Dagens tv-tablå för TV10

Sport och underhållningskanal

TidProgram
06:00

American Pickers

Mike chansar på en Auburn -35 och grabbarna är ute på hal is när de besöker en Harley-entusiast i Iowa. Dave visar upp ett projekt som pågått i ett års tid, och som även är Mikes största investering någonsin.

06:55

American Pickers

Mike är ute på jakt efter en sällsynt cykelbil som han har eftertraktat i över två år, men de måste klara utmaningar som slantsingling och smicker för att få till dealen.

07:45

American Pickers

När Frank träffar Frank hamnar de i sakletarhimlen. Samtidigt hittar killarna ett fynd med ovanliga mikrobilar i Illinois.

08:50

Coast Guard Alaska

I Sitka söker flygpersonalen över hela havet efter två försvunna fiskare. En räddningssimmare beger sig samtidigt ut på sin första utryckning.

09:55

Coast Guard Alaska

Kustbevakningen kämpar för att rädda en svårt sjuk patient ombord på ett kryssningsfartyg. Teamet pressas till sitt yttersta när de utför två stora räddningsuppdrag på en enda arbetsdag.

11:00

Lastbilschaufförer på småvägar

Dale måste konfrontera sitt förflutna i ett desperat försök att hålla igång sin misslyckade verksamhet. Dave är fast med en tung last, och Craig behöver låna sin flickväns lastbil för ett oljigt jobb.

12:00

Lastbilschaufförer på småvägar

Vi följer tävlande förarteam som expresskör livsviktig, tidskänslig, last till platser runt hela Kanada där förhållandena är oförsonliga, rivaliteten hård och tidsfristerna snäva.

13:00

Svenska Truckers

Jesper oroar sig för att komma försent till avlastning i Danmark. Tove får en dålig start på dagen som leder till en krock med sin timmerbil. Och Jari hamnar i fel hamn när han ska lasta av.

14:00

Svenska Truckers

Louise har en ovanligt tung transport i form av två ismaskiner som ska fraktas till en hockeyrink utanför Stockholm. Slamsugaren Magnus är orolig för att stöta på bus under nattjobbet. Och Robin som kör bilar värda miljoner, har en körning med en extra fin Cobra från 1965.

15:05

The Guild Garage

Även om det finns många utmaningar med att arbeta med klassiska bilar, så som att ge liv åt rostiga gamla motorer och försöka hitta 80 år gamla delar, är en av de svåraste att ta vid där någon annan slutade.

15:40

The Guild Garage

Davids sidointresse för flygplan tar honom till en lokal flygplats där det finns en kopia av Avro Arrow, ett flygplan från 1950-talet.

16:15

The Guild Garage

Efter åtta år har 1948 års Delahaye 135M Cabriolet som Larry och David köpte i Barcelona äntligen kommit upp på sina hjul och är på väg mot sin första provkörning.

16:50

Car Hunters

Dallas Choat från Albion i Nebraska är på jakt efter ett nytt åk att glida runt med på stan. Dallas bränner gummi i en Mustang Fastback från 1967 och en Trans Am från 1979 innan en Chevelle Super Sport får honom att börja dregla.

17:20

Car Hunters

Jim Bussell och hans son Chance älskar fart. De är på jakt efter ett gemensamt projekt och tittar på en sällsynt Barracuda som kan ta en stor tugga ur Jims plånbok, en Nova från 1970 och en Camaro lowrider från 1972.

17:50

Richard Hammond's Workshop

The Cogs restaurerar en unik Delahaye från 1947 som en gång ägdes av den legendariske Grand Prix-föraren Louis Chiron.

18:55

Aussie Pickers

Adam och Lucas passerar en lovande fastighet full av bilkarosser och bestämmer sig för att titta in. Kommer de att hitta ett paradis på Sheldon's Shack, eller kommer de lämna tomhänta?

20:00

Years of Living Dangerously

Matt Damon undersöker hur vår hälsa och dödlighet påverkas av extrem hetta och Michael C Hall besöker Bangladesh för att utforska global immigration.

21:10

Amerikanska västerns förbannelse: Det försvunna spanska guldet

Ett vittnesmål från en äldre ursprungskvinna som påstår sig veta var Slumach hittade sitt guld upptäcks. Efter att ha återvänt från expeditionen tomhänt, får Kru en oroande syn som får honom att skaka.

22:10

Hunting Hitler

I 2014 upptäckte FBI möjligheten att Hitler kunde ha flytt till sydamerika. När hemligstämplat material släppts fick man nya ledtrådar för att kunna lösa mysteriet kring försvinnande av den största brottsligen genom alla tider.

23:05

Hunting Hitler

Bob Baer och Dr John Cencich upptäcker Hitlers potentiella vägar framåt i Argentina där en nära förtrogen till Hitler drev ett mystiskt hotell. Teamet undersöker det numera borttagna hotellet och hittar ögonvittnen som säger att de sett Hitler på platsen.

00:00

Lastbilschaufförer på småvägar

Dale och hans syster hämtar ett krockat fordon, men saker går fel under bärgningen. När Dave måste flytta propantankar över en flod, överger Craig sitt uppdrag för att rädda sin flickvän.

01:00

Lastbilschaufförer på småvägar

Big Donny håller ett öga på Junior under en lerig bärgning som hotar att ta alla deras bärgningsbilar. På en annan plats tar Dave med sig Angela på ett tufft jobb och Dale åker på ett lerigt äventyr.

02:00

Years of Living Dangerously

Matt Damon undersöker hur vår hälsa och dödlighet påverkas av extrem hetta och Michael C Hall besöker Bangladesh för att utforska global immigration.

03:05

Secret Nazi Bases

Vid en närmare titt är hela ön täckt av en enorm mängd befästningar. Detta är ödet för en av Kanalöarna, som Churchill överlämnade till nazisterna i början av andra världskriget.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag