Dagens tv-tablå för TV10

Sport och underhållningskanal

TidProgram
06:00

Shipping Wars

Jennifer har två dagar på sig att leverera en helt oskadd bröllopstårta till festen, och Marc fraktar en väldigt stor gammal buss som balanserar på ett extra långt släp.

06:30

Shipping Wars

Chris och Robbie kör en enorm spindel till en nöjespark med strikta leveransvillkor. Roy transporterar sin största last någonsin, ett 13 meter högt vattentorn.

06:55

Shipping Wars

Marc kämpar med en orealistisk deadline när hans lastbil börjar krångla. Jarrett kör en stor, läskig last med uppstoppade djur när han blir stoppad av polisen och anklagas för att transportera stöldgods.

07:25

Shipping Wars

Jennifer blir ombedd att ta sex tjurar till, förutom de tre hon bjöd på. Hon ber Roy komma och hjälpa till. Chris och Robbie har sönder sitt släp med en alldeles för tung husbåt.

07:55

Storage Wars

Köparna beger sig till antikhandlarnas stad, Torrance i Kalifornien. Dave och Jarrod lägger bud på en enhet som innehåller en klassisk Jaguar, men konkurrensen är hårdare än någonsin.

08:25

Storage Wars

I Riverside är Jarrod och Barry hälsade av en mobb av ivriga nybörjare. Darrell får vantarna på en låda med böcker från förra sekelskiftet, Jarrod och Brandi kämpar för en enhet fylld med klassiska skyltar och Barry chansar på en mystisk kista.

08:50

Storage Wars

Ett bisarrt hästhuvud delar Brandi och Jarrods åsikter, Barry Weiss lägger allt krut på ett skåp fullt av antika möbler och Dave Hester gör sin märkligaste upptäckt någonsin.

09:15

Storage Wars

Köparna finkammar kuststaden Encinitas i Kalifornien efter 70-talsföremål. Barry hittar en relik från sitt förflutna och Darrell snubblar över ett lukrativt medicinskt verktyg.

09:45

Ice Road Truckers

När temperaturen stiger försämras förhållandena på isvägarna snabbt. Chaufförerna från Polar och VP Express pressas till gränsen och korsar tunn is på vägen för att leverera viktiga laster.

10:45

Ice Road Truckers

Lisa och Todd ger sig ut på ett av säsongens tuffaste uppdrag: de tar sig an en otyglad väg som kallas Highway to Hell. Samtidigt stjäl Darrell Ward uppdrag framför näsan på sin gamla chef på Polar Industries.

11:50

Heavy Rescue: 401

Bill Wright måste lära sig att lita på sin son när de kämpar mot ett sumpigt vrak. Ett frustrerande jobb gör Duncan nervös medan en medlem i hans team kämpar för att komma tillbaka efter en allvarlig skada.

12:55

Heavy Rescue: 401

En jackknife på en överfart hänger över vägen nedanför och tvingar Bill Wright att agera snabbt. Collins första tunga jobb efter en nära olycka tvingar honom att sätta sin fars nya säkerhetsplan på prov.

14:00

The Guild Garage

Larry besöker Guild för första gången på flera månader och är glad över att hans två projekt går framåt.

14:30

The Guild Garage

En Ford F250 pickup från 1977 gör en mirakulös utveckling från lada till skönhet, och ägarna anländer för avtäckningen.

15:00

Pawn Stars

Corey och Chumlee får in personliga minnessaker från AC/DC-legendaren Angus Young. Hollywood-ikonen James Deans ID-bricka anländer till butiken innan Rick reser österut för att tjäna storkovan på en sällsynt relik från andra världskriget.

16:00

Storage Wars

Brandi låter Danielle visa vägen i Santa Ana, och deras reaköp är något alldeles extra. Rene chansar på ett intressant paket, medan Ivy upptäcker att hans köp kan förändra allting.

16:30

Storage Wars

Brandi dyker upp i Riverside klädd att distrahera, och det tycks fungera. Till och med Rene tycks ha varit för glupsk, men lyckas ändå rätt väl. Barry och Kenny får spel när de går igenom sin container.

17:05

Storage Wars

Det är inte de andra köparna, utan ett litet djur som överraskar Lisa. Ändå lyckas hon landa ett nytt sorts pris. Ivy och Isaiah tar sig igenom ett garage som får henne att sträcka sig efter flaskan efteråt.

17:35

Storage Wars

Kenny försöker muta konkurrenterna i Canyon Country och blir mer världslig som ett resultat. Ivy och Jesaja får ut det mesta av sina köp. Brandi tar sig an mörkrets makter.

18:05

American Pickers

Killarna tar sig an en samling som ger rysningar på en före detta bensinstation som har byggts om till ett originellt hem.

19:00

American Pickers

Ett rykte om en extremt ovanlig folkvagnsbubbla visar sig vara ett äkta ladugårdsfynd. Men det krävs riktigt tungt artilleri för att få hem den.

20:00

Alone

De återstående deltagarna försöker anpassa sig till livet i Patagonien. En överlevare hamnar öga mot öga med en smygande katt och en annan startar ett stort byggprojekt. Dagarna går och en deltagare använder en ny strategi för att överleva resten.

21:00

Pawn Stars

En signerad BB King-gitarr intar mittpunkten i butiken. Chum och Rick besöker ett hus fullt av popkonst inspirerad av Andy Warhol. Ett japanskt svärdställ fascinerar Corey - kommer han att kunna få till en affär?

22:00

Ice Road Truckers

Darrell och Lisa gör allt för att deras nya företag ska bli en framgång men snart går saker och ting på tok. Todd måste vända om för att plocka upp tappad last eller riskera att förlora kontraktet. Många vägar och överfarter håller på att smälta.

23:05

Ricks antikhandel

Ricks anställda leker med döden när de renoverar en signalkanon från 1900-talet. Dessutom lagar de en italiensk hopfällbar cykel från 1950-talet och har sin första auktion.

23:30

Ricks antikhandel

Före detta Van Halen-medlemmen Sammy Hagar vill att Rick ska förvandla en gammal kyl till en spritautomat. Senare tar verkstaden itu med en trasig enarmad bandit.

23:55

Alone

De återstående deltagarna försöker anpassa sig till livet i Patagonien. En överlevare hamnar öga mot öga med en smygande katt och en annan startar ett stort byggprojekt. Dagarna går och en deltagare använder en ny strategi för att överleva resten.

01:00

Guldjägarna i Australien

Dust Devils riskfyllda vattenförsörjning torkar ut, Jacqui och Andrew gräver fram sitt största fynd hittills, och kraftigt regn kan stänga av Poseidon-gänget i veckor.

02:00

Guldjägarna i Australien

Shane och Russell kämpar med det galna regnandet, en krets som exploderat kan förstöra Poseidons chanser till rekordinvägning, och Ferals levererar sitt största fynd för säsongen.

03:00

Ice Road Truckers

Todd och Steph måste gräva ut två lastbilar som har fastnat i snö och is. Darrell lever farligt när han ska korsa en frusen sjö som har ovanligt tunn is. Alex måste vänta i mer än tio timmar, vilket gör att han måste skynda sig.

04:00

The Curse of Oak Island: Behind the Dig

Matty Blake är med Rick, Marty och Oak Island-teamet för att diskutera veckans avsnitt Rick's Big Bang Theory.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag