Tv-Tablå för TV10 onsdag

Sport och underhållningskanal

TidProgram
05:35

Shipping Wars

Jenn får skäll när hennes dyra last med bönegonger nästan missar den överspända köparen, men när Jarretts last blir en dag för sen får han ett rent helvete och ett par busvisslingar när han sköter ett jobb på Las Vegas Strip.

06:00

The Curse of Oak Island

Nya analyser kopplar mänsklig aktivitet till träsket och byggandet av Money Pit. Dessutom inleder teamet sitt mest ambitiösa och kostsamma projekt någonsin.

06:50

Yukon Gold

Guldgrävarsäsongen i Yukon har börjat. I och med den sena våren och de snabbt sjunkande guldpriserna tvingas grävarna slita hårdare än någonsin.

07:45

Storage Wars

I Riverside är Jarrod och Barry hälsade av en mobb av ivriga nybörjare. Darrell får vantarna på en låda med böcker från förra sekelskiftet, Jarrod och Brandi kämpar för en enhet fylld med klassiska skyltar och Barry chansar på en mystisk kista.

08:15

Storage Wars

Ett bisarrt hästhuvud delar Brandi och Jarrods åsikter, Barry Weiss lägger allt krut på ett skåp fullt av antika möbler och Dave Hester gör sin märkligaste upptäckt någonsin.

08:40

Storage Wars

Köparna finkammar kuststaden Encinitas i Kalifornien efter 70-talsföremål. Barry hittar en relik från sitt förflutna och Darrell snubblar över ett lukrativt medicinskt verktyg.

09:05

Storage Wars

När en storm härjar i Whittier i Kalifornien är det bara de mest hängivna köparna som ger sig ut. Darrell Sheet försöker bjuda över sina konkurrenter när ett lager till värde av 27 000 amerikanska dollar öppnas upp.

09:30

Heavy Rescue: 401

En olycka tar upp mer än en halv kilometer och blockerar Toronto. Sonny måste ta rollen som mentor, och Onne och teamet jobbar för att rädda en släpvagn som är fast besluten att slita sig själv i stycken.

10:35

Heavy Rescue: 401

Garys team kämpar med en sorglig tanker som spottar gnistor, spiller bränsle och hotar att välta deras bil. Steves team har bara centimetrar att spela med, för att få en lång traktor från motorvägen.

11:45

The Curse of Oak Island

Nya bevis på att européer var på Oak Island mer än hundra år innan Money Pit blev upptäckt inspirerar teamet, tills oroande nyheter hotar att stänga ner hela operationen.

12:45

Highway Thru Hell

En massiv storm rasar. Dylan och Brandon försöker bärga en semitrailer. James Luke och Cary kämpar för att rädda en unik maskin, medan MSA Towing navigerar under ovanliga förhållanden.

13:50

Highway Thru Hell

Merv flyger ett krigsflygplan genom en stad, medan Brian och Greg kämpar med en mystisk last.

14:55

Shipping Wars

Jenn ger sig i kast med att montera ner en smörskulptur i Texas värme medan Jessica Samko gör sin debut genom att komma sent och förstöra genrepet av en skolpjäs.

15:25

Shipping Wars

Två egon drabbar samman när Marc och Jarrett får veta att båda deras laster ska levereras till samma plats. Jarrett ber Marc om en tjänst, men inser att han själv får bära hundhuvudet.

15:55

Shipping Wars

Jenn märker att Roy Garbers slagord är perfekt när hon ska frakta last.

16:25

Shipping Wars

Marc tyngs av en last som kanske kan vara mer än han kan hantera. Samtidigt tvingas Dusty frakta några minst sagt unika konstskulpturer och får lära sig några läxor - tejp är inte alltid lösningen.

17:00

Storage Wars

Överväldigade av antalet auktionsföremål i Rialto slår Mary och Ivy vad om vem som kan förutsäga de vinnande buden. Rene och Tatianna vinner en omgång vintersportvaror.

17:30

Storage Wars

Vindar på över 50 km/h drabbar Desert Hot Springs. Rene och Gunther hittar ett gammalt skåp, Brandi och Jarrods enhet visar sitt sanna jag, medan Kenny ökar insatserna.

18:00

American Pickers

Mike och Frank är i Napa Valley, men istället för att plocka vindruvor går de igenom en av världens största vinrelaterade samlingar. Ägaren, Jim, drömde om ett vinmuseum, men bestämde att det är dags för den sista beställningen innan han går vidare.

18:55

American Pickers

I Indianas hjärta har supersamlaren Chris samlat på sig en fantastisk samling konstföremål. Nu behöver han mer pengar för att finansiera sina stora ambitioner. Mike och Franke hjälper gärna till med att lätta hans börda.

20:00

Alone

Efter tre veckor tar mentala och fysiska svårigheter ut sin rätt. Insikten om hur läget är tär på vissa. Andra kämpar med konflikter som driver dem till gränsen.

21:00

Storage Wars

I staden Orange anländer Vegasdamerna i klassisk stil, något inte alla uppskattar. Casey har stake nog att kamma hem ett bra förråd. Darrell försöker kränga saker till Emily, men nöjer sig med ett hyfsat förråd.

21:30

Storage Wars

I Stanton ser Ivy sig själv som en komiker, men i hans skåp finns inget skämt. Brandi och Jarrod ser till att det som finns i deras förråd inte blir kvar där. Kennys klassiska underhållning ger honom en ursäkt att träffa en ikonisk TV-programledare.

22:00

Guldjägarna i Australien

Det får bära eller brista när Dirt Dogs-gänget gör sitt bästa för att fylla sin kvot under säsongens sista vecka, medan Kellie och Henri gör ett sista försök att hitta några ordentliga guldklimpar.

23:05

The Curse of Oak Island

Faran slår till precis när de geotekniska borrarna träffar på en möjlig ficka i Money Pit. Upptäckten av en sedan länge försvunnen artefakt leder till en känslomässig återförening för en av medlemmarna i den legendariska Restall-familjen.

23:55

Alone

Efter tre veckor tar mentala och fysiska svårigheter ut sin rätt. Insikten om hur läget är tär på vissa. Andra kämpar med konflikter som driver dem till gränsen.

00:55

Running Wild With Bear Grylls

Legendariska äventyraren och överlevnadsinstruktören Bear Grylls tar med skådisen Tom Arnold till vildmarken på Oregons kust för ett överlevnadstest.

01:55

Running Wild With Bear Grylls

Legendariska äventyraren och överlevnadsinstruktören Bear Grylls tar med Hollywoodskådisen Zac Efron på äventyrspäckad resa till Catskill Mountains.

02:55

Yukon Gold

Ken lägger stora pengar på att gräva, medan Cams lön hotas av en eldsvåda. Karls erfarne men opålitlige tekniker ställer till med problem.

03:55

Yukon Gold

Gruvarbetarna gräver djupt för att kamma hem mer guld. Ken måste välja mellan att betala arbetslaget eller sina gäldenärer.

Här hittar du vad som sänds på TV10 idag