Dagens tv-tablå för Kanal 9

Ny svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.

TidProgram
06:00

Diners, Drive-Ins and Dives

I det här avsnittet får Guy Fieri smaka på många olika saker, så som kycklingpaj, musslor, ostron, hemlagad soppa och sallader.

06:20

Wheeler Dealers

Mike Brewer och Ant Anstead har med sig en mycket eftertraktad bil till auktionen - en Austin-Healey 3000 MkIII från 1965. Kommer en ny interiör räcka för att ge en hög utdelning?

07:05

Fast N' Loud

Aaron har stora planer för en Dodge från 1964 med en Chevy-motor, men kan han hålla sig till budgeten? Richard kammar hem en Mustang och en roadster.

07:55

Gold Rush

Rick stöter i ett guldlager som kan rädda hela hans säsong, och Parkers team tar stora risker i Death Valley.

08:45

Deadliest Catch

En vadslagning får båtarna i det blå området att positionera sig. I det röda området får en veteran bevisa sitt värde, medan en annan besättning hanterar förlusten av en sjöman.

09:50

Wheeler Dealers

Mike Brewer och Ant Anstead har med sig en mycket eftertraktad bil till auktionen - en Austin-Healey 3000 MkIII från 1965. Kommer en ny interiör räcka för att ge en hög utdelning?

10:55

Alaska: The Last Frontier

Våren närmar sig och familjen Kilcher förbereder sig för en potentiellt förödande löpeldsäsong. Men när COVID-19 hotar gården måste familjen samarbeta och anpassa sig som aldrig tidigare.

11:55

Salvage Hunters

Vi utforskar roande priser på ett nöjesfält i Berkshire. Drew lär sig mer om tandläkaryrket i en antikaffär i Newcastle och singlar slant i Yorkshire.

13:00

Wheeler Dealers

Mike och Ant visar roliga scener och avslöjar vad som händer bakom kulisserna under säsongen.

14:05

Ullared

Det är midsommar och Gunnel och Maritta ordnar knytkalas med Åke. Han har dock svårt att minnas vad han skulle köpa. Fitnessfantasten Niklas shoppar 16 kg av sin favoritmat - ris. Ola-Conny möter upp Morgan och de skålar in midsommarafton till sjöss.

15:15

Property Brothers

Kathryn och Eric är redo att byta ut sin ungkarlslya till ett hus i förorten.

16:25

Havets hjältar

En kvinna har blivit akut sjuk ombord på en båt och en ambulanshelikopter rycker ut. En barnfamilj går på grund i hårt väder på västkusten och i Stockholm ger sig Sjöpolisen ut för att leta rätt på en man som mår dåligt.

17:35

Böda camping

Det är högtryck både i luften och i incheckningen. Vilken är den perfekta platsen på en camping? Åsikterna går isär, många parametrar finns att ta hänsyn till, exempelvis sol, grannar, skugga och kottar.

18:35

Kompani Svan

Slutövningen närmar sig. I en lagtävling utmanas minnet samtidigt som rummet fylls med tårgas. Sedan repellerar de nedför en klippa och över en dånande fors måste de leverera. Vilka kan undvika kompanikamp och ha en chans att ta sig till finalen?

19:40

Kustbevakarna

En man har försvunnit med sin båt. Hans mobil är utan batteri och han saknar radio. En stor sjöräddning sätts igång och kustbevakarna spelar en central roll. Medan sjöräddningen pågår stöter kustbevakarna på Loa Falkman som är ute och ror.

20:50

Property Brothers

Ett par med tre barn vill ha ett privat hem med ett rymligt kök och en stor bakgård.

22:00

Tillbaka till framtiden II

Doc drar iväg med Mac på ännu en tidsresa. 25 år in i framtiden är Martys familj i knipa. Hans försök att hjälpa dem resulterar i nya tidspardoxer och han måste zickzacka mellan 1955, nutid och 2015 för att ställa allt till rätta igen.

00:05

The Last Dance

I juni 1998 möter Michael Jordan och Chicago Bulls Utah Jazz i en NBA-finalrevansch, på jakt efter ett sjätte mästerskap och ett perfekt avslut på "The Last Dance".

01:25

Kustbevakarna

David Bengtsson och Sabina Hansson får ett larm om att en man har slagit sig medvetslös på klipporna. En bananbåt har släppt ut stora mängder olja i Göteborgs hamn och Lars och Jonas undersöker saken.

02:35

Trafikpoliserna

En polishelikopter får hjälpa till att med värmekamera lokalisera och ringa in en vårdslös förare. Pappan Mats får vara med om det värsta tänkbara, att förlora sin son på grund av en alkoholpåverkad förare.

03:35

The Walking Dead

Gruppen återvänder till Alexandria efter att ha letat mat och inser att deras matförråd inte räcker länge. Maggie har en ny plan, men det låter som ett självmordsuppdrag.

Här hittar du vad som sänds på Kanal 9 idag