Tv-Tablå för TV10 onsdag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
06:00

Storage Wars

Damerna från Vegas möter Dave, som snabbt tar deras förråd och lämnar dem med resterna. Kenny använder Mary som Dave-sköld, och de två hittar ett hyggligt förråd på egen hand.

06:30

Storage Wars

I Placentia testar damerna från Vegas sin egen budgivningsstil. Brandi och Jarrod försöker vara likgiltiga och Kenny och hans bror visar alla att familjen kommer i andra hand.

07:00

Storage Wars

Rene stjäl förråden i Rancho Palos Verdes. Marys förråd har ett obehagligt förflutet och Justin visar att han kan förvandla en liten investering till en stor vinst.

07:30

Storage Wars

Emily får uppleva en manlig dag i Paramount. Justin ber Ivy om råd med sina Cadillac-delar och Kenny ångrar sitt utspel under auktionen direkt.

08:00

Alone

De tre återstående lagen kämpar för att få en långsiktig fördel. Ett par gör sig själva till åtlöje med att bygga ett utstuderat skyddsrum, medan ett annat par tar sig ut i de iskalla vattnen.

08:55

Alone

En deltagare tvingas bekämpa en rasande eldsvåda, medan stigande spänningar hotar att avsluta ett annat partnerskap.

09:50

Mountain Men

Tidig snösmältning väcker björnarna flera veckor tidigare än vanligt i Alaskas berg, medan Eustace och Prestons kamp för att bli klara slutar med bedrövelse.

10:55

Mountain Men

Morgans hästar försvinner precis när de lokala björnarna vaknar på våren. Richs lejonjakt blir storslagen och Tom ger sig på USA:s största vilt.

12:00

Ultimate Rides

Vi tar en titt bakom garageporten på fem passionsprojekt som tänjer på gränserna för vad som kan byggas hemma.

12:35

Tungt räddningsarbete: väg 401

James och gänget rensar upp vid ett enormt blodbad, en seriekrock sprider ut tunga balkar längs vägen och Kevin lyfter ett enormt stålstycke som väger 9 000 kilo från vägen.

13:45

Heavy Rescue: 401

Ett överraskande oväder leder till ett oljeutsläpp på Highway 400 och Sonny kämpar för att hålla den andra rutten öppen. John Allen hämtar ett laddat vapen som flög genom luften.

14:50

Tuffa timmerstockar

Vi följer skogshuggaren och sågverksägaren Kevin Wenstobs farliga arbete när han och hans manskap tar till extrema metoder för att hålla familjens sågverk och deras sätt att leva - vid liv.

15:55

Storage Wars

I Santa Ana tar Lisa inspiration från sin mormor för att försöka gå med vinst, och Brandi har den mest frustrerande dagen någonsin.

16:25

Storage Wars

Lisa kommer till Montebello med ett öppet sinne och hoppas att förvaringsutrymmena ska tala till henne. Kenny blir helt förskräckt över vad han hittar i sin enhet.

17:00

Pawn Stars

Ett signerat Game of Thrones-objekt i begränsad upplaga är till salu. Kan Rick säkra affären innan vintern? Chumlee orsakar kaos med ett blåsrör från Amazonas.

18:00

American Pickers

Mike och Frank är på jakt efter antika militära föremål.

18:55

American Pickers

Mike och Frank ser tillbaka på början av jakten på guldgruvor och rostigt guld.

19:55

Chelsea FC - Aston Villa Lfc

Från Kingsmeadow i London, England.

22:00

Storage Wars

Brandi bestämmer sig för att vinna budgivningen i Santa Ana, men måste visa återhållsamhet. Rene ser en hög med föremål som är mycket tilltalande.

22:35

Storage Wars

Ivy släpar med sig Isaiah till Victorville som straff för sina dåliga betyg. Kenny vill inreda sitt nya hus, men det finns åtta skäl som står i vägen för honom.

23:05

Pawn Stars

Chumlee försöker avsluta en affär gällande Elon Musks mest populära leksaker. Andra artiklar inkluderar en unik tåguppsättning och en ring från Yankees World Series.

23:55

American Pickers

En samlare med ovanlig fäbless för högvoltsunderligheter visar sitt chockerande förråd, medan Mike och Frank har otur när de inte får ur bröderna Willett något.

00:55

American Pickers

Den excentriske Prince Mongo lyder en utomjordisk makt och beordrar Mike och Frank att köpa, men han vägrar ge dem ett pris. Dessutom visar sig ett spontanstopp i Kentucky ge två överraskande fynd.

01:55

Ice Road Truckers

På Polar kämpar Art Burke för att komma ut på vägarna igen efter att hans lastbil har kört in i en snövall. Alex Debogorski gör en triumferande comeback.

02:55

Ice Road Truckers

Chaufförerna kämpar mot den korta vintern. Lisa Kelly är strandsatt många mil från närmaste stad och Darrell Ward chansar och väljer en oprövad genväg.

03:55

Tuffa timmerstockar

Seacrest når äntligen vattnet, men Pipe Dream kräver alle man på däck så Kevin stänger verket så att Coleman kan hjälpa till. Samtidigt kommer en gitarrmakare till Kevin på jakt efter unikt trä.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag