Tv-Tablå för TV8 onsdag

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.

TidProgram
06:00

Dr. Phil

Dr Phil och Robin svarar på brännande frågor och tar upp rykten från fans. Har du till exempel någonsin undrat om Dr Phil är en riktig läkare?

06:50

En plats på landet

Jules hjälper ett par att söka efter ett drömhus på landsbygden i Somerset. Jules passar även på att undersöka sandskulpturer.

07:45

Antiques Road Trip

David Harper och Izzie Balmer reser genom den skotska landsbygden på jakt efter lönsamma antikviteter, där en liten apa och en georgiansk fruktspade i silver är de bästa chanserna på stora vinster på auktion.

08:40

Husfixarna Norge

Marthe och Espen bor i en timmervilla men har problem med hur de kan utnyttja utrymmet i det stora huset och planlösningen är dålig.

09:35

Grey's Anatomy

Två grälande föräldrar kommer in med sin lille son som har svalt ett antal kulor. En medelålders kvinna kommer in och hon vill ha sin haka skönhetsopererad.

10:35

Dr. Phil

Artificiell intelligens är ett ämne som har fångat fantasin i flera år. I takt med att tekniken går framåt blir artificiell intelligens allt vanligare i vår vardag. Men hur påverkar den oss?

11:30

Doc Martin

Rachel kanske kan hjälpa Martin att förändra sig. Louisas återvändo gör att relationsfrågor mellan henne och Martin uppstår.

12:40

NCIS

Teamets semesterplaner blir satta på paus när ett ensamt spädbarn hittas under en mordutredning.

13:40

McLeods döttrar

Grace, Jaz, Marcus och Frank försöker stoppa dammbygget. Phil försöker att försonas med Moira.

14:45

McLeods döttrar

Jaz blir chockad när Lily berättar att Frank planerar att fria till henne.

15:45

En plats på landet

Alistair hjälper ett par att leta efter en lantlig byggnad i Bedfordshire. Alistair besöker Woburn Abbey, där eftermiddagsteet uppfanns.

16:50

Antiques Road Trip

Antikexperterna Izzie Balmer och David Harper klämmer sig in i en Mini för att utforska Skottland, där de båda hittar auktionsvinnande föremål, se om guldbroschen kommer att ge den största vinsten.

17:55

Morden i Midsomer

En traditionell festival i Midsomer går fel när en man bränns till döds inuti en halmdocka. Ett grishuvud hittas på altaret i bynskyrka och den döde adjunktens homosexuelle älskare, pastor Jim Hale, börjarbrinna helt utan någon normal förklaring.

20:00

NCIS

Wynn Crawford sätter stopp för Gibbs mordutredning och kräver att specialagenterna McGee och Torres ska arresteras.

21:00

Mitt flytande hem

Keith, en pensionerad tulltjänsteman, har bott och arbetat i Nya Zeeland under de senaste 25 åren, men återvänder på halvtid till Storbritannien för att tillbringa eviga somrar över två halvklot.

22:05

Buying It Blind

Jennifer och Eric växte ur Erics ungkarlslägenhet så fort Jennifer flyttade in. Efter en katastrofal första visning av deras nya hem jobbar experterna hårt för att se till att deras nya hem levererar.

23:10

Outlander

Som marskalk på en aristokratisk tillställning blir Jamie motvilligt indragen i den brittiska adelns intriger. Claire, Brianna och Roger försöker hitta Jamies plats i historien.

00:25

Morden i Midsomer

En traditionell festival i Midsomer går fel när en man bränns till döds inuti en halmdocka. Ett grishuvud hittas på altaret i bynskyrka och den döde adjunktens homosexuelle älskare, pastor Jim Hale, börjarbrinna helt utan någon normal förklaring.

02:30

Dr. Phil

Dr Phil undersöker 18-åriga Ebby Steppachs försvinnande och död 2015, då hennes kropp hittades i ett avloppsrör i hennes hemstad Little Rock i Arkansas.

03:25

Mr Selfridge

Harry, Gordon och Jimmy klargör stolt för omvärlden att de nu köpt Whiteleys varuhus, ett spännande projekt som ska säkerställa Selfridges arv. Gordon tvingas inse att det är dags att dra ner på tempot.

Här hittar du vad som sänds på TV8 idag