Tv-Tablå för TV10 lördag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
05:25

Storage Wars

I Rancho Cucamonga i Kalifornien hittar Jarrod och Brandi en vintagemask. Darrell och Brandon försöker komma tillbaka på banan och Darrell får tag i några gamla flaskor.

06:00

American Pickers

Mike och Frank är i Springfield i Massachusetts, födelseorten för Indian Motorcycle. Killarna jagar efter en legend som kan vara en riktig begravd skatt, och lägger jättemycket pengar på ett förråd klassiska motorcyklar.

06:50

American Pickers

Killarna blir inbjudna att söka skatter på en egendom full med gamla bensinmacksprylar i Vermont. Senare tar Mike itu med två stora projekt i Iowa medan Frank och Dave försöker köpa ett otroligt sällsynt fordon i Florida.

07:45

American Pickers

Danielle och killarna kammar hem ett unikt högprofilsjobb för Dollywood, temaparken som ägs av legendariska countrystjärnan Dolly Parton. Parkens nya berg-och-dalbana skulle inte vara komplett utan några väl valda föremål från gamla bensinmackar.

08:45

Alone

De återstående deltagarna har ont om mat och riskerar att dö i jakten på segern. Bara en överlevare kommer att härda ut i Patagoniens vildmark och ta hem priset på 500 000 dollar.

09:50

Alone

Efter det längsta uthållighetstestet i seriens historia återförenas deltagarna från tredje säsongen av Alone. De diskuterar upplevelser och geniala skapelser, och avslöjar aldrig tidigare visat material.

10:50

Alone

En titt bakom kulisserna på den fjärde säsongen, där sju par familjemedlemmar släpps av med flera mils mellanrum på norra Vancouver Island.

11:50

Svenska Truckers

Simon jobbar med att få en stor container att sluta läcka vatten på flaket, och pappa Erik blir känslosam över att han tvingas gå i pension. Timmerföraren Tove rattar timmerbilen nattetid på skogsväg.

12:55

Svenska Truckers

Jörgen ska transportera en mjölktank som är 46 meter lång och 28 ton tung. Elin åker på en mardrömskörning och slamsugaren Magnus får reda upp ett kaotiskt toastopp.

13:55

Speed with Guy Martin

Guy försöker slå hastighetsrekord för en människodriven båt med hjälp av OS-legenderna sir Chris Hoy och air Ben Ainslie.

15:15

Dirty Old Cars

En nästan 100 år gammal Model A fylld med syrsor behöver en större översyn för att kunna utnyttja sin fulla potential.

15:45

Formel 1, Spaniens GP, Kval: Timing

Från Circuit de Barcelona-Catalunya i Barcelona, Spanien.

17:15

Dirty Old Cars

I North Carolina hoppas Jamie kunna sätta ihop en Honda CRX som bokstavligen är i bitar. I Georgia försöker Knoxy fälla en motbjudande Ford Ranger som är mer problem än den är värd.

17:50

Richard Hammond's Workshop

Richards planer för tävlingsteamet The Smallest Cog går i stöpet när kostnaderna börjar skjuta i höjden. Nu är det upp till Richard och grabbarna att komma på en plan för att samla in nödhjälpmedel.

18:55

Aussie Pickers

I Victoria träffar killarna auktionsförrättaren Bruce, som kallas Steptoe. Det blir en hård kamp när Bruce utmanar Adam och ett livligt prutande följer.

20:00

Years of Living Dangerously

Mark Bittman frågar New Jerseys guvernör, Chris Christie, om klimatförändringar under återuppbyggnaden av New Jerseys kust efter superstormen Sandy.

21:10

The Warfighters

The Warfighters tar vid där Peter Bergs Navy SEAL-film Lone Survivor från Afghanistan slutar. Denna antologiserie följer männen i specialstyrkorna när de berättar om dödliga hemliga uppdrag.

22:10

Road

Den hjärtskärande och adrenalinfyllda berättelsen om en familj som har dominerat motorcykelsporten i över 30 år. Robert och Joey Dunlop är tävlingsmänniskor som sätter allt på spel för att vinna.

Mer om filmen

00:10

Lastbilschaufförer på småvägar

Big Donnys förare kämpar mot varandra i norr och den yngste ilar till ett vattenverk för att återställa elen och när en konkurrent förbättrar sitt läge upptäcker Donny att hans imperium är attackerat.

01:10

Lastbilschaufförer på småvägar

Big Donny skickar hela sitt besättning för att hantera situationen på en utmanande olycksplats, men saker och ting går snett när Craig försvinner på jobbet.

02:10

Lastbilschaufförer på småvägar

Dave och dottern Alyssa kämpar för att återställa en vintage malmvagn från en övergiven koppargruva och Dale går på en storslagen jakt efter tjockolja till Donnys butik.

03:05

Hunting Hitler

FBI upptäcker möjligheten att Hitler kan ha flytt till Sydamerika. Nya ledtrådar till mysteriet kring döden av den största kriminella personen genom tiderna.

04:05

Hunting Hitler

Ett mystiskt nazikomplex långt inne i den argentinska djungeln.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag