Tv-Tablå för TV8 onsdag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

MasterChef: The Professionals

Kockarna skapar en exceptionell trerättersmeny på The Royal College of Physicians.

07:15

Idas fristelser

Behöver du en festlig kaka? Då kan du pröva den klassiska pavlovan. Idas version görs med hallon och passionsfrukt.

07:45

Maggie's Christmas Miracle

Maggie försöker att bibehålla balansen mellan att vara en bra mamma och behålla sin karriär. När hennes son Jordan behöver hjälp i skolan, träffar han läraren Casey, och de kommer snabbt nära varandra. Casey blir mer och mer en fadersfigur för Jordan och han börjar önska att hans mamma kunde hitta kärleken igen.

09:25

Stugfixarna Norge

Aldrig tidigare har killarna tacklat ett oidentifierbart flygande objekt, men den här veckan är precis vad de gör. Se upp för grödor och ett runt handgjort utekök.

10:25

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper ett par i deras husjakt på landsbygden i Staffordshire-Derbyshire.

11:30

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper ett par från Worcestershire att hitta det perfekta hemmet i Cornwall.

12:35

Grey's Anatomy

En patient som kommer in till akuten har en dröm men hans tillstånd ger honom små möjligheter att förverkliga drömmen. Chefens äktenskap är i gungning och han vänder sig till sina manliga kirurgkollegor för att få hjälp.

13:45

Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Mer om filmen

15:40

Doc Martin

Martin återvänder till Portwenn men utan Louisa som har åkt för att bo hos sin mamma i Spanien.

16:50

Doc Martin

Rachel kanske kan hjälpa Martin att förändra sig. Louisas återvändo gör att relationsfrågor mellan henne och Martin uppstår.

18:00

Antiques Road Trip

Medan Angus klär av sig för en osannolik historielektion, äter Steven en lokal delikatess. Kommer en tuff båtresa att få dem att må illa på auktionen i Clitheroe?

18:55

Antiques Road Trip

Skattjakt i Derbyshire och Yorkshire med Steven Moore och Angus Ashworth och fler läckra inhemska bakverk. Kommer deras Super Minx att klara sig till auktionen i Bedale?

20:00

Grey's Anatomy

Två grälande föräldrar kommer in med sin lille son som har svalt ett antal kulor. En medelålders kvinna kommer in och hon vill ha sin haka skönhetsopererad.

21:00

Puppy Love for Christmas

När Annie besöker sina föräldrar över jul bestämmer hon sig för att hjälpa tre herrelösa hundar att hitta ett hem och slår sig ihop med veterinären Dylan för att rädda ett djurhem.

23:00

The Christmas Calendar

När Emily, en bagare i en mindre stad, får en handgjord julkalender av en hemlig beundrare, blir stadens invånare besatta av att ta reda på avsändarens identitet.

Mer om filmen

00:45

New Amsterdam

Max motstår en idé som kan ge New Amsterdam mer intäkter. Iggy är tveksam till det nya telemedicinska systemet. Sharpe avslöjar en häpnadsväckande trend när han behandlar en älskad tidigare patient.

01:45

New Amsterdam

Max reser till Connecticut för att ta med Luna tillbaka till New York. Bloom vidtar åtgärder för att säkerställa att personalen känner sig trygg på jobbet.

02:45

Camp kulinaris

Det är serveringsdag på Camp Kulinaris och restaurangen fylls för första gången av hungriga gäster. Deltagarna kommer att servera en 6-rätters fast meny med skaldjur och timing är nyckelordet.

03:50

Camp kulinaris

Alla känner sig utsatta innan restaurangchef Anna ska välja en lärling och deltagarna måste kämpa för sin plats i en lärlingskamp. Små marginaler blir i slutändan avgörande för vem som måste åka hem.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag