Dagens tv-tablå för TV8

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston efter sin mors död. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.

Mer om filmen

07:40

En plats på landet

Jules Hudson visar en fastighetsköpare från Edinburgh runt i Lothians. Jules visar också ett minutiöst restaurerat torn från 1500-talet.

08:40

Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper åker runt i nordvästra England i sin klassiska VW Beetle och letar efter intressanta föremål.

09:40

Dr. Phil

En kvinna säger att hon slutade sitt jobb efter att ha blivit mobbad på arbetsplatsen i flera år, medan en man säger att hans arbetsplatsmobbning fick honom att överväga att ta sitt eget liv.

10:35

Dr. Phil

Ska transpersoner tävla mot idrottare av det kön de identifierar sig med, eller mot idrottare av det kön de föddes med? Riley Gaines, som tävlade mot Lia Thomas, är med oss i studion.

11:35

Without a Trace

En man som misstänks för en ung, kvinnlig advokats försvinnande öppnar eld på kontoret.

12:40

NCIS

När en död kropp hittas på en gammal begravningsplats som tros vara förbannad försöker teamet fastställa motivet och symboliken bakom brottet.

13:40

Grey's Anatomy

En buss kraschar och patienterna hamnar på akuten. Merediths och Dereks relation kompliceras ytterligare när han blir ihop men en annan läkare. Merediths pappa kommer på besök på sjukhuset.

14:40

McLeods döttrar

Tjejerna är övertygade om att någon försöker sätta dem i konkurs. Heath och Marcus tävlar om att rädda Grace.

15:45

McLeods döttrar

Heath friar till Grace samtidigt som Ashleigh tvingar Grace att sälja sitt arv.

16:55

En plats på landet

Det lummiga Buckinghamshire är Sonali Shahs destination i dag, där hon hjälper ett par från London att leta efter sitt drömhus på landsbygden.

18:00

Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper är i norra Wales i sin klassiska VW Beetle på jakt efter kuriosa, souvenirer och udda prylar att sälja på en auktion i Liverpool.

18:55

Stugfixarna Norge

En gammal gård från 1800-talet i Oppdal i Trøndelag renoveras. Den gamla byggnaden moderniseras men utan att förlora dess klassiska själ och känsla.

20:00

NCIS

Agent Knights förflutna dyker upp igen när hennes före detta pojkvän, en agent för National Parks Service, samarbetar med NCIS för att utreda ett mord på en campingplats.

21:00

A Furry Little Christmas

En veterinär från en storstad faller för en läkare från en småstad när han vill återskapa en New York-jul i hennes hemstad i Vermont.

Mer om filmen

23:00

Last Vermont Christmas

Varje år firar de tre systrarna Marvins jul med sina föräldrar. Men i år har föräldrarna beslutat att sälja barndomshemmet, och det till en av systrarnas tidigare flammor från gymnasiet.

00:45

Mr Selfridge

Medan Harry bestämmer sig för att stödja ett välgörenhetsprojekt brottas Crabb med ett stort professionellt dilemma. Den största modeshowen sedan kriget blir en stor utmaning för varuhusets personal.

01:50

McLeods döttrar

Tjejerna är övertygade om att någon försöker sätta dem i konkurs. Heath och Marcus tävlar om att rädda Grace.

02:50

McLeods döttrar

Heath friar till Grace samtidigt som Ashleigh tvingar Grace att sälja sitt arv.

03:55

New Amsterdam

Max är ute på ett uppdrag för att tillhandahålla fri tillgång till bredband. Reynolds behandlar en ung flicka med en skottskada. Sharpe ger svåra nyheter till en långvarig patient.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag