.

01:55

Ett lik i trädgården

När en populär bibliotekarie försvinner efter en utekväll i Kentuckys delstatshuvudstad Frankfort kommer utredningen att kretsa till stor del kring familjehemligheter.

02:55

Ett dödligt misstag

När en ung frisinnad kvinna hittas mördad i sitt eget kök har polisen i Chicopee, Massachusetts en lista på misstänkta gärningsmän. Utredarna upptäcker snart att ledtråden som kan hjälpa dem att ta fast mördaren finns rakt framför deras ögon.

03:50

Det okända

Caroline Giertz och mediet Pierre Hesselbrandt hjälper Marie Larsson och hennes mamma Inger som bor i närheten av varandra i Fellingsbro. De verkar dela på mer än kvartersbutiken för de känner båda av en underlig närvaro i sina hem. Frågan är om det är samma ande som besöker dem.

Här hittar du vad som sänds på Sjuan idag